‘Eski’ Sevdiğiniz adam evlenirse?

Ay ay annecağzımın 20’li yaşlardayken çok aşık olduğu bir sevgilisi varmış. Bana hep anlatırdı ben lisedeyken falan. Adam da annemin memleketinin en zengin ailesinden, yakışıklı da baya. Bunlar birlikteyken adam bi gün diyor ki “önemli bir işin bu hafta sonu İstanbul’a gitmem lazım” annem de bekliyor dönmesini. Meğer o “önemli iş” adamın düğünüymüş. Evlenip kolunda karısıyla geliyor annemle hep buluştukları yere. Ailesinin seçtiği bir kızla evlendirilmiş. Yıllar sonra haberlerini de aldık, boşandılar, adamın bir çocuğu kaçırıldı da ölü bulundu, çocuk için çok çok üzüldük elbette, gaddar insanlar değiliz asla. Ama sanırım annecağzım da onun hiç tamamen mutlu olamadığını gördüğünde sevindi, ahını alanın mutlu olduğunu görmeyi kim ister ki! Gerçekten ailesinin seçtiği biriyle evleniyorsa onun da tam anlamıyla mutlu olacağını sanmıyorum.

Benim eski sevgilimin de bana yapmadığı haksızlık kalmamıştı. Dalga geçer gibi nişanlanmış bir de bana yazıyor. Gelelim isteyelim diyor. Birkaç saat sonra annem memur istiyor , sınavı kazanman gerekiyor diyor. İki gün sonra bir bakıyorum ki nişanlanmış. Dalga geçer gibi biriyle görüşürken bana yazmış . Üstelik bana bir gül bile almamışken, nişanlandığı kıza buket buket çiçek götürmüş, tektaşlar vs. İnsanın zoruna gidiyor ya, bu kadar katlanmışken bir de başkasının yoluna güller dökmüş. Sanırım çok değer verildiğinde bazı bünyelerde böyle etkiler gösteriyor. Benim de ondan sonra hayatıma kimse girmedi. O kaçıncı ilişkisini yaptı ben kimseyle görüşemedim daha. Gelen meslek maaş soruyor şaka gibi.
Takma , üzülme diyeceğim ama aynısını yaşıyorum ,çok iyi anlıyorum, Allah tez zamanda hayatının aşkını çıkarsın inşallah karşına :)

Allah karşınıza sadık ve sizi gerçekten çok seven birini çıkarsın inşallah . Hakkımızda en iyisi oluyor aslında fakat insan üzülüyor işte. Unutmaya çalışın en büyük ceza unutmaktır demişler :)

Niyeyse ailesinin bulduğu hikaye gibi geldi. Hangi erkek bu devirde 1 ayda evlenecek. O önceden ayarlanan bir şeydir şimdi de bu hikayeye uyarlanmış gibi. Yarın da evlenince sana gelip seni unutamadım Tülay geri dön diye baslar falan aman aman

Allaha havale et.Hep iletirıye bak .Gecmıse bakarsan çok yorulursun

Sanırım günden güne kabulleniyorum. Artık istediğim tek şey kaldı. Yaşadıklarımı yaşayıp ben bunları mı yaşatmışım desin. Ama ahirette de dünyada da karşıma çıkmasın... Bir de o kızcağıza yazık olmasın.

Bende yaşadım ama cok seneler once
Delı gıbı sevdıgımı düşünüyordum nefes alamaz gıbı oluyodum o yokken
Of lu bunlar gıttı bı geldı evlemıs pezo:)))sımdı gülüyorum ama cok bogrerek aglamıstım o zaman
Klasık aıle baskısı falan demıstı
Sımdı dıyorum verılmıs sadakam varmıs hıc uygun degıldık

Bu durumun erkek ya da kadın olmakla bir ilgisi yok. Hayatın düzeni ile ilgisi var.
Sizden ayrıldığı saniyeden itibaren yapacakları sizi şaşırtsa da sadece kendisini ilgilendirir.

Ben 1.5 sene süren bir söz attım ve 1 ay sonra eşimle tanıştım. Çok büyük bir aşk ile 3 yıl flört ettik şimdi 5 yıldır evliyiz.
Eski sözümün tarafından bakarsak (ki kendisi hala bekar) oldukça duygusuz görünmüş olabilirim.
Ama benim tarafımdan bakarsak; eski sözlüm beni fazlasıyla yormuş ve içimde zerre sevgi bırakmamıştı. Sinirli, kinci ve saygısızlaşabilen biriydi. Hataları da oldu. 1.5 yılımız sürekli tartışma ile geçtiği için kendisine aşama aşama son derece hissizleştim. Çok daha önce ayrılmam gerekirken şans vermelerle hata yaptım. 1 ay sonra nasıl aşık olabildiğime değil böyle biriyle 1. 5 sene nasıl ilişki sürdürdüğüme şaşırıyorum.

Eşimle tanıştığım anda o şahısla evlenmemiş olduğuma ve ayrıldığıma bin şükür ettim. Hala ederim. Hayatımın en doğru 2 hamlesi kendisinden ayrılmak ve eşimle ilişkiye başlamak olmuş

Bu durumda duygusuz ben miyim eski hödüğüm mü
Duygular bitmiş şekilde ilişki sonlandırılırsa insan 5 dk sonra dahi aşık olabilir. Eski sevgiliniz duygusuz mudur bilemem ama size karşı herhangi bir duygu barındırmadığı kesin. Zira size karşı hisleri devam etse başka birini aklına dahi getiremezdi.

Hayatın ne getireceğini ne götüreceğini bizler seçemeyiz ve hayat sürprizlerle dolu.
Sizde bazı noktalarda ders çıkararak hayatınızı yaşamaya devam etmelisiniz.

Bu konu ile alakalı bir psikolog yazar, bir yazı yazmıştı. Senin ki az bile 7 yıl ilişki yaşayıp ayrılıp, 2 ay içinde evlenen erkekler oluyormpuş. Çok detaylı bir yazıydı. Bulursam yazacam buraya.

Arkadasim, eski esim evlendi. Düşün. Gozumde yas kalmadi. Bana yaptigi onca onur kirici seyden sonra hicbirsey olmamis gibi evlendi ve mutlu oldugunu saniyordum. Megerse evlendigi ikinci esine de ayni eziyetlere devam ediyormus.

Klişe bir söz olacak biliyorum. Sadece zamana ihtiyacin var. Onun seni sevmedigini kabulleneceksin.

Erkekler de kadinlar da yapiyor bunu,biriyle birlikte ve evlilik planlari yapiyor iken aniden cekip gidebiliyor. 1 hafta icinde de baska biriyle nikah masasina oturabiliyor. Bunu nasil yapiyorlar? Cunku daima yedekte tuttuklari biri var ve narsist insanlar.

Bence kendini şansli hisset. Kurtuldun. O kiza aci.

İşim gereği şehir dışına çok fazla çıkıyorum. Türkiye nin bir çok şehrine gittim. Ama İş ortamında ama çalışma arkadaşı olarak ama iş yaptığımız insanlar olarak çok fazla her yaştan erkek tanıdım.Ve 36 yaşındayım evlenmedim. tam anlamıyla güven benim için bir takıntı oldu. Gördüğüm ve şahit olduklarıma inanamazsınız. Erkeklerin nekadar iğrenç olduklarına nasıl iki yüzlü olduklarına, yakın çevremde bile yaşanan yalanlara inanamazsınız.Bu ülkenin erkeklerinin yüzde 90 ı güvenilmez arkadaşlar ve profesyonel oyuncu ve yalancı. Ve kadınlar sadece birbirlerine düşürüp egolarını tatmin ettikleri oyuncakları.

Hemcinslerimiz de ayni sekilde. Evli erkekler birlikte olan kadin cok. Esini aldatan kadinlarin sayisi da az degil.

Muhtemelen ailesinin istedigi biriyle mantik evliligi yapacak. Erkekleri cogu boyledir.
Allah bundan sonra karsiniza karakterli insanlar cikarsin

Tabiki erkeklerr hiç kafana takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…