• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski şafak kankalarının bitmeyen dostlukların topiği

ay cnm bnm yaaa aniden gelirse depük geceni bile yapamicaz ama olsun sen kavuştaaa varsın sana kavuştuktan sora depük atalım :60::60: hem sen çabuk kavuş ki sıra bana gelsin artık :60::60:

şafağım bugün itibari ile 115 :nazar:

aaa bu kadar zamadır beraberiz canım tepük gecesiz olur muuuu.. yaparız tabi de benim beklediğim tarihe kadar gelirse, kavuştuktan sonra yaparız, eğer günü tutturursam güzel olur :27:

flowerim alttaa seni gördüm bana ses ver çiçemmmm :60::60::60: aşkımla konuştumda ondan böleee gülücükler kahkahalar saçıom :60::60::60:

kalamadım demin msjı yazıp kaçtım ama yakalamışsın beni o arada :52:
oohh ne güzel hadi gözünaydın canım:)

Son düzenleme:
:52: Tezkereci Devre 89/4 :52:

:3: ♥ Şafak 25 Erzurum'a Selam ♥ :3:

:64:Aylar bitti artik, Günler kaldi sadece :64:

:38: :23: :1: Seni Cok Seviyorum Kocacim, Kavusmaya az kaldi :38: :23: :1:

büşra altta görğnmğş sadece demek yazmamış :63::63:

evet gitti :59:

:52: Tezkereci Devre 89/4 :52:

:3: ♥ Şafak 25 Erzurum'a Selam ♥ :3:

:64:Aylar bitti artik, Günler kaldi sadece :64:

:38: :23: :1: Seni Cok Seviyorum Kocacim, Kavusmaya az kaldi :38: :23: :1:

günaydııııınnnn peroş :87: :nazar::nazar::nazar: yıl bitti, aylar bitti, haftalar geçti, günler de bitiyooooooo!!!! 06 Ankara'ya selaaaaaaaaaammmmmmm :90: :52: :66: :65: :62:

evet gitti :59:

günaydııııınnnn peroş :87: :nazar::nazar::nazar: yıl bitti, aylar bitti, haftalar geçti, günler de bitiyooooooo!!!! 06 Ankara'ya selaaaaaaaaaammmmmmm :90: :52: :66: :65: :62:
Masallah canim benim...yihaaaaaaaaaaa :10: babyke pesinden geliyoreeeeeeeeeeeeeeeee
Ayyy acayip heyecan basiyo.. dun melegim carsiya cikti..
askeriyeye dondukten sonra her ikimizde kotu oluyoruz..
tezkereye kadar cikmamaya calisacak.. eger gercekten dayanilmaz ozlersen oyle cikacak..bakalim artik..
Ayyy flowercummmm.. parti icin biseyler ayarladinmi :52:

Masallah canim benim...yihaaaaaaaaaaa :10: babyke pesinden geliyoreeeeeeeeeeeeeeeee
tezkereye kadar cikmamaya calisacak.. eger gercekten dayanilmaz ozlersen oyle cikacak..bakalim artik..

kızlar bende 4 aydan düştüm artık şafak sadece 114 :52::52:

günaydınn kızlaarr:79:

culya cevap yazmamışsın şafak topiği,bir önceki sayfadaki dediğime?

günaydınn kızlaarr:79:

culya cevap yazmamışsın şafak topiği,bir önceki sayfadaki dediğime?

kanka özeline yazcaktım sen yapmak istiosan yap tabikisi de kankam paslaşırız sen olunca sen ben olunca ben yaparız zaten ben 1 ay sora devretcem listeyi :48::48:

kanka özeline yazcaktım sen yapmak istiosan yap tabikisi de kankam paslaşırız sen olunca sen ben olunca ben yaparız zaten ben 1 ay sora devretcem listeyi :48::48:

gece 12de yapılamıyo liste diye dedim ben..
yoksa benim şafak saydığım mı var encılım ya..
susu da işe girdi,o saatte olmuyo kkde..

:52: çok fena bu heyecan yahuuu, bi de ne zaman geleceğini de bilmiyorum ben yaaa deliricem valla bu gidişle görünce kesin bayılıcam :52:
çıkmasın kızım ne dayanamıycaksınız bak bize birbirimizi görmediğimiz tam 11 ay 3 gün oldu :nazar: :20:
yapıyorum organizasyon parti için bakalım nasıl olucak :66:

kızlar bende 4 aydan düştüm artık şafak sadece 114 :52::52:

:52: maaşallah canıııımm hadi koş geliyosun sen de arkamızdan :46:

gece 12de yapılamıyo liste diye dedim ben..
yoksa benim şafak saydığım mı var encılım ya..
susu da işe girdi,o saatte olmuyo kkde..

biliom herhalde kızım alla allaaa :57: temem işte senle benle beraber yapcaz julia & meg ortak yapımıdır yazcam altına da :52:

Son düzenleme:
Günaydın güzellerrr :3:

kızm var ya,zevklerimiz mi aynı anlamadım kii..:26:
yaw dün gece imza olarak senin avatar yaptığın bu kara kediyi koydumdu.. sora değiştirdim..
tikırlar da aynı ay:52:
noliyiii:60:

Son düzenleme:
ben seni çok sevmek çatlaq şey:16:
anlatışa bak hele:27:

evet kankitomtom :62::62:
kızm var ya,zevklerimiz mi aynı anlamadım kii..:26:
yaw dün gece imza olarak senin avatar yaptığın bu kara kediyi koydumdu.. sora değiştirdim..
tikırlar da aynı ay:52:
noliyiii:60:
bizim zevklerimiz farklı mı :57::57:
günaydın kızlar:49:

günaydın hejarım :52::52:

flowerim meg im yengeçim kardelenim siyahincim vefalı dostlar hep geliolar tyopiğe gelmeyenlere ha büleee işte banane :63::63:[/I]

Back
X