eski sevgili hakkında

haha :KK45: cidden mii ben deliririm yakarım yıkarım o_O içten içe kızıyosundur ama dimi evet de nolur:KK48::KK48:
Yok ya kızmıyorum. Seviyorum hatta hatunu. Eşim görüşmese bile biz görüşürüz arada. Zararsız olduğunu biliyorum o yüzden problem etmiyorum. Bu arkadaş gibi özlüyorum, seviyorum dese ağzına mıçardım. :KK62:

Yok ya kızmıyorum. Seviyorum hatta hatunu. Eşim görüşmese bile biz görüşürüz arada. Zararsız olduğunu biliyorum o yüzden problem etmiyorum. Bu arkadaş gibi özlüyorum, seviyorum dese ağzına mıçardım. :KK62:

:KK57::KK57: ciddi bi ilişkileri yokmus heralde sen yine de cok görüşşme biz kadınalra güven olmaz bak saygısızlık etme diyor ama içten içe özlüyor kız :KK45:

:KK57::KK57: ciddi bi ilişkileri yokmus heralde sen yine de cok görüşşme biz kadınalra güven olmaz bak saygısızlık etme diyor ama içten içe özlüyor kız :KK45:
Yok 5 yılları var, birlikte yaşamışlar bir dönem. O da evli şimdi. Zarar gelecek bir insan değil, farkındayım. Kötü bitmemiş ilişkileri ama arada duygu da kalmamış. Kadın hisseder diye düşünüyorum. Aralarında bir özlem ya da bir kıvılcım falan olsa farkederim. Bunlar bildiğin asker arkadaşı modunda.

Yok 5 yılları var, birlikte yaşamışlar bir dönem. O da evli şimdi. Zarar gelecek bir insan değil, farkındayım. Kötü bitmemiş ilişkileri ama arada duygu da kalmamış. Kadın hisseder diye düşünüyorum. Aralarında bir özlem ya da bir kıvılcım falan olsa farkederim. Bunlar bildiğin asker arkadaşı modunda.

:KK57::KK57:

seni tebrik ediyorum bu konuda anlayıslı olamıyorum ben ya :KK48:

Haberi yoktur canım, hiç bir kız eski sevgiliyle görüşülmesinden hoşlanmaz. Yaptığı da doğru değil, bir nevi aldatmaya girer. Gönlüne göre biri çıkar inşallah karşına, ikisinde de hayır gelmez sana.

Sevgilisinim haberi yok tabii ki. Sen bunu konusmaya bi engel olarak dusundugun icin o engeli ortadan kaldirmaya calisiyor..

Insan ozleyebilir sevebilir insaniz sonucta duygaularimiza hakim olamayiz. Icraata dokmedigimiz surece sorun yok.. ozlemeniz gayet dogal sonucta bi sey yapmamissiniz. Cocukta yalan konusuyor bence sevgilisinin haberi yoktue

Back
X