• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski şafak kankalarının bitmeyen dostlukların topiği

geliomuyum ciddden çiçemmm :52::52:

günaydın fındıkım :13:

geliyosun tabiiiii :65:
bak ben gidiyorum kısmetse sonra bizim tertiptekiler gidicek arka arkaya sonra sıra san agelioooo :52:

kızm var ya,zevklerimiz mi aynı anlamadım kii..:26:
yaw dün gece imza olarak senin avatar yaptığın bu kara kediyi koydumdu.. sora değiştirdim..
tikırlar da aynı ay:52:
noliyiii:60:

beni görmüyosuuuunnn :84:

günaydın kızlar:49:

günaydııııııınnnnn :62:

evet kankitomtom :62::62:

bizim zevklerimiz farklı mı :57::57:

günaydın hejarım :52::52:

flowerim meg im yengeçim kardelenim siyahincim vefalı dostlar hep geliolar tyopiğe gelmeyenlere ha büleee işte banane :63::63:[/I]

valla ben diğer topiğe ne zaman girsem kimse görmüyo beni, eskilerden kimseyle karşılaşamıyorum yeniler de konuşmuyo, o yüzden artık hiç bakmıyorum direk buraya geliyorum :32:

ayy benim fılavırım,pardomm:17:
herkese selam dememiş miyim yoksa eşşek ben:44:

canımm,yedin askerliği ohhh süpersin:48:

fılawırımm julyam:38:
megimm:38:

fılawırımmm tikırın süperr:52::52:

geliyosun tabiiiii :65:
bak ben gidiyorum kısmetse sonra bizim tertiptekiler gidicek arka arkaya sonra sıra san agelioooo :52:

kız 1 ay sora teskereci devre oluomuşuz askerim öle dedi gözlerim doldu yaaaa :59::59:[/B:

valla ben diğer topiğe ne zaman girsem kimse görmüyo beni, eskilerden kimseyle karşılaşamıyorum yeniler de konuşmuyo, o yüzden artık hiç bakmıyorum direk buraya geliyorum :32:

yenilerden pek kimse tanımıoz zaten :31:

kızm var ya,zevklerimiz mi aynı anlamadım kii..:26:
yaw dün gece imza olarak senin avatar yaptığın bu kara kediyi koydumdu.. sora değiştirdim..
tikırlar da aynı ay:52:
noliyiii:60:
hahahaa megimm bi yay burcu garusu olarak her zevke uygun özellikler taşıomm :37:
günaydın fındıkım :13:
günaydın datlumm gıymatlımmm
günaydıııııınnnnnn :71:
flowerimmm günaydın bitanemm valla yakıo tickerin ortalığı yaaa :52:

alıntı üstadı sultan encıl culya,hemde rabırtsss:9:

ayy benim fılavırım,pardomm:17:
herkese selam dememiş miyim yoksa eşşek ben:44:

canımm,yedin askerliği ohhh süpersin:48:

:nazar: yedim valla maaşallah ama bu hafta çabuk geçmeli sıyırıcam kafayı düşünmekten :52:
nerden ne zaman nasıl çıkıcak karşıma diye :52:

fılawırımm julyam:38:
megimm:38:

fılawırımmm tikırın süperr:52::52:

:52: :nazar: :52: :nazar: :52: :nazar: ayyyyy darısı sizlere canım beniimmmm :10:

iyiyim canımmmmmm:16:
sen de iyisin iyisiinnn:nazar:

çok şükür iyim mego da çok heyecanlıyım stresliyim, an geliyo katıla katıla gülüyorum an geliyo hıçkıra hıçkıra ağlıyorum, biri bişey dese aniden sinirlenip saldırışa geçiyorum, kimse tahammül edemiyo artık bana gelsin artık nişanlın alsın seni başımızdan diyolar :26:
,
hahahaa megimm bi yay burcu garusu olarak her zevke uygun özellikler taşıomm :37:

günaydın datlumm gıymatlımmm

flowerimmm günaydın bitanemm valla yakıo tickerin ortalığı yaaa :52:

durumlar yukarda mege yazdıgım gibi tatlım yaa her duygu bir arada her duygu tavan durumunda
:36:

çok şükür iyim mego da çok heyecanlıyım stresliyim, an geliyo katıla katıla gülüyorum an geliyo hıçkıra hıçkıra ağlıyorum, biri bişey dese aniden sinirlenip saldırışa geçiyorum, kimse tahammül edemiyo artık bana gelsin artık nişanlın alsın seni başımızdan diyolar :26:

durumlar yukarda mege yazdıgım gibi tatlım yaa her duygu bir arada her duygu tavan durumunda

Her sıkıntı gibi bu da geçicek tatlım ya..Allah başka ayrılık göstermesin bizlere.. Kötüsünden korusun :nazar:

fılavırım,
aslında ben sürprizleri sevmem biliyo musun..
daha planlı yaşamayı severim..
belki senin de bu denli gerilme nedenin bundandır?
yani adam ne zaman nerden ve ne şekilde karşına çıkıcak???:8:

Son düzenleme:
:nazar: yedim valla maaşallah ama bu hafta çabuk geçmeli sıyırıcam kafayı düşünmekten :52:
nerden ne zaman nasıl çıkıcak karşıma diye :52:

:52: :nazar: :52: :nazar: :52: :nazar: ayyyyy darısı sizlere canım beniimmmm :10:

,

Keşke süpriz yapcağını söylemedn süpriz yapsaydı belki ozaman bu kadar stress yapmazdın :52:

Back
X