Eski şafak kankalarının bitmeyen dostlukların topiği

selamm

herkesler gelsin bakiim buraya,kaçaklar siziii:82:

evet aynen,bundan sora burdayız:79:

ama eski şafak kankalarımızıda beklioruz artık her akşam mesela hejar babyke susu flower mehabbet ümmü cancu yengeç kardeen vs vsssss kankalar had, gelin artık hoş sohbete

kulaklarımm çınladı
sen çağırırsında gelmem mi kankaaaa

kanka bundan sora buralardayız haberin olaa şafak topiğine de gideriz ama ordakiler hep yeni fazla kimseyi tanımıoz yaaaa :2:

tamam tatlım bundan sonra burdayım bende o zaman
hakkat ne çok yeni geldi
eskidik uleee

aynen yaaa yenilerle de konuşuom ama sizin tadınız başka be canlar çok şey paylaştık bizzz demi

kuzucumm benimm inan bende öyle hissediyorum
çünkü en zoe dönemleri beraber atlattık biz o yüzden daha bağlıyız

kuzucumm benimm inan bende öyle hissediyorum
çünkü en zoe dönemleri beraber atlattık biz o yüzden daha bağlıyız

aynen öle kankam yaaa bence tüm kankalarımız öle h,ssed,o ki sanırım artık şafaağa kimseler uğramıoo eee hadi canlarım yaaa burda toplaşalım bizdee ayran içip ayrı düşmeyelim kankam yaaaa

aynen öle kankam yaaa bence tüm kankalarımız öle h,ssed,o ki sanırım artık şafaağa kimseler uğramıoo eee hadi canlarım yaaa burda toplaşalım bizdee ayran içip ayrı düşmeyelim kankam yaaaa

kankalarrrrr bekliyoz sizide gelin bir an önce
seviyomm hepinizi
kankamm merak etme diğer kankalarda gelcek inşallah

hejarım ben çıkıom cnm birazdan gelirim hala yataktayım yaa şu yatağımı falan toplayayım bi kendime geleyim geene gelcem kk yaa topik sana emanet eğer sen çıkarken kimse olmazsa topikte sil süpür kapıyı kitle öle çık

tamam canımmm
gözün arkada kalmasın
görüşürüz sonraaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…