- Konu Sahibi angelgozde
-
ehhh birazzz:78::78::78:
Çok şey kaybettim galiba:26:
ehhh birazzz
alirızayııı
oğuzu
ferhundeii
leylayıı
hayriyeyi tanıyamadın meselaaaaa
heh o zaman bişiy kaybetmemişsin şekerimmmm[QUOTE=Kardelen;16316088]Tanıyorum tanıyorum onları fragmanlardan
;ŞX
heh o zaman bişiy kaybetmemişsin şekerimmmmvallaa bi ara korktum bu dizi ben çoluğa çocuğa karışana kadar sürcek dieee
ben daha mini mini bişiydim mıçımın üstüne yürümeye çalışıodum cesur ve güzel yalan rüzgarı oynarkennnYalan Rüzgarı - Cesur ve Güzel gibi
ben daha mini mini bişiydim mıçımın üstüne yürümeye çalışıodum cesur ve güzel yalan rüzgarı oynarkennn
off kızlarivalla çay demleyesim geldi.mısırdamı patlatsam nee
Kaç yaşındasın sen?:90:
ımm 22 ye girdimmm beaaa büyüdüm beee
annemde öle dioo evde kaldın dioo bana yaaaBüyümüşsün tabi ben senin yaşında 3 yıllık evliydim
annemde öle dioo evde kaldın dioo bana yaaaama askerim gelsinnn hemen evlencezzz yaza evli mutlu olcam bendeeee kardelencimmmmmm
yok be 30 a kadar da beklememEvde kalmadın canım..Biz erken evlendik bakma sen bizeMillet 30 yaşında evleniyo..
İnşallah mutlu olursun
yok be 30 a kadar da beklemem
ben beklemem neden beklim kii sevdiğim adamı buldummmm işim var aşkımın da işi var önümüzde ki tek engel askerlik o da mayısda bitiooooŞimdiki aklım olsa beklerdim
ben beklemem neden beklim kii sevdiğim adamı buldummmm işim var aşkımın da işi var önümüzde ki tek engel askerlik o da mayısda bitioooo
ne yatması kızım gece daha yeni başlıooo düverim valla şimdik seniiiuykumm geldi yaa bu saattede yatılmazkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?