Eski sevgili kişisine neler oluyor ve instagram uygulaması

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Merhaba arkadaşlar
Eski sevgilim ayrıldıktan 1 hafta sonra beni engellemişti sonra 2 hafta sonra engelimi geri açtı. Şimdi hemen hemen iki hafta oldu az önce baktım yine engellemiş .Bu insan ne yapmaya çalışıyor. İkinci sorum ister istemez instagram profiline bakıyordum arada. İnstagram profiline kimlerin girip baktığına dair bir uygulama var mı sanki var diye duymuştum bilgisi olan ? Ve bu kişi napmaya çalışıyor Allah aşkına

Merhaba arkadaşlar
Eski sevgilim ayrıldıktan 1 hafta sonra beni engellemişti sonra 2 hafta sonra engelimi geri açtı. Şimdi hemen hemen iki hafta oldu az önce baktım yine engellemiş .Bu insan ne yapmaya çalışıyor. İkinci sorum ister istemez instagram profiline bakıyordum arada. İnstagram profiline kimlerin girip baktığına dair bir uygulama var mı sanki var diye duymuştum bilgisi olan ? Ve bu kişi napmaya çalışıyor Allah aşkına
Kendi ruh sağlığın için stolklama

Insallah yanlis biliyorsundur insalalh profilleri stalklayan kisiler belli olmuyordur.yoksa suan binlerce kk uyesi ki icinde bende varim yuvamiz yikilmak uzere olur. Yani eger oyle bir durum varsa suan en tehlikesiz senin durumun emin ol

Boyle bir uygulama yok.
Ayrildiginiz sevgilinizi takip ederseniz hep orads takili kalirsiniz, onunuze bakin. Enerjinizi oraya vermeyin.

Eski sevgiliyi hala takip etme, gözlemleme içerisindeyseniz o eski sevgili değildir.

Onun profiline kimin girip çıktığını merak edecek kadar ve o da senin profiline arada bakacak kadarsa demek ki ikiniz içinde bazı şeyler bitmemiş.

Merhaba arkadaşlar
Günde istersen 1000 kere gir bak.
Profiline kim girmiş bakmış die bir uygulama yok.
Hiçbir uygulama da böyle bı özellik yok olamaz.
Yanlız profili herkese açık ise aman ha hikayesine bakmayın, bakarsanız görür.

Onun ne yaptığını boşverin ,engelleyin gitsin ve profilinede bakıp durmayın :KK20:

Öyle bir program var evet ama pahalı yani bimiyorum alıp indiren var mıdır. Eski Erkek arkadaşında tuhaf ergen demek ki

gel git yaşıyor demekki. bu birinci soruya cevap. ikincisi adamın hikayelerine bakarsanız gözükürsünüz. diğer türlüsü için bir uygulama yok. profil fotolarına bakınca gözükmez ama profil resmine bakınca gelen story kısmında kimlerin baktığı görülür. bence en az beş gün bakmayın.

Meraktan arada engeli açıp baķıyordur. Ama tekrar kapatması sizle tekrar biseyler yasamk istemedigini gosteriyor. O yuzden sizde unutmaya bakin umut baglamayin...

O da sizin merak ettiğiniz gibi arada açıp bakmış. Ayrılık olayı anladığım kadarıyla taze. İkiniz açısından da normal bir durum. Ayrıldıktan sonra hayatında ne değişmiş, hemen başka biriyle fotoğraf koydun mu, o zamandan bu zamana ne yaptın, imalı bir şey yazdın mı sen de onu engelledin mi kısacası MERAK amaçlı bakmıştır. Ayrılıp başkası ile evlenenlerin bile meraktan eski sevgililerin profiline baktığını okuduk, gördük. Bence de anlam yükleme, bakmamaya çalış. Bu süreçte normal çünkü. Herkes ayrıldıktan sonra içten içe de olsa bir merak hisseder bence.

Back
X