• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgili - aynı sınıf ...

sensiz__asla123

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.659
1.055
698
33
Arkadaşlarr önceki konularımda da belirttiğim gibi ayrıldık ...
Aynı sınıftayız .. üniversite okuyorum ve 2.5 sene daha var..
ister istemez göreceğimm pekii ne yapmam gerekiyor..
Görüpte görmezlikten gelmek ? ..
Fikirlerinize öyle ihtiyacım var ki:44::44::44::44:

Arkadaşlarr önceki konularımda da belirttiğim gibi ayrıldık ...
Aynı sınıftayız .. üniversite okuyorum ve 2.5 sene daha var..
ister istemez göreceğimm pekii ne yapmam gerekiyor..
Görüpte görmezlikten gelmek ? ..
Fikirlerinize öyle ihtiyacım var ki:44::44::44::44:

bence kesınlıkle gormezden gelme...bu cocukluk olur.çünkü bunu yapmak ıcn caba harcayacaksın ister istemez bu da ona yansıyacak.nasıl ayrıldıgınız konusunda bır fıkrım yok.ama en azından ıyı kotu bırseyler paylasılmıstır.bunlara saygı gostermek adına senın ıcın eskı bırıymıs gıbı davran.yerı geldıgınde selamını ver yerı geldıgınde konus sonucta onunla aynı sınıfı paylasmak zorundasın.sakın ha sakın kotu davranayım deme laf sokma,eskılerden bahsetme...sadece ona artık deger vermedıgını ve kendısının senın ıcın bıttıgını hıssettir..içinde kalan sevgi varsa zor olacaktır (bu konuda fıkrım yok)ama ınsan ısterse yapamayacagı sey yoktur.

bence kesınlıkle gormezden gelme...bu cocukluk olur.çünkü bunu yapmak ıcn caba harcayacaksın ister istemez bu da ona yansıyacak.nasıl ayrıldıgınız konusunda bır fıkrım yok.ama en azından ıyı kotu bırseyler paylasılmıstır.bunlara saygı gostermek adına senın ıcın eskı bırıymıs gıbı davran.yerı geldıgınde selamını ver yerı geldıgınde konus sonucta onunla aynı sınıfı paylasmak zorundasın.sakın ha sakın kotu davranayım deme laf sokma,eskılerden bahsetme...sadece ona artık deger vermedıgını ve kendısının senın ıcın bıttıgını hıssettir..içinde kalan sevgi varsa zor olacaktır (bu konuda fıkrım yok)ama ınsan ısterse yapamayacagı sey yoktur.

canım içinde ona karşı sevgii var..
diğer konularıma göz atabilirsn ..
şöyle diyimm çok efendii biri ama ilgisiz..
bitme sebebi de ilgisizliği ...
çok teşekkür edermm yorumun için..
uygulamaya çalışcamm.. :44::44::44::44:

Bitme sebebi onun ilgisizliğiyse bence her gördüğünde selam vermen ayrıldığına pişman olmuş izlenimi yaratabilir.Çünkü oda biliyordur ona karşı hala içinde birşeyler olduğunu.Bence ne her gördüğünde selam ver nede görmezlikten gel.Umursamaz görün o selam verirse selam ver ama arkadaş gibi olma asla.

Bitme sebebi onun ilgisizliğiyse bence her gördüğünde selam vermen ayrıldığına pişman olmuş izlenimi yaratabilir.Çünkü oda biliyordur ona karşı hala içinde birşeyler olduğunu.Bence ne her gördüğünde selam ver nede görmezlikten gel.Umursamaz görün o selam verirse selam ver ama arkadaş gibi olma asla.

canım dediğin gibi arkadaş olmam ..
fakatt bunun orta yolu ne
Kafam iyice karıştıı:18::18::18::18:

canım dediğin gibi arkadaş olmam ..
fakatt bunun orta yolu ne
Kafam iyice karıştıı:18::18::18::18:

Yani demek istediğim onu görünce özellikle surat asıp kafanı çevirip görmezden gelip düşman gibi olman olmaz. Arada o selam verirse selam verirsin ama uzaktan gördün diyelim illaki yanına gidip selam verme.Orta yolu sanırım ona karşı içinizde hiçbirşey yokmuş izlenimi yaratmak o selam verirse selam verin ve konuşun.Onun dışında siz pek konuşmaya istekli görünmeyin.

Yani demek istediğim onu görünce özellikle surat asıp kafanı çevirip görmezden gelip düşman gibi olman olmaz. Arada o selam verirse selam verirsin ama uzaktan gördün diyelim illaki yanına gidip selam verme.Orta yolu sanırım ona karşı içinizde hiçbirşey yokmuş izlenimi yaratmak o selam verirse selam verin ve konuşun.Onun dışında siz pek konuşmaya istekli görünmeyin.

offf çok zorr yaaa :18::18:
aynı ortamda bulunmakkk :18::18:

offf çok zorr yaaa :18::18:
aynı ortamda bulunmakkk :18::18:

Aslında ona karşı boş olmadığın için sana zor geliyor.Duygularını anlamasına izin verme onu unutmuş gibi sadece sıradan diğer insanlar gibi görüyomuşsun gibi hissettir.Güçlü görün.Onu görünce heyecanlanmamaya çalış.

gormezden gelmen o'nu cok onemsedıgını dusundugunu ıfade eder.
senın hala o'na karsıduyguların vardır belkı ama ,erkek mılletı oyle degıl cnm .
bız ayrıldıgımızda hala severız ya da ıyı cocuktu ama soyle ıdı derız ama,
onlar bızım gıbı degıl ,anıden bırını bulurlar hayatının merkezıne oturturlar .
senın o'nu gormezden gelmen de onun egosunu tavan yapmaktan baska bırseye yaramaz .
sınıftan dıger arkadaslarına davrandıgın gıbı davran .
selamını da ver kı kafana hıc takmadıgını dusunsun .
emın ol o zaman kuduracaktır .
dedıgım gıbı erkek mılletı bızım gıbı oyle gecelerce dusunup stres yapmıyorlar .
daha dun okuldan erkek arkadasımla konustum. sevgılısınden ayrılalı 10 gun olmus .
hem kızı aldatmıs hem de soguyan da kendısı .sogumasının sebebı de ;''aldattım kabul edıyorum ama pısman oldugumu hep ıfade ettım .
affetmesı ıcın pesınden kostum ama affetmedı o yuzden ben de sogudum artık'' dıyor .
hemen boyle unutu verıyorlar.gelmıs bır de bana ;''bırını ayarlamak lazım bana '' dıyor .
cok guzel kızdım o'na''sen gıt sevgılının gonlunu al'' dıye .
anlayacagın erkek mılletı boyle bır mıllet .
en ıyısı onemsemıyormus gıbı yapıp slm sabahı eksık etmememek

Son düzenleme:
gormezden gelmen o'nu cok onemsedıgını dusundugunu ıfade eder.
senın hala o'na karsıduyguların vardır belkı ama ,erkek mılletı oyle degıl cnm .
bız ayrıldıgımızda hala severız ya da ıyı cocuktu ama soyle ıdı derız ama,
onlar bızım gıbı degıl ,anıden bırını bulurlar hayatının merkezıne oturturlar .
senın o'nu gormezden gelmen de onun egosunu tavan yapmaktan baska bırseye yaramaz .
sınıftan dıger arkadaslarına davrandıgın gıbı davran .
selamını da ver kı kafana hıc takmadıgını dusunsun .
emın ol o zaman kuduracaktır .
dedıgım gıbı erkek mılletı bızım gıbı oyle gecelerce dusunup stres yapmıyorlar .
daha dun okuldan erkek arkadasımla konustum. sevgılısınden ayrılalı 10 gun olmus .
hem kızı aldatmıs hem de soguyan da kendısı .sogumasının sebebı de ;''aldattım kabul edıyorum ama pısman oldugumu hep ıfade ettım .
affetmesı ıcın pesınden kostum ama affetmedı o yuzden ben de sogudum artık'' dıyor .
hemen boyle unutu verıyorlar.gelmıs bır de bana ;''bırını ayarlamak lazım bana '' dıyor .
cok guzel kızdım o'na''sen gıt sevgılının gonlunu al'' dıye .
anlayacagın erkek mılletı boyle bır mıllet .
en ıyısı onemsemıyormus gıbı yapıp slm sabahı eksık etmememek

canım bu güzel yorumun için çok teşekkür ediyorum :16::16::16::16::16::16:

Back
X