Saç Rengi ve Saç Boyama Eski saçlarımı özledimm :(

Svartbabe

Senin o pıt pıt atan kalbini yirim ❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
3.088
2.884
133
Kızlar saçlarımla başım dertte bundan iki üç yıl önce harika saçlarım vardı hafif dalgali uzun ve gayet kalinlogda iyiydi herkes baylirdi saclarima hatta yurtta gece yatarken saçlarını kesicez cok guzel derlerdi ama şimdiki halini görseniz oturup aglayasim geliyor saclarima resmen oyle dokuldu oyle yiprandiki saclarim ip incecik saclar uzun ama okdar ince ve kirik ki uclari sac var mi yok mu belli degil ince oldugu icinde kesmeye kiymiyorum cunku uzun sac hastasiyim simdj kesersem bunalima gircem diye korkuyorum saclarimi cok seviyorum Demir eksikligim ve kansizligim var ilac kullaniyorum ama hala bi duzelme olmadi. Saclarimin dibi hergun yikanmama ragmen kabul bagliyor bu neden olabilir sizce?

Bir de ben saclarimi boyatmak istiyorum simdiye kadar hic boyamadim ama bi heves geldi bu aralar kaşlarimda saclarimda siyah kaslarimi boyamayi dusunmuyorum cunku cok seviyorum kaşlarimi :) sizce saclarimi hangi renge boyatabilirim beyaz tenliyim hangi renk daha cok yakşr kas rengime ve tenime :)
Yorumlarinizi bekliyorummm

Kaslarinizi boyamicaksaniz 6.0 koyu kumral veya 7.0 a boyayin cok siritmaz

Madem saçınız o kadar incelmiş ve dökülüyor bence hiç boya işlerine girmeyin, boya iyice yıpratıp incelticek ilerki dönemlerde koparak dökülmeler başlayacak..Kansızlık maalesef öyle hemen düzelmiyor en az 3-6 aylık tedavinin arkasından ilk etkileri görmeye başlarsın, beslenmene dikkat edip düzenli bakım uygularsan en azından yıpranmasını önleyip şuanki halinden daha kötüye gitmesini engelleyebilirsin.

Açici kullanmadigi surece boya inceltmez,hatta çatlaklari doldurarak daha iyi bi görünüm bile saglayabilir.ayni sorunlar bende de var,artik saclarim o kadar gür değil
Ne var ki ihtiyacin yoksa boyatma.kepek sorununu halledersen saclarin nefes alip guclenebilir

Saclarimdaki kepek degil ama boyle kabul bagliyor dipleri kepek cok ayri birsey bu cok farkli

Ayni bendede var.konak gibi boyle değişik.cildiyeye gittim bi egzama turu dedi ama onlar ne gostersen öyle diyor zaten.özel şampuan aldim biraz daha iyi simdi.bende de demir eksikliği var.ondanda olabilir.normal şampuan hic kullanmiyorum arttiriyolar

Ay aynen benmkide oyle hangi sampuani kullanyorsun ?

saç dibinde kabuklanma varsa doktora gitmelisin ve sebamed tarzı şampuğanlar kullanmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…