Eski şafak kankalarının bitmeyen dostlukların topiği

yazcam tabii kuzum o zamn şafak topiğinin evlenen güzelleri diye topik açarık

ayyyy ben çok sevdim bu lafııı yaaa ve hatta bayıldım oleyyyy bende artık evlenmek istiorum bit artık askerlik ya bit :88::88: son 148 atarsa inş :97:

topiini sevem senin

kızlar,kadınlar hamamı-şeffaf oda oylaması var..
babyke aday..
nerde şafakçıların ayak sesleriiiiiiii:92:

slm kızlarrr
kısaca sizlere ne durumda olduğumuzu özetlemek istedim
aileler konuşma aşamasında annem çok büyük ve beklediğim ağır tepkileri verdi
babam suskun abim destekçim şükür. annem kendi yaşadıklarından dolayı benimde aynısını yaşamamdan korkuyo haklı olarak. onun ailesine tahammülü yok dedi bu iş olucak belli sizi engelleyemicez ama sen okulunu bitir mesleğini eline al ondan sonra naparsanı yapın dedi. kaldıki yüksek lisans yapıyorum ben hani çokda evliliğe mani bi durum değil ama yeterki bi adı konsun gerisi gelir diyoruz. kesin adı konmadı ama şimdilik durum bu hepinizden bol dua bekliyorumm... öptüm hepinizi

ayyy fıstığım bnm yaaa iinş herşey gönlünce olur nişan fln mı olcak şimdi size ilk olarak bu sene düğün fln yok mu :26:

en azından herkes herşeyi biliyo artık
bundan sonrasıda iyii olur inşallahhhh

herşey güsel olacak mehabbetcim içini ferah tut sen tmm mı fıstığım

ayyy fıstığım bnm yaaa iinş herşey gönlünce olur nişan fln mı olcak şimdi size ilk olarak bu sene düğün fln yok mu :26:

en azından herkes herşeyi biliyo artık
bundan sonrasıda iyii olur inşallahhhh

herşey güsel olacak mehabbetcim içini ferah tut sen tmm mı fıstığım

mehabbetim nerdesin

teşekkürle kızlar
inş hayırlısı ise olsun diyorum hele bi kesinleşsinde evlilik sonrada olur dediğiniz gibi ailelerin bilmesi yeter gerisi onlara kalmış. tek sorun akrabam olması oldu haklı olarak cocuk mevzunu düşünüyolar ama bizim kanlarımızda uyumsuzluk yok çok şükür hem testler falan tıp okadar ilerlediki inş anlarlar.
gelişmelerden ara ara haberdar edicem pek giremiyorum nete öpüyorum hepinizi

Hayırlı olsun canım inşAllah :) Ne güzel bir mutluluk. Bizlerede nasib olur inşallah hayırlısıyla. Amin :)

kızlarrr
herkesi özledim yeni kızları hiç tanımıyorum şafak topiğinde muhabbetleri güzel ama
nerede o eski bayramalr diyerek serzenişteyim

ah güzelim ya kurslardan(cilt bakım ve güzellik uzmanlığı-bilggisayar-halkoyunları) vakit bulamıyorum çok yorgun oluyorum tek pazar günü boşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…