‘Eski’ Sevdiğiniz adam evlenirse?

Erkek milleti işte.. biz kadınlar daha hassasız fedakârsız bitmiş olsada iliski .. bence yoluna bak ve dik dur umarım sende çok mutlu olursun

Ben 29 , damat bey 30... Benim saygısız ve öfke kontrolü olmayan bi insan olduğumu der dururdu. Maşallah kendisinin kontrol mekanizması oldukça atik ve dinç imiş
Olay çok net seni sevmemiş. Bence sen de önüne bak. Konuyu erkekler olarak genellemek yanlış olur çünkü kişilik meselesi bu.

En azından ayrıldıktan sonra başkası ile görüşmeye başlamış, kaç yıllık nişanlım ofisindeki biriyle aldatmış beni. Sonrada evlendiler...Yıllarca beklediğime mi yansam, salaklığıma mı yansam, antidepresanlar kullanmaya başlamamamı yansam bilememiştim. Annemin kucağında 5 yaşındaki çocuklar gibi günlerce ben bunu haketmedim diye ağlamıştım.

Neticede 5-6 ayda boşandılar, ben başkası ile evlendim, diğer kız başkası ile evlendi, eski nişanlı bekar... herkes bir şekilde hayatına devam ediyor. Olaylara çokta duygusal bakmamak lazım belkide. Yaşandı bitti deyip, önüne bak derim. İnsanoğlu bu hiç kimseye sonsuz güvenip, onun üstüne hayaller kurmaya gelmiyor. Bugün sensiz ölürüm diyen, 2 gün sonra başkası ile evlenebiliyor... bundan sonra çok mutlu olursun inşallah ❤

Bende de tam tersi oldu , oldukça kavgacı agresif biri ile uzun süreli sayılabilecek bir ilişkim olmuştu, ilişkiyi bitirdikten 1 hafta sonra kocamla tanıştım. Çok sakin , huzur veren işinde gücünde olması beni çok etkiledi 3 yılın sonunda evlendik. Demem o ki lütfen yanlış anlamayın ama kavgacı biri olarak gördüyse sizi ona Huzur veren sakin bir insanla bir anda evlenebilir mutlu da olabilir mutsuzda . Siz boşverin ne hali varsa görsün hayatınıza odaklanın , her işte bir hayır vardır

Yalnız eski nişanlı kişisinin bekar olması.. fena ahınız tutmuş. Ben de bu temizkalplilikten istiyom benimki niye tutmuyor

Yalnız eski nişanlı kişisinin bekar olması.. fena ahınız tutmuş. Ben de bu temizkalplilikten istiyom benimki niye tutmuyor

İlk başta gebersin falan diye de beddua etmiştim ama sonra keşke boşanmasaydı dedim, ne olursa olsun bir yuvanın yıkılması kötü... İnsanın duyguları zamanla yumuşuyor mu nedir

Emin olun eden bir şekilde buluyor, belki sadece biz görmüyoruzdur. Siz kötü olmasını istedikçe kendi hayatınızda da huzur bulamayacaksınız çünkü kalbinizi karartmış oluyorsunuz. Allahım sana havale ediyorum dediğim gün üstümdeki yükü atmıştım ben.

AslındA cpk doğru bi yere değindiniz. Kalbimin karardığını hissediyorum ben de aklıma geldikçe. Allaha havale etmek en doğrusu Onun adaleti şaşmıyor cünkü. Umarım bu şuurla yasayamayı bi gün öğrenirim

yuva mi? eski nisanliniz ve sizinle nisanli olduğunu bildiği halde onla sevgili olan o kisinin kurduğu şeye yuva mi denir? layiklarini bulmuslar güzel olmuş.. ama gerçekten ustteki yorum yapan arkadasin dedigi gibi ne kadar temiz bir kalbiniz var.. bi de ozel degilse merak ettim siz mi ogrendiniz kendileri mi soyledi?

Tesadüfen ben öğrendim.

Allah’ından bulsun , gerçekten Allah’a havale edin . Lütfen gerekirse destek alın ama hayatınıza bakın boşverin. Evlensenizde demekki sizi yari yolda bırakacaktı,

çok güzel bir arkadaşım vardı herkes ona hayran o da bir dengesize. 8 yıl yolunu bekledi,maddi durumum yok askere gidip geleyim evleniriz şöyle böyle. askere giderken başka biri var diye terk etti dönünce de şehrin en pahalı lüks salonunda düğün yaptı. arkadaşım gerçekten güzel bir kızdı evlendiği kızda güzellikle alakası yok. yani bu işler belli olmuyor, güzeldi çirkindi, kendini yetersiz görmeye mutsuz hissetmeye gerek yok. arkadaşım da evlendi çok mutlu ve her gün şükrediyor onunla olmadığına

bu konuda ki iki kızı da sevmemiş /sevmiyor da olabilir o kişi.
Erkekler sadece evlenemek için de evlenebiliyorlar.

Bacım senin durumun yine iyi, ben asker yolu bekledikten sonra daha benden ayrılmadan başkasıyla nişanlandığını duymuştum
Kısa bir süre sonrada evlendi. Ani şok etkisi. Sebep, ailesi öyle istemiş zorla olmuşmuş...tabi bunu sindirmem kolay olmadı erkeklerden nefret ettim yıllarca kimseyi hayatıma sokmadım ta'ki eşimle tanışana kadar. O evliyken yıllar sonra beni arayıp kendini affettirmeye çalıştı sırf vicdanını rahatlatmak için.
Bi şekilde unutuluyor herşey zamanla
eskisi gibi kalmıyor hiçbişey , üzüntüler bile.
Senin yaşadıklarında geçecek ve geriye dönüp baktığında sadece keşken olarak kalacak
Allah hayırlısını çıkarsın karşına

Sadece şurdaki yorumları okuyarak bile erkeklerin ne kadar şerefsiz pislik ahlaksız iğrenç olduğu anlaşılıyor. Artık inanilmaz korkuyorum bi ilişkiye baslamaktan erkekler o kadar güvensiz ki. En sadık dediğin bile neler yapabiliyor.

bir soz okumustum ve cok hosuma gitti;

insanlar ne zamanki evlenilecek ve eglenilecek olarak ayirt etmezlerse mutlu olacaklar. bir grup erkek bir grup kizi eglenilecek olarak goruyor, herseyi yasiyor guzelde gidiyor aslinda..ama gidip el degmemis(!) temiz aile kizi ile evleniyor. yani bu adamlar mutlu olur mu bilmem, karsidaki kadini ne kadar mutlu ederler onuda bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…