herşeyı yaptım derken engelleyıp kaldırmışsın çoçuğu defalarcaBiraz linclenebilirim
Sanaldan sevgilim oldu teklif eden bendim ve ilk sevgilimdi. Biz baya güzel anlasiyorduk 3 hafta önce bianda konuşmayı kestik bende yazma cesareti bulamadım sonra ona reels attım oda random attı sonra hesabimi kapadım. Daha sonra ona wpden yazdım niye böyle yapiyon diye ayrıldık glb beni sevmiyo
Eki Görüntüle 3629993 Eki Görüntüle 3629994 Eki Görüntüle 3629995 Eki Görüntüle 3629996 Eki Görüntüle 3629997 Eki Görüntüle 3629998 Eki Görüntüle 3629999
Napim abla başka fakeden yazmıştım daha önce çok da güzel konuşuyorduherşeyı yaptım derken engelleyıp kaldırmışsın çoçuğu defalarca
Yok ben seciciyim zaten. Bunu bastan elerdimRainy bile boyle demis, durum o kadar vahim
canım hayaller aleminden çık önce, fake yada değil tacız etme kimseyi istemıyorsa istemıyor az gururlu olNapim abla başka fakeden yazmıştım daha önce çok da güzel konuşuyordu
Yok abla öyle yapmadım zaten kabullendim ben malim zaten acı çekim azcanım hayaller aleminden çık önce, fake yada değil tacız etme kimseyi istemıyorsa istemıyor az gururlu ol
saçmalama kendıne hakaret etme sen bunu dersen elin adamı neler yapmazYok abla öyle yapmadım zaten kabullendim ben malim zaten acı çekim az
Allahım sen kızlarımızın aklını koruBiraz linclenebilirim
Sanaldan sevgilim oldu teklif eden bendim ve ilk sevgilimdi. Biz baya güzel anlasiyorduk 3 hafta önce bianda konuşmayı kestik bende yazma cesareti bulamadım sonra ona reels attım oda random attı sonra hesabimi kapadım. Daha sonra ona wpden yazdım niye böyle yapiyon diye ayrıldık glb beni sevmiyo
Eki Görüntüle 3629993 Eki Görüntüle 3629994 Eki Görüntüle 3629995 Eki Görüntüle 3629996 Eki Görüntüle 3629997 Eki Görüntüle 3629998 Eki Görüntüle 3629999
Amin abla shkdhskhsis off aglicamAllahım sen kızlarımızın aklını koru
Yok abla saçma sapan konular zaten salak salak şey yazmışımsaçmalama kendıne hakaret etme sen bunu dersen elin adamı neler yapmaz
Aranızdaki yazışmaları burada yayınlamanız haberleşmenin ve özel hayatın gizliliğini ihlal suçu biliyorsunuz değil mi?Yok abla saçma sapan konular zaten salak salak şey yazmışım
Abla benim konuşmalarım ve anlamadığım birşey için soru sordum kimseye soramiyorum bana değere veren insan yok ne annem ne babam belki burda yardım ederler diye ergenlik konusunda ne yapacağımı bilmiyorum çok aşırı stres var üzerimdeAranızdaki yazışmaları burada yayınlamanız haberleşmenin ve özel hayatın gizliliğini ihlal suçu biliyorsunuz değil mi?
Özür dilerim bu arada eğer yanlış bişey yaptıysam bu konuyu nasıl silicemAranızdaki yazışmaları burada yayınlamanız haberleşmenin ve özel hayatın gizliliğini ihlal suçu biliyorsunuz değil mi?
Rica ederim, özürlük bir şey yok sizin iyiliğiniz için söyledim zira karşı taraf bir sebeple yazışmalarının yayınlandığını görürse dava açabilir başınız ağrımasın diye bilgilendirdim.Özür dilerim bu arada eğer yanlış bişey yaptıysam bu konuyu nasıl silicem
Nasıl yapcamRica ederim, özürlük bir şey yok sizin iyiliğiniz için söyledim zira karşı taraf bir sebeple yazışmalarının yayınlandığını görürse dava açabilir başınız ağrımasın diye bilgilendirdim.
Konular silinemez yasak ama isterseniz yorumlara kapatabiliriz, aranızdaki yazışmayı kaldıralım konu açık kalsın isterseniz.
Siz ne istediğinizi yazın, aranızdaki yazışmaları kaldıralım konu açık mı kalsın yoksa hem konuyu kapatalım hem o yazışmayı mı kaldıralım?Nasıl yapcam
Konuyuda kapatmak istiyorumSiz ne istediğinizi yazın, aranızdaki yazışmaları kaldıralım konu açık mı kalsın yoksa hem konuyu kapatalım hem o yazışmayı mı kaldıralım?
Konunuz yorumlara kapatıldı.Konuyuda kapatmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?