Eski şafak kankalarının bitmeyen dostlukların topiği

megimmmmmmmm ne günler geçirdik burda be
beraber asker yolu gözledik derleerimizi sevinçlerimizi paylaştık hey gidi günler hey
o günleri özledim valla

Gerçi adamım yanımdayken daha iyi :86:

Evet çok güzel zamanlardı.. Paylaşımlarımız ne kadar güzeldi..

wuhuuuuuuuu süper bende kedi mi alsam diorum b u aralar :26: ama annemi ikna edemiorummm

Al kedi allll
Ama sokatan al bir gariban..
Zaten petshoplarda canlı satışı yasak artık.. Yasak olmasaydı bile ben asla satmazdım

Nabersiniz kizlar? konuyu gordum de, Facebookta kedigiller diye bi grup var, gariban kedicikler ev ariyorlar dusunenelere tavsiye ederim, kopek icin de ayni sekilde terriergiller var.. Benim evimde bir kedim bir de kopegim var onlar benim icin cocugum gibi, asla anlamiyorum sevmeyenleri, sevip de eve alip sonra bi sebepten sokaga atanlari.. Onlarin da cani oldugunu ve hatta insanlardan daha sanssiz olduklarini, konusamadiklarini hislerini anlatamadiklarini nasil dusunemiyorlar hic anlamiyorum ve cok sinirleniyorum..

Harikasın flowercım :13:

Heyy gidi günlerr heyyy..
Kimler geldi kimler geçti bu topikten..
Mutluluklar, hüzünler, acılar..Sevdiğine kavuşup evlenenler..Sevdiğine kavuşup terkedilenler..
Hepinizin yeri bende apayrı canım arkadaşlarım..Her ne kadar görüşemesek konuşamasak bile hep aklımdasınız..
Hepinizi çok seviyorum şafak kardeşlerimmm..
Benim 15 aylık bekleme sürem hüsranla sonuçlandı ama olsun bunların hepsi bana bir tecrübe oldu..
Çok ağladım çok üzüldüm çok acılar çektim ama sonunda toparladım kendimi..
O şimdi ne mi yapıyor..15 ay bir dediğini iki etmediğim hasretle yolunu gözlediğim evleneceğiz diye hayaller kurduğum 4 yıllık sevgilim beni sevmediğini söyleyip onca emeğimi hiçe sayarak beni terketti sonrasında da birkaç ay içinde kendisine sevgili bulup mutluluk pozlarınıda facebookta halka açık sergiledi.....
Çok ahh ettimmm aylarca beni sevmeyen bir adamın sevgilisiymişim meğer..Bana yalanlar söyleyen, her fırsatta bulduğu kıza yazan bir adamı sevmişim..
Oysa o kadar hayalim vardı ki..Koskoca 4 yıl sadece ölüm ayırır dediğim insan bana onca adilik yaparak insanlara olan güvenimi yerle bir ederek gitti..Acılar, anılar unutulmuyor..Sadece zamanla alışıyorsun..
Ben nasılmıyım..Artık çok iyiyim..İşim arkadaşlarımm hayatın yaşamanın farkına vardım, bana değer veren insanların farkına vardım..
Kaderimizde 15 ay asker yolu bekleyip ayrılmak varmış..Nasip değilmiş..Şafak yazıp bu smileyi kullanmayı bile özlemişim
Herşey gönlünüzce olsunn kardeşlerimm hepinizi öpüyorummm..
Sevgiler.

Son düzenleme:
Didocum iyi olmana çok sevindim şekercim
Daha sık gel de özletme kendini e mi

CANIMMMM canımmm bnm yaaaaa senin yerin ayrı bende bilirsinnn çok öpüorum seniii faceden ekleselim cnmmm mutlaka görüşürüz

didoşum benim bence o adinin yaptıklarını evlenmeden önce görmen daha iyi olmuş
çok şükür daha iyisin gel yazışalım arada özletme hatta bi ara kararlaştıralım hep birlikte doluşalım topiğe ben çok özlüyorum,
muhabbetlerimizi...
bebeğim 1 yaşında teyzoşlarrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…