‘Eski’ Sevdiğiniz adam evlenirse?

ehl-i sitem

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
32
41
8
34
Bir iki hafta önce 1 senelik seviyeli ilişkim bitti demiş miydim? Demiştim :) Ben ayrılıktı, acıydı bilmem ne derken arkadaş ailesinin bulduğu bi kızla evlilik planlarına başlamış bile. Bendeki ruh hali artık üzüntüden çıktı da kendime acımaya dönüştü. Ama bunu ne ilk ne de son yaşayan olmadığımdan eminim. Asla duygusal bi konuşma yapmıycam. Ancak öylesine kaptırdığımız, planlar yaptığımız, evlenince oturacağımız semte kadar düşündüğümüz bu ilişkinin bitmesinin üzerinden daha 1 ay geçmeden, kız isteme moduna geçiş..! Ben mi çok salağım, insanlar mı duygusuz? Ya da erkekler???

Aman boşver sen şaapma onu. Allaha havale et. Önüne bak. Daha ne hayaller kuracaksın

Ne için ayrıldınız konu neydi yani ?Ayrıca yaşlarınızı yazarsan daha isabetli çıkarımlarda bulunabiliriz?
Ben 29 , damat bey 30... Benim saygısız ve öfke kontrolü olmayan bi insan olduğumu der dururdu. Maşallah kendisinin kontrol mekanizması oldukça atik ve dinç imiş

Bazı erkekler için evleneceği insan araç evlilik amaçtır.Belli ki bu sefer çok düşünmemiş.Erkeklerin%90 ı bu şekilde.Biz kadınlar paraya tipe karaktere bakarız ama erkekler annelerinin beğendiği bir kıza güzelse hemen okeylerler.Onlarda hormonlar daha ağır basıyor herhalde.Ben hepsinin aşk acısı çektiğini düşünmüyorum.Karakter meselesi kimi kadınlar da ayrılığı kolay atlatır.Zaten aday varsa ayrılık daha da kolay atlatılır.

Benim de eskisi,çok cimriydi dayanamadım.. biz ayrıldık . 1 hafta sonra kızı buldu. 6 ay içinde isteme,nişan,nikah yaptı., hem de ne düğün bütün parasını pulunu birikimini harcadı ..!! Öyle bir kazık ki dört yıl olacak hala kendime gelemedim.. aşka, ilişkilere olan inancım zaten yitik..Hevesim falan da kalmadı dört yıldır yalnızım..Ne diyim umarım kolay atlatırsın. Bu tarz Kazıklar kolay kolay unutulmuyor maalesef

Fark etmediniz mi hiç size böyle bir pislik yaparlarken
Başka bir arkadaşımda aralarını yaptı
Sorsam oda bana iyilik yapmış çünkü ben onunla mutlu olmazmışım
Netice de iyi oldu suan öyle düşünüyorum ama zordu o zaman tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…