Eski sevgili hortlaması!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok korkuyorsan cevap verme havlar havlar susar ya da mail değiş ay bu istemem yan cebime koy modası yeni çıktı galiba istemiyorum ama yazıyorum istemiyorum ama ulaşıyor bizim istemediklerimiz acaba neden cesaret edemiyor ? Adama cevap verip cesaret veriyorsunuz sonra sızlanıyorsunuz yazmayın cevap manyak belli ki

Cevap bile vermezdim boşluktan gelmiştir o

Cevap vermeseydiniz korkacak birşey olmazdı hayırdır niye cevap verdiniz
Benimkiler de hortladı cevap vermedim asla
Ne mana yani

Niyeti belli adamın, takılmayı bırak, teklif dahi edemezdi. Konu sahibini anayasanin değiştirilemez ilk 3 maddesi gibi görürdü uzun müddet
Hahahah belki. Ama benim de başıma gelmişti 15 sene evvel. Eski sevgilim yapışmıştı. Dedim kardeş ben artık sizin gibilerle takılmıyorum, kızlarla takılıyorum. İyi ne güzel beraber takılalım demişti o zamanlar engelleme falan yok tabi şimdiki gibi. Hat degismistim o salak yüzünden

Cvp vermenizin nedeni acaba, çoookk güzel ve çoookk ciddi bir ilişkim var diye duyurmak olmasın sakın
Hortladıysa hortladı silip geçseydin ya... 2-3 kere yazıp baktı sizden ses seda yok zaten gidecekti...

Ben hiç yazmazdimm . Direk engel. Eşime de söylerim . Çünkü oda bana söylesin isterdim

Neden sorun yaşayacaksınız ben onu anlamadim açıkçası.. Yazabilir yani siz cevap vererek zaten hata yapmışsınız .. ben olsam sevgilime soylerdim ki haberi olsun herhangi bir durumda herseyden bilgisi olsun diye.. ama sirf bu yüzden sorun cikaracak bi iliskim varsa da o zaten cokta guzel giden bi iliski degildir ve zarar gormeye mahkumdur

hortlayası gelmiş, boşta kalmıştır, sizi de yoklamak istemiş.
karşı tarafa tüm suçu atmayın. istemeseniz cevap yazmaz engeller geçersiniz , sizin de konuşasınız varmış

Abartmayın bu kadar bacım, adı üstünde eski sevgili her zaman her şekilde yazma yetenekleri var. Özellikle bu erkek milletinde radar var bir şekilde hayatın yoluna girince yeni bir sevgilimiz olunca mutlaka bir şekilde arıyorlar. Engelleme yoluna gidebilirsiniz bu kadar abartmayın bence

Korkacak ne var ki neden ilişkiniz bozulsun? Sonuçta cevap vermiyosunuz sizinle ilgili bir durum değil.

Konuşmaya devam ederseniz zarar görebilir evet. Neden cevap veriyorsunuz ki? Yoksayın cevap vermeyin. Canı sıkılmıştır yazacak kız bulamamıştır yazmıştır size. Aşkından öldüğünden sizi unutamadığından değil yani. Çoğu erkek malum hayır’dan anlamıyor nazlanma sanıyor. Yoksaymanız en iyi cevap olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…