- Konu Sahibi angelgozde
-
ne yatması kızım gece daha yeni başlıooo düverim valla şimdik seniii
perişkommm link vermek yasak kiiiiii anacım du ben saaana yollarım yawru kuşum özeldennnn senii sefiom perişiömmm bak biz burda sohbet edioz sendeee katılsana bizeee :92::92:Selam cicişlerrr. Gözdem nerde bakim geyik topiin gelim bi ben
söylmesi ayıp aşkımla baya gezdikde yorulmuşummmm
özencikte yaparmışşşş :84::84:
perişkommm link vermek yasak kiiiiii anacım du ben saaana yollarım yawru kuşum özeldennnn senii sefiom perişiömmm bak biz burda sohbet edioz sendeee katılsana bizeee :92::92:
Selam cicişlerrr. Gözdem nerde bakim geyik topiin gelim bi ben
Yaparım tabiii şimdi yapmıycamda ne zaman yapıcam :90::90::90:
Bende seni seviomm minnoşum duramıom sensiizz kanım kaynayooo wallaha sanaaabebişim benmm
mirabaaalarr hoşgeldinnnn :80:
Tabikiide canm benmm hepimiz kardişizzzzhıhhh yaparmışşşyappp bendeeee aşkım senden bi kaç gğn önce teskere alırsa o zaman hava yapcammmm
ayyyy perişim bnm yaa bizimkisssiiii uzun kısa dönem topikkk kardeşliği perişimle örnek olsun herkesciklereee
hehhe çok tatlısın bebişim benimm sen baldan da tatlısın saol bitanemmm. Tanıştık yengeç arkadaşımlaaaaaayengeçim bu perişko var yaaaa bal gibii kaymak gibi bi hatunnnn çok sefiiimm ben onuuuu perişşş bu yengeçç yengeç bu da perişimmmm tanışın bakimmmm
ayyy tatlımıyımmm bennn utandım bak şimcikkk yğzğm kızardııııhehhe çok tatlısın bebişim benimm sen baldan da tatlısın saol bitanemmm. Tanıştık yengeç arkadaşımlaaaaaa
Meybaaa yengeçç ne güzel kavuşmussun askerine oohhh gözün aydın arkadaşımm. Darısı tüm bekleyenlerin başınaaa
kızım bu da yarı kavuşma sayılır beeee deliiiyokk canım yaaa daha kavuşmadık izine geldi aşkımmmm. Daha var kavuşmamıaa :97:
perişim faceim yok kii aşkım izin vermioo faceee :84::84: ama msn im var senn de varsa onu vereyim cnmmm
Oyy kıyamam ben sanaaa güzel kahveni yap uzat ayaklarınıı keyif yap canm benimmperişimmm yaa bugün çok yoruldum ben çok yoğundum işteeee aynı andaaa 5 tane birden müşteri geldi ve yanlızdım dükkandaaa anacım hangisine bakacağımı şaşırdım kuyruğuna basılmış tavuk gibiii biii onunla ilgilenmeye koştum bi diğeriyleeeee bi an içimden çığlık atmak geldiiiiii kurtarın beniiiii kafayı yicemmm yoruldum dieeee
datlısın yaa baldan datluuuuayyy tatlımıyımmm bennn utandım bak şimcikkk yğzğm kızardıııı
Tadını çıkarın o zamn canımm darısı kavuşmanızaa. Ben de 10 gün sonra aşkımın yanında olucam inşallahyokk canım yaaa daha kavuşmadık izine geldi aşkımmmm. Daha var kavuşmamıaa :97:
Tmm bebişm şimdi kapalı msn ders çalışcam diyee sen yolla eklerim ben seniiiperişim faceim yok kii aşkım izin vermioo faceee :84::84: ama msn im var senn de varsa onu vereyim cnmmm
kızım bu da yarı kavuşma sayılır beeee deliii
tmm cnmmm ama malum 10 dk dolması şart yaaa gıcık oluom bu işe deeeOyy kıyamam ben sanaaa güzel kahveni yap uzat ayaklarınıı keyif yap canm benimm
datlısın yaa baldan datluuuu
Tadını çıkarın o zamn canımm darısı kavuşmanızaa. Ben de 10 gün sonra aşkımın yanında olucam inşallah
Tmm bebişm şimdi kapalı msn ders çalışcam diyee sen yolla eklerim ben seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?