eski sevgili ile arkadaş olunur mu

akarsuberil

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
28
0
16
İstanbul
merhaba herkese

başlıktanda anlaşıldığı üzere eski sevgiliniz ile arkadaş olarak devam ettiniz mi eğer ettiyseniz sonuç nasıldı

birde erkekler eski sevgilisi ile arkadaş kalma konusunda ne düşünür sizce

bence olmaz..o kadar şey paylaştıktan sonra tekrar arkadaşım diyemem ben..

Erkekler , arkadaş kalmak isterler ; çünkü onlar için hala potansiyel sevgilisinizdir ...

Potansiyel sevgili ne demek ? Canı sıkıldı mı, öper ... Sarılır vs vs... Sonra "engel olamadım" der.

Bence eski sevgili ile arkadaş kalınmamalı . Gerek yok. Zamanında öpüştüğüm , belki biraz da seviştiğim adamla nasıl arkadaş kalabilirim ki ? Bana ters ... :ssz:

Erkekten arkadas olurmu ya.heleki buda eski sevgiliyse kesinlikle olmaz.erkekler arkadas olmak ister cunku cunku cunku anladiniz siz onu:1::52:

bence de olmaz, arkadaştan çok iyi sevgili olur,
ama tersi olunca olmuyor...

Eski sevgiliden arkadaş 'asla' olmaz .
Hem her şeyinle sevdiğin insanla arkadaş kalmak ona arkadaş gözüyle bakmak zordur ,
Hem de ayrıldığınız zaman güven problemi oluşur ve hiç güvenemeyeceğin birisiyle arkadaş olmak çok yanlıştır .
Sonuç olarak boşu boşuna yeniden hayatına sokmuş olursun .

Eski sevgiliden arkadaş olmaz..

Erkeklerinde böyle düşündüğünü sanıyorum.. Hangi erkek, kız arkadaşı eski sevgilisiyle görüşsün arkadaş olsun ister ki?

çoğunluk, hazırda biri bulunsun diye arkadaş olmak ister bence.

istisnalar var mıdır bilemem.

gereksiz bişey, başka arkadaş mı kalmadı

erkeğin ilişkideki konumuna göre değişir;

iki sevgiliyken biten ilişkideki erkek, arkadaş kalmak isteyebilir
amaaa eğer beyimizin kız arkadaşı olaki eski sevgilisiyle arkadaşsa bunu kabul etmeezz=) zaten kimse sevgilisi eski sevgilisiyle arkadaş kalsın istemez,kadın erkek farketmez:D

ama canım bence kalma, olmuyor zaten, bir süre olur gibi oluyor sonra zaten kendiliğinden yürümüyor, taraflardan birinin sevgilisi varken ve o sevgiliye değer veriliyorsa zaten bitiyor, etik olarak da uygun değil diye düşünüyorum

merhaba herkese

başlıktanda anlaşıldığı üzere eski sevgiliniz ile arkadaş olarak devam ettiniz mi eğer ettiyseniz sonuç nasıldı

birde erkekler eski sevgilisi ile arkadaş kalma konusunda ne düşünür sizce

Şuan benim yaşadığım bi durum aslında şöyle anlatıymm yaşadığım hiçbi sevgilimle arkadaş kalmadım ama ilk aşkım ilk ağlayışım sevincim herşeyim olan biri vardı aşk oydu o aşktı ondan önce yaşadığım her duyguyu aşk sanmışım aylarca hüngür hüngür ağladığımı bilirim :DBen arkadaş kalmak istedimm NEDENMİİİ cvp çok basittii arkadaş eski sevgili kanka yada adı herneyse bi şekilde hayatımda olmasını istedimm hala aşıktımm seviyodum bu yüzdendi vazgeçemeyişim.ondan sonrada bi çok arkadaşım oldu ama kimse onun yerini alamadı.Artık arkadaşımdı evet uzun telefon konuşmalarımız faceden sohbetlerimiz olurdu bazen onun kızarkadaşları muhabbetlerini dinlerdm kıskanırdım ben ona hiç anlatmadım ilk anlattığımda msn mi patlatmıştı 4 yıl boyunca hiç görmedim geçensene gördüğümde içimden bişeyler koptu sanki eski duygularr yerindenn fırladı :D şimdi ise yeni bi ilişkim var onu çıkaralı hayatımdan 7 ay oldu tamamen görüşmeyi kestik şimdi gerçekten mutluyum YANİ ARKADAŞIM ESKİ SEVGİLİDEN DOST OLUNMAZ OLSADA BUNUN ADI DOSTLUK DEĞİL VAZGEÇEMEMEDİR VE O OLDUĞU SÜRECE HAYATINDA HİÇBİRŞEY TAM OLMAZ BİTEN BİTTİĞİ YERDE KALICAK AKLINA GELDİĞİNDE KÜÇÜK Bİ GÜLÜMSEMEYLE HATIRLIYORSAN NE MUTLU SANA AMA HEPSİ BU OLMALI ...

bir sevgi biterse sevgisi oranında nefrete dönüşür. yani sevgiliye aşk duyulur aşk aşırı sevgidir. bitmesi halinde de zıttına tekabül etmesi nefrete dönüşmesi gerekir. yani arkadaş falan olmaz. aşka dair zerre birşey kalmadıysa bu nefret de olmaz ama arkadaş da olmaz

aslında çok şıklı bir seçenek

bazı ilişkilerde olabiliyor ki bunu genelde erkek taraf teklif ediyor nedendir bilinmez tabi :19:

şunu anladım ki genelde erkekler uzun süren bir ilişkinin ardından (2 3 5 yıl gibi)arkadaş kalmak ya da bağlantıyı hemen koparmak istemiyorlar

evet kız erkek arkadaş olunca ya kız erkeksi oluyor ya da erkek kız gibi oluyor .
ancak sevgili iseler erkek daha bir erkeksi, kadın daha bir kadınsı oluyor.

Bence tüm genellemeler gibi bu da yanlış :31:
Benim çok sevdiğim iki erkek arkadaşım var. Çok ta iyi anlaşırız. Ben tüm hücrelerime kadar kadınım, onlarda aynı şekilde erkek. :9:

Ama şöyle bir şey duydum, ne kadar doğru bilemem. Bir erkek, sevgili olamayacağı bir bayanla arkadaşta olmazmış.

Yani mesela, Mert benim yakın kankam diyelim, oldu ya bir gün sevgili olduk. İşte böyle durumlarda erkekler, arkadaşlarına bile alıcı gözle bakarmış.

Bir de uzun ilişki , kısa ilişki fark etmez... Erkek arkadaş kalmak istiyorsaaa,, yedekte tutmak istiyordur.

Back
X