Eski şafak kankalarının bitmeyen dostlukların topiği

perişkommm link vermek yasak kiiiiii anacım du ben saaana yollarım yawru kuşum özeldennnn senii sefiom perişiömmm bak biz burda sohbet edioz sendeee katılsana bizeee :92::92:

Bende seni seviomm minnoşum duramıom sensiizz kanım kaynayooo wallaha sanaaa bebişim benmm

Yaparım tabiii şimdi yapmıycamda ne zaman yapıcam :90::90::90:

hıhhh yaparmışşş yappp bendeeee aşkım senden bi kaç gğn önce teskere alırsa o zaman hava yapcammmm

Bende seni seviomm minnoşum duramıom sensiizz kanım kaynayooo wallaha sanaaa bebişim benmm

ayyyy perişim bnm yaa bizimkisssiiii uzun kısa dönem topikkk kardeşliği perişimle örnek olsun herkesciklereee

yengeçim bu perişko var yaaaa bal gibii kaymak gibi bi hatunnnn çok sefiiimm ben onuuuu perişşş bu yengeçç yengeç bu da perişimmmm tanışın bakimmmm

yengeçim bu perişko var yaaaa bal gibii kaymak gibi bi hatunnnn çok sefiiimm ben onuuuu perişşş bu yengeçç yengeç bu da perişimmmm tanışın bakimmmm
hehhe çok tatlısın bebişim benimm sen baldan da tatlısın saol bitanemmm. Tanıştık yengeç arkadaşımlaaaaaa

perişimmm yaa bugün çok yoruldum ben çok yoğundum işteeee aynı andaaa 5 tane birden müşteri geldi ve yanlızdım dükkandaaa anacım hangisine bakacağımı şaşırdım kuyruğuna basılmış tavuk gibiii biii onunla ilgilenmeye koştum bi diğeriyleeeee bi an içimden çığlık atmak geldiiiiii kurtarın beniiiii kafayı yicemmm yoruldum dieeee

perişim faceim yok kii aşkım izin vermioo faceee :84::84: ama msn im var senn de varsa onu vereyim cnmmm

Oyy kıyamam ben sanaaa güzel kahveni yap uzat ayaklarınıı keyif yap canm benimm
ayyy tatlımıyımmm bennn utandım bak şimcikkk yğzğm kızardıııı
datlısın yaa baldan datluuuu
yokk canım yaaa daha kavuşmadık izine geldi aşkımmmm. Daha var kavuşmamıaa :97:
Tadını çıkarın o zamn canımm darısı kavuşmanızaa. Ben de 10 gün sonra aşkımın yanında olucam inşallah
perişim faceim yok kii aşkım izin vermioo faceee :84::84: ama msn im var senn de varsa onu vereyim cnmmm
Tmm bebişm şimdi kapalı msn ders çalışcam diyee sen yolla eklerim ben seniii

tmm cnmmm ama malum 10 dk dolması şart yaaa gıcık oluom bu işe deee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…