ESKI SEGILIME YAZAYIM MI lutfennn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

riyalsila

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2025
23
6
1
Biraz linclenebilirim
Sanaldan sevgilim oldu teklif eden bendim ve ilk sevgilimdi. Biz baya güzel anlasiyorduk 3 hafta önce bianda konuşmayı kestik bende yazma cesareti bulamadım sonra ona reels attım oda random attı sonra hesabimi kapadım. Daha sonra ona wpden yazdım niye böyle yapiyon diye ayrıldık glb beni sevmiyo
Eki Görüntüle 3629993 Eki Görüntüle 3629994 Eki Görüntüle 3629995

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz linclenebilirim
Sanaldan sevgilim oldu teklif eden bendim ve ilk sevgilimdi. Biz baya güzel anlasiyorduk 3 hafta önce bianda konuşmayı kestik bende yazma cesareti bulamadım sonra ona reels attım oda random attı sonra hesabimi kapadım. Daha sonra ona wpden yazdım niye böyle yapiyon diye ayrıldık glb beni sevmiyo
Eki Görüntüle 3629993 Eki Görüntüle 3629994 Eki Görüntüle 3629995 Eki Görüntüle 3629996 Eki Görüntüle 3629997 Eki Görüntüle 3629998 Eki Görüntüle 3629999
herşeyı yaptım derken engelleyıp kaldırmışsın çoçuğu defalarca😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

Biraz linclenebilirim
Eki Görüntüle 3629993 Eki Görüntüle 3629994 Eki Görüntüle 3629995 Eki Görüntüle 3629996 Eki Görüntüle 3629997 Eki Görüntüle 3629998 Eki Görüntüle 3629999
Allahım sen kızlarımızın aklını koru

Aranızdaki yazışmaları burada yayınlamanız haberleşmenin ve özel hayatın gizliliğini ihlal suçu biliyorsunuz değil mi?
Abla benim konuşmalarım ve anlamadığım birşey için soru sordum kimseye soramiyorum bana değere veren insan yok ne annem ne babam belki burda yardım ederler diye ergenlik konusunda ne yapacağımı bilmiyorum çok aşırı stres var üzerimde

Özür dilerim bu arada eğer yanlış bişey yaptıysam bu konuyu nasıl silicem
Rica ederim, özürlük bir şey yok sizin iyiliğiniz için söyledim zira karşı taraf bir sebeple yazışmalarının yayınlandığını görürse dava açabilir başınız ağrımasın diye bilgilendirdim.

Konular silinemez yasak ama isterseniz yorumlara kapatabiliriz, aranızdaki yazışmayı kaldıralım konu açık kalsın isterseniz.

Rica ederim, özürlük bir şey yok sizin iyiliğiniz için söyledim zira karşı taraf bir sebeple yazışmalarının yayınlandığını görürse dava açabilir başınız ağrımasın diye bilgilendirdim.

Konular silinemez yasak ama isterseniz yorumlara kapatabiliriz, aranızdaki yazışmayı kaldıralım konu açık kalsın isterseniz.
Nasıl yapcam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X