Eski şafak kankalarının bitmeyen dostlukların topiği

[QUOTE=Kardelen;16316088]Tanıyorum tanıyorum onları fragmanlardan[/QUOTE]
heh o zaman bişiy kaybetmemişsin şekerimmmm vallaa bi ara korktum bu dizi ben çoluğa çocuğa karışana kadar sürcek dieee

;ŞX
[QUOTE=Kardelen;16316088]Tanıyorum tanıyorum onları fragmanlardan
heh o zaman bişiy kaybetmemişsin şekerimmmm vallaa bi ara korktum bu dizi ben çoluğa çocuğa karışana kadar sürcek dieee [/QUOTE]

Yalan Rüzgarı - Cesur ve Güzel gibi

;ŞX
heh o zaman bişiy kaybetmemişsin şekerimmmm vallaa bi ara korktum bu dizi ben çoluğa çocuğa karışana kadar sürcek dieee

Yalan Rüzgarı - Cesur ve Güzel gibi[/QUOTE]
ben daha mini mini bişiydim mıçımın üstüne yürümeye çalışıodum cesur ve güzel yalan rüzgarı oynarkennn

Büyümüşsün tabi ben senin yaşında 3 yıllık evliydim
annemde öle dioo evde kaldın dioo bana yaaa ama askerim gelsinnn hemen evlencezzz yaza evli mutlu olcam bendeeee kardelencimmmmmm
[/QUOTE]

Evde kalmadın canım..Biz erken evlendik bakma sen bize Millet 30 yaşında evleniyo..

İnşallah mutlu olursun

annemde öle dioo evde kaldın dioo bana yaaa ama askerim gelsinnn hemen evlencezzz yaza evli mutlu olcam bendeeee kardelencimmmmmm

Evde kalmadın canım..Biz erken evlendik bakma sen bize Millet 30 yaşında evleniyo..

İnşallah mutlu olursun[/QUOTE]
yok be 30 a kadar da beklemem

Şimdiki aklım olsa beklerdim
ben beklemem neden beklim kii sevdiğim adamı buldummmm işim var aşkımın da işi var önümüzde ki tek engel askerlik o da mayısda bitioooo [/QUOTE]

Doğru söylüyosun hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…