Eski sen....Yeni sen...

eski benim gözü daha karaydı, daha heyecanlıydım, çabuk kararlar verir ve asla pişman olmazdım. insanlara daha çok güvenirdim. üstümde mahalle baskısı yoktu biraz fazla çılgındım.. şimdi sakinlik dinginlik ve huzur istiyorum.
gördüklerime şaşkın, göreceklerime endişeliyim...

Üzüm üzüme bakabaka kararırmış hehezemuszemus

eski ben. gayet sağlıklıydım
yeni ben ise midesinde ülser olan,apandisti ve safrakesesi alınmış biriyim gerisini siz düşünün

yeni ben ise midesinde ülser olan,apandisti ve safrakesesi alınmış biriyim gerisini siz düşünün

şimdiki sen eski sen olduğunda , gayet sağlıklı mutlu ve huzurlu olcaksın umarıma.s.

ben çok değiştim.
eski ben çok kötüydü.,istediği şeyler olsun dıye fırıldak gibi yalan söyleyebilen,aile kavramı olmayan,kendinden başka hıcbırsey ile mutlu olamayan,ailesinin güvenını kaybetmiş,sürekli içen oparti senin bu parti benım gezen,yazları yurtdışında istediği her haltı yapan,erkek arkadaşını aldatma karakteri olan kısaca herşeyden ,herkesten önce kendısı olan bir insandı.
ama bır ınsan girdi hayatıma iyikide girdi.erkek arkadaşım olmadı olamadı ben bu kadar kötüyken ama benı çok değiştirdi.yalan söylememi önledi ilk olarak yalan söylersen benı kaybedersin derdi,sürekli ailemle olan konuşmalarımda yada cevremdekılerle ben sana nasıl güvenıcem derdi ve güvenını sağlamak için yalan söylememeye başladım.kötü bile olsa doğru yapmaya başladım.ailemin güvenı geldı zaman zaman kötüde olsa.sonrasında kendimle mutlu degılken bırlıkte yaptıgımız şeylerle içmedende mutlu olunabileceğini anladım,rockçıyken onun sayesınde rock müzik dinler ama aşırı makyaj yapmamaya,uçuk giyinmemeye başladım.kıyafetlerım degıştı.eskıden her akşam dışardayken o yanımdaysa partılere gıtmeye başladım.yanımda degılse onun kendımle yapmamı ıstedıgı seylerı yapmaya başladım.ve gördümki ben partılerdense evde oturarakta daha ıyı vakıt gecırebılıyorum evde kalmaya başladım.yazları yurtdışına gidip herşeyi yapabılıyorken eskıden artık kamplara gitmeye yada bellı programlarla yurtdışına gitmeye başladm.aldatma karakterimken sevmenın ne kadar güçlü olduğunu onun sayesınde ne kadar değişebildiğimi gördüm.eskiden tüm dertlerimden dolayı içen yada aılemden ılgı beklerken göremeyen ben onda ılgıyı buldum herşeyi anlattıgım ,dinleyen insan olması benı mutlu etti ve kendımı buldum .
tabıkıde eskı hande olmak istemiyorum.yenı handeden ben çok memnunum hemde benı tanıyan herkeste çok memnun,zamanında hatalar yaptım eskı ben tam bır hataydı.
olaylara verdıgım tepkıler çok farklı.eskıden sınır olan,yalan soyleyen,herşeyde kavga çıkaran ben adam banane onun hayatı ,onun seçimi demeyi,empati yapmayı öğrendi.
bir adamın benı bu denli değiştirebileceğini deselerdi inanmazdım.iyiki seni tanımışım diyorum her seferınde ona buradada dıyım ıyıkı senı tanımışım cancam.ve güven kavramı ben güvenmemeye başladım insanlara,eskıden çok güvenırdım artık guvendıgım kısıler bır elın parmaklarını geçmez,insanlar kendı çıkarları için herşeyi yapabılecegını artık farkındayım.

çokk geçmiş olsun. her aydınlıktan sonra bir karanlık, her karanlıktan sonra mutlaka bir aydınlık vardır merak etme :1hug:

ben çok deiştim annem öyle söylüo eski sen nerde ben o tuğçeyi özledim dio
ama bende diorum ki iiki deiştim
eskiden cok ii niyetli çok saf çok temiz kalpliydim
şimdide öyleyim ama dogruları we gercekleri daha cabuk görüorum
eskiden herkes benim gözümde iiydi
şimdi hepsinden hersey beklenir
çok kırılgandım herkese karsı ii niyet beslediiim için çok cabuk kırarlardı we bunun için günlerce üzülürdüm özellikle arkadaslarım için
şimdi hiçbiri umurumda deil
banane :umursamaz:
beni üzecek seyler yapsalarda boşwer diorum boşwer umursama
hayatımda degerli çok insan yok herkese aynı degeri wermiorum artık
sadece benim için kıymetli olanlardan zarar gördüğümde yıkılırım
onlar da bir elin parmagını gecmicek kadar
onlar dısındaki herkes boş herkes yabancı
biraz bencilleştim biraz da kinci oldum ama ben halimden gayet memnunum

eskiden şımarığın tekiydim
şimdi anneyim..

bu durum bendede var.

hiç değişmedim ki...
annelik te beni adam etmedi...
hatta kızımı kendime benzettim kaydirigubbakcemile
şımarık ,inatçı,aşırı özgüven sahibi,asi ve mağrur...
bunlardan fire vermeyi çok istedim zaman zaman ,ama elimde değil!

herkese koşulsuz güwenen herkesin çok samimimi olduğunu düşünen biriydim birzamanlar ben, ama şimdi şeffaf bi duwar war insanlarla aramda.. :umursamaz:

büyüdüm... değiştim..

daha iyiyim belki, hayata daha geniş bakıyorum artık.. sabır etmeyi öğrendim..
küçük şeylerden mutlu olmayı..

değişdim hemde çok... hayatmış insanı değiştiren yaşadıklarıymış olgunlaştıran veya çocuklaştıran
bunu daha iyi anlıyorum şimdilerde...
geçen yıllara nazaran hala dik başlı ,dediğim dedik, doğrularını mücadele edip savunan bu yüzden
kaybeden hala benim...kimine göre kaybeden ama bana göre değil hala aynıyım hatta daha da dik başlı oldum..ama yerine göre susmayı öğreniyorum sanırım...
eskiye nazaran daha çok sabırsızım daha çok agresif ve sinirli ...bu aralarda duygusallaşdım iyice olur olmaz ağlar oldum herşeye....yaşadıklarım ,yaşatılanlar sonucu böyle oldum....eskisi gibi olur mu herşey bilmem...ama ben gene taviz vermeyen doğrucu dik başlı olucam...belki eskisinden daha fazla ihtiyacım var buna ..annemin babamın şımarık kızıydım...ama artık evli bir bayan olucam düşününce bile hayatım asıl o zaman değişicek diyorum ama korkuyorum asıl ben o zaman değişmek istemiyorum....

çok değişmedim galiba ama bazı değişiklikler oldu tabi.
eskiden sevmediğim biriyle hayatta konuşmaz dım ama şimdi
sevmesem bile konuşuyor um mecburen.

şuan bazı şeyler içimi yaksa bile unutmaya çalışıyorum.
paylaşmak tek taraflı olmuyor çünkü.

ama şuan hamileyim bu duygu varya
herşeyi unutturuyor bana
oğlumu alacagım gün
onla yaşayacagımşeyler aklıma geldikce herşeyi unutuyorum.

eskiden bu kadar har vurup harman savurmazdım...eskiden bu kadar dünya yansa umrunda değil değildim...
eskiden tutucu idim, yargılardım... şimdi herkes kendi kontratını tamamlıyor diyor ve geçiyorum...
eskiden bu kadar teslim olmuş değildim... savaşırdım hayatla ille benim dediğim olacak diye... şimdi hayat söylüyor son sözü ve ben bundan çok memnunum...nasılsa benim cümlelerimle söylüyor o sözü...
eskiden daha karamsardım... şimdi umut doluyum...hayata çok güveniyorum...
eskiden kendimi bu kadar sevmiyordum...eskiden daha katıydım... şimdi de yumuşak sayılmam ama bulunduğum cismin şeklini alabiliyorum...esnedim...
eskiden sevgisiz parçam daha büyüktü... gittikçe küçülüyor o parçam... kendini iyileştiren bir yara gibi...
eskiden anne olmanın bu kadar..... olduğunu bilmiyordum... şimdi biliyorum...
eskiden aşka inanmazdım... şimdi ondan başka bir şeye inanmıyorum...
eskisinden de güzel gülüyorum şimdi...
aklıma gelenler bunlar...
hangi ben daha iyi... kesinlikle şimdi ki... şimdi çok daha iyiyim ben... bir gün bir yerlerde aydım... daha ileriye gidermiyim bilmiyorum... ama geri gitmeyeceğimden eminim...

evleneli daha az bir zaman oldu ama çoook değiştim.. mutluyum huzurluyum kocamıda çok seviyorum ama...
daha içine kapanık daha sulugöz daha kırılgan daha hastalık sahibi korkak çaresiz bir insan oldum asabi oldum...

çok değştim çokkkk.büyüdüm,törpüledi hayat beni nerde o eski asuman...
asan kesen...
şimdi daha hoşgörülü oldum,altta kalmak bana o kadarda zor gelmiyo artık..vs vs
ve en önemlisi anne oldum artık bu hayatta yalnız değilim ne olursa olsun yaşamam için çoook büyük bi sebebim var oğlumu doğurduğum gün benim miladım oldu

önceden hep yüzüm gülerdi hiç asmazdım suratımı.. ama şimdi öle değilim işte hiç bişeyim olmasa bile içime bi sıkıntı geliyo nerden geliyosa anlamıyorum.. önceki düşündüklerimle şimdiki düşündüklerim bir değil..

Eskisi tekti, şimdisi çift.
Eskisi cahildi, şimdisi olgun.
Eskiden mücadesi vardı, şimdisi akışına bıraktı hayatı.
Eskiden gözyaşı varı şimdiyse herkese değmeyecek yaşı var.Gözyaşı değerli artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…