- Konu Sahibi angelgozde
-
- #2.021
didoşum benim bence o adinin yaptıklarını evlenmeden önce görmen daha iyi olmuş
çok şükür daha iyisin gel yazışalım arada özletme hatta bi ara kararlaştıralım hep birlikte doluşalım topiğe ben çok özlüyorum,
muhabbetlerimizi...
bebeğim 1 yaşında teyzoşlarrrrrrrr
selam kızlarben de çok özlemişim burayı gerçekten kimler geldi geçti ben de 15 ay bekledim burda hey gidi.. çok şükür bitti geldi ve 7 aylık evliyiz didem üzüldüm gerçekten ama hayırlısı budur belki de canım
ay bebişi olanlar bile var ya ne güzelmeg ablacım işin hayırlı olsun süpersin çok özledim herkesi kendinize iyi bakın
selam kızlarben de çok özlemişim burayı gerçekten kimler geldi geçti ben de 15 ay bekledim burda hey gidi.. çok şükür bitti geldi ve 7 aylık evliyiz didem üzüldüm gerçekten ama hayırlısı budur belki de canım
ay bebişi olanlar bile var ya ne güzelmeg ablacım işin hayırlı olsun süpersin çok özledim herkesi kendinize iyi bakın
canımmm
hayırlı olsun evliliğin
benim bebişim 1 yaşına girdi bile teyzesi albümümde resim var bakmak isteyenler için
siyahincim senin adına çok sevindim cnmmm
malesef bende aşktan yana yüzü gülmeyenlerdenimmmm
İncim de evlenmiş çok sevindim..
Allah mutlu etsin kuzum
Ya evet Meg petshop işine girdiHayırlısı hakkımızda..
Çok özledim seni de canım benim
Deme:/ hayirlisi olsun canim ya coook daha mutlu olursun insallah♡♥♡ cok saol bu arada
öyle cnm napalım sen iyisin demi
Kizlaaaarrrr ozledim sizleri yawww.
Aiii nereden nereye.
Benimde oglum oldu. Tam bir ay sonra 1 yasina girecek.
Megoooommm/didoooom/ yengoooom/ heyarommmm/ incinmmmmm
BABYKEM dün akşam aklımdan geçtin biliomusun
Ahhh hadi ya canim ☺️ nasilsin kiz. Neler yapiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?