- Konu Sahibi ehl-i sitem
-
Erkek milleti işte.. biz kadınlar daha hassasız fedakârsız bitmiş olsada iliski .. bence yoluna bak ve dik dur umarım sende çok mutlu olursunBir iki hafta önce 1 senelik seviyeli ilişkim bitti demiş miydim? Demiştim :) Ben ayrılıktı, acıydı bilmem ne derken arkadaş ailesinin bulduğu bi kızla evlilik planlarına başlamış bile. Bendeki ruh hali artık üzüntüden çıktı da kendime acımaya dönüştü. Ama bunu ne ilk ne de son yaşayan olmadığımdan eminim. Asla duygusal bi konuşma yapmıycam. Ancak öylesine kaptırdığımız, planlar yaptığımız, evlenince oturacağımız semte kadar düşündüğümüz bu ilişkinin bitmesinin üzerinden daha 1 ay geçmeden, kız isteme moduna geçiş..! Ben mi çok salağım, insanlar mı duygusuz? Ya da erkekler???
Olay çok net seni sevmemiş. Bence sen de önüne bak. Konuyu erkekler olarak genellemek yanlış olur çünkü kişilik meselesi bu.Ben 29 , damat bey 30... Benim saygısız ve öfke kontrolü olmayan bi insan olduğumu der dururdu. Maşallah kendisinin kontrol mekanizması oldukça atik ve dinç imiş
Hala arkadaş değilsiniz dimiBenimki arkadaşımla evlendi valla
Yalnız eski nişanlı kişisinin bekar olması.. fena ahınız tutmuş. Ben de bu temizkalplilikten istiyom benimki niye tutmuyorEn azından ayrıldıktan sonra başkası ile görüşmeye başlamış, kaç yıllık nişanlım ofisindeki biriyle aldatmış beni. Sonrada evlendiler...Yıllarca beklediğime mi yansam, salaklığıma mı yansam, antidepresanlar kullanmaya başlamamamı yansam bilememiştim. Annemin kucağında 5 yaşındaki çocuklar gibi günlerce ben bunu haketmedim diye ağlamıştım.
Neticede 5-6 ayda boşandılar, ben başkası ile evlendim, diğer kız başkası ile evlendi, eski nişanlı bekar... herkes bir şekilde hayatına devam ediyor. Olaylara çokta duygusal bakmamak lazım belkide. Yaşandı bitti deyip, önüne bak derim. İnsanoğlu bu hiç kimseye sonsuz güvenip, onun üstüne hayaller kurmaya gelmiyor. Bugün sensiz ölürüm diyen, 2 gün sonra başkası ile evlenebiliyor... bundan sonra çok mutlu olursun inşallah ❤
Yalnız eski nişanlı kişisinin bekar olması.. fena ahınız tutmuş. Ben de bu temizkalplilikten istiyom benimki niye tutmuyor
AslındA cpk doğru bi yere değindiniz. Kalbimin karardığını hissediyorum ben de aklıma geldikçe. Allaha havale etmek en doğrusu Onun adaleti şaşmıyor cünkü. Umarım bu şuurla yasayamayı bi gün öğrenirimİlk başta gebersin falan diye de beddua etmiştim ama sonra keşke boşanmasaydı dedim, ne olursa olsun bir yuvanın yıkılması kötü... İnsanın duyguları zamanla yumuşuyor mu nedir ☺
Emin olun eden bir şekilde buluyor, belki sadece biz görmüyoruzdur. Siz kötü olmasını istedikçe kendi hayatınızda da huzur bulamayacaksınız çünkü kalbinizi karartmış oluyorsunuz. Allahım sana havale ediyorum dediğim gün üstümdeki yükü atmıştım ben.
yuva mi? eski nisanliniz ve sizinle nisanli olduğunu bildiği halde onla sevgili olan o kisinin kurduğu şeye yuva mi denir? layiklarini bulmuslar güzel olmuş.. ama gerçekten ustteki yorum yapan arkadasin dedigi gibi ne kadar temiz bir kalbiniz var.. bi de ozel degilse merak ettim siz mi ogrendiniz kendileri mi soyledi?İlk başta gebersin falan diye de beddua etmiştim ama sonra keşke boşanmasaydı dedim, ne olursa olsun bir yuvanın yıkılması kötü... İnsanın duyguları zamanla yumuşuyor mu nedir ☺
Emin olun eden bir şekilde buluyor, belki sadece biz görmüyoruzdur. Siz kötü olmasını istedikçe kendi hayatınızda da huzur bulamayacaksınız çünkü kalbinizi karartmış oluyorsunuz. Allahım sana havale ediyorum dediğim gün üstümdeki yükü atmıştım ben.
O arkadaş değilmiş...Benimki arkadaşımla evlendi valla
Tesadüfen ben öğrendim.yuva mi? eski nisanliniz ve sizinle nisanli olduğunu bildiği halde onla sevgili olan o kisinin kurduğu şeye yuva mi denir? layiklarini bulmuslar güzel olmuş.. ama gerçekten ustteki yorum yapan arkadasin dedigi gibi ne kadar temiz bir kalbiniz var.. bi de ozel degilse merak ettim siz mi ogrendiniz kendileri mi soyledi?
Allah’ından bulsun , gerçekten Allah’a havale edin . Lütfen gerekirse destek alın ama hayatınıza bakın boşverin. Evlensenizde demekki sizi yari yolda bırakacaktı,Yok çok delikanlı geçinir. Ben bu olayı bilmediğim için sürekli acı çektiğimi bildiren mesajlar attım. Sonra bana dedi ki çarşamba 13 kasım’ şehir dışında olan müstakbel gelin adayını görmeye gidicez ailemle, benim hayatıma girecek olan insana saygısızlık olur seninle görüşmem. Ah canım peki iki ay önce bana verdiğin sözler, attığın seni çok seviyorum mesajları bilse ne olur?! Bir de çok delüğanlı duruyorlar ya. Hastayım
Bir iki hafta önce 1 senelik seviyeli ilişkim bitti demiş miydim? Demiştim :) Ben ayrılıktı, acıydı bilmem ne derken arkadaş ailesinin bulduğu bi kızla evlilik planlarına başlamış bile. Bendeki ruh hali artık üzüntüden çıktı da kendime acımaya dönüştü. Ama bunu ne ilk ne de son yaşayan olmadığımdan eminim. Asla duygusal bi konuşma yapmıycam. Ancak öylesine kaptırdığımız, planlar yaptığımız, evlenince oturacağımız semte kadar düşündüğümüz bu ilişkinin bitmesinin üzerinden daha 1 ay geçmeden, kız isteme moduna geçiş..! Ben mi çok salağım, insanlar mı duygusuz? Ya da erkekler???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?