eski sevgili mesajı

sl_12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
2.028
2.288
83
Arkadaslar evlendim güzel giden bir evliliğim var Eşime mükemmel aşıgım diyemem ama iyi anlaşıyoruz aramızda saygı sevgi var. Her neyse asıl konu eski sevgilim evli bendende önce evlendi. Baya kötü günler geçirdim. Bende onu unuttum evlendim. İnstagramda soyadım felan yazmıyor profil fotoğrafında kendim varım. Eşim sosyal medya kullanmıyor. Eski sevgilim evli olmasına ragmen mesaj atmış. Baya pişmanmış her şeye yeniden baslıyalım seni unutmadım tarzı şeyler yazmış. Bende profil fotogramını değiştirip eşimle düğün fotografımı koydum cevap yazmadım. Zamanında beni birçok kez aldattı. Ona çok aşıktım. Hayatımı yoluna koydum. Kendimi toparladım. Şuanda içim içimi yiyor. Şöyle agır agız payı vermek istiyorum diğer yandanda eşime saygısızlık olur diye cevap yazmıyorum. Şeytan diyor agzına geleni yaz . Diğer yanımda değmez böyle biri için diyor. Çok kafam karışıyor.

Hiç cevap yazma
Evli 5 çocuklu da olsan adam için farketmez yüz bulur
Foto koyarak zaten cevabı vermişsin
Yazsan adamı terslesen o da msjların ssini bir şekilde yakınlarına falan atsa uğraş dur boşuna baş ağrısı.
Böyle asalaklara 15 sayfa laf soksan anlamazlar arsızlar.
Boşver

Maceraya gerek yok. Fotoğraf koymuşsunuz yeterli.

Fotografı koymanız iyi cevap olmuştur. Mesaj atarsanız iş uzar eşinin kulagına kadar gider bence
teşekkürler boşanmıştır büyük ihtimal çünkü hep gözü dışarda bir asalak. Adriana limayı getir onu bile aldatacak cinsten kişiliksiz.

Öyleleri boşanmıyor tatlım sağa solu dolanıp sonra kürkçü dükkanına dönüyorlar. Mesaj yazmamakla en iyisini yapmışsın. İçeriği ne olursa olsun bür kadının kocasından habersiz eski sevgilisine mesaj atması hoş bir haraket değil. Ki öyle ahlakı olan adamlar sen ne yazarsan yaz aha geri döndü bana boş değil olarak göreceği için anca başınıza bela alırsınız.

Çok haklısınız hem eşime böyle şey yapmam dogru değil farkındayım. Sadece yazmasına şaşırdım 4 sene geçti.

Terbiyesiz insanasla yazma.
Allah belasını vermiş demekki

Uğraşma aklından bile geçirme öyle biri yaşamıyor farzet, eşinle yolun açık olsun inşallah. Empati yaparak ta eşinin böyle bir durumda ne yapmasını isterdin bunu tahayyül et ona göre davran:)

Cevap yazmak demek iletisim kurmak demektir. Bir noktacik koyup yollasaniz dahi evliliginize zarar vermis olursunuz. En guzel en acik en dosdogru cevap cevap vermemektir, bunu her zaman soylerim.

engelle birşey yazma bence terbiyesizlik etmiş sen kocanın hoşlanmayscağı birşey yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…