Eski sevgili ile karşılaşma ?

Belki de seni unutmuştu, görünce tekrar hatırladı. Hatırlayınca da şu kızın engellerini kaldırayım bakayım dedi. Öylesine olabilir, engellerini kaldırarak senin de dikkatini çekmek istemiş olabilir, sana ulaşmaya çalışabilir bunun için yapmış olabilir. Ama dediğim gibi hiçbir sebebi de olmayabilir, tamamen öylesine. Yakında çıkar kokusu. Eğer geri dönmesini beklediğin bir eski sevgilisiyle bu hareketinden pek umutlanma derim, zaten sana ulaşacak olsa karşılaşmanızın üzerinden fazla beklemez ulaşmak için.
engeli kaldıralı 20 gün oldu karşılaşalı da 10

Belki fark etmediğiniz bigüzellik gelmiştir.Yada ayrıldıktan sonra ilkkez karşılaştıysanız görünce aşkı depreşmiş ayrılık zor gelmiştir falan.Olağan duygusal çalkantılar yani.Engelleri kaldırmakla olmaz istiyosa kendi yazsın sen bırak.
Benden 10 gün sonra başkasıyla başlamış o da 2 ay falan sürmüş ayrılmış

selam herkese
geçen gün kuzenlerimle avm ye gittik eski sevgilimle karşılaştım beni görünce çocuk baya bir şaşırdı falan neyse biz yolumuzu değiştirdik başka mağazaları falan dolaştık sonra avm de giddik bi kafeye oturduk bi baktım eski erkek arkadaşım karşı masada çocuk sürekli beni izledi gözlerini benden alamadı falan neyse işte ayrıldıktan sonra facebook twitter whatsapp falan her yerden engellemişti beni şimdi engellerin hepsini geri kaldırmış ne yapmaya çalışıyor bu çocuk ???
Hepside aynı şeyi uyguluyor.Önce engel sonra gördüm özlediğimi farkettim engeli açıyım.Benimkide bana öyle yapmıştı haysiyetsiz kişilik.Sakın dönerse falan dönme sakın.

Benden 10 gün sonra başkasıyla başlamış o da 2 ay falan sürmüş ayrılmış

O zaman seni tekrar düşünmeye başlamış gibi hissettim ben. Önce engel kaldırmalar sonra gözlerini ayıramamalar falan.

Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı...
Boşu boşuna poposunu kaldırmayın bence.
Zamanında o sizi sosyal paltformlardan nasıl engellediyse siz de onu engelleyin.

Back
X