eski resimlerime baktığımda kendimi çirkin buluyorum

ataturkcuyumben

mutluluk beni yakalasın:)
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2013
364
4
16
İstanbul
bu düşünce sadece benim için mi geçerli bilmiyorum ama bundan 3 sene ve daha önceki resimlerime bakınca ıyy diyorum. hatta o resimleri yok etmek, silmek istiyorum. şimdiki halimi daha çok beğeniyorum. ama o zamanlarda da kendimi beğenirdim. demek ki neymiiişşş insan ne olursa olsun kendini beğenmezse çatlar ölürmüüşşş :) kısaca başka benim gibi düşünen var mıdır merak ediyorum:44:

Bendede tam tersi ay 17 yaşımdaki resimlerime baktım nasıl duru nasıl güzel bir iç çektim görsen ağlarsın buarada şuan 21 yasındayım

Bence yaşla ilgili 31 olmak üzeriyim 20-28 yaş arasındaki fotolarımda çok beğeniyorum kendimi
şimdi sanki kırışıklıklar ... Vs çirkinleştim diye düşünüyorum
ama o yaşlardayken 15-20 arası fotolarımı beğnmezdim

Eski resimlere baktığımda fena değilmişim ama daha bir oturmamışlık varmış ifademde.
Şuan 33 yaşındayım sanki daha bir güzellik kattı yaşanmışlıklar,acılar,hüzünler bana.
Şuan daha çok beğeniyorum sanırım kendimi.

insan huzuru ve mutluluğu kaç yaşında yakalarsa o zaman güzelleşiyor bence
yaş ve tazecik olmak da ayrı bir detay tabii..

Daha gecenlerde erk arkdsm,a bunu konusuyoduk ruhu guzel olan insanlarin yaslari ilerledikce o yasanmislik ve tecrube dahada guzellik katiyor yuzlerine..ancak ruhu cirkin insanlar oran olarak gencken cok guzel olsalar bile ne yazik ki zamanla tum cirkinlikleri yuzlerine vuruyor

genelde tam tersı olur benım ıcınde oyle. suan 24 yasındayım ama 18 ve 19 yaşlarım benım zırvemdı resımlerıme baktıgımda gozlerım, saçlarım gülüşüm her şeyim daha bı parıl parıl yaşanmışlıklar uzuntuler ınsanın ışıltısını cekıp alıyor bence

Arkadas kendi gibi dusunenleri sormus yalnz bende seninle ayni fikirde oldugum icin yorum yapmadim :))))

Bence öyle düşünüyor şuanda gecici neden 17-18 yaşındayken makyajada giyimede kuşamada ulaşabilmemiz daha kısıtlıydı 22 baktıgımda üzülmüyorum 26 dayken çünkü o zamanda gayet modayı takip etmişim giymişim süslenmişim
17 baktıgımda çirkin oldugumu düşünmüyorum ama ne biçim giyiniyormuşum diyorum evet :)

18 yaşındaym 2 sene önceki fotoğraflarima bakıp iç cekiyorum ne guzelmisim o zamanlar diye.Simdi sınav stresi sivilceler sivilce izleri güneş lekeleri berbat durumdayimmmmmmmmm

ben nedense eski halimi daha çok seviyorum. hele bir sene varki şuanki halimden 25 kilom fazla olmama rağmen herkese gösteririm bende gittikçe çirkinleştiğimi düşünüyorum :26::26:

canım yalnız değilsin hepimiz öyleyiz en azından benim çevremdeki herkes.
bundan önce çekindiğimiz resimlerde kendimizi hiç beğenmiyoruz.dediğin gibi şimdi kendimizi daha güzel buluyoruz ama emin ol 3-4 yıl geçtikten sonra o zamanlar (yani şimdi) beğendiğimiz resimlere bakınca yine "ben ne kadar çirkinmişim o zamanlar"diyicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…