Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimle düğün fotoğrafımı koymama ragmen birde takip isteği göndermiş ne kadar yüzsüz.. Aradan 4 yıl geçti hala onu sevdigimi sanıyor. Etme bulma dünyası.Aman hic yazmayin benimde benzer birsey basima geldi mesaj yazmadi ama profilimi bulup inceledigini anlamami saglayacak birseydi ayni sekilde oda evli engelleyin en guzeli
Ben bu şekilde içimi dökeyim diye cevap verdiğimde sonraki zamanlarda bana karşı kullanmaya kalkmıştı tabi evli değildim o zaman nişanlıydım. O yüzden boşver bence resim koyarak bir cevap vermişsin ex’den hayır gelmez :))))Arkadaslar evlendim güzel giden bir evliliğim var Eşime mükemmel aşıgım diyemem ama iyi anlaşıyoruz aramızda saygı sevgi var. Her neyse asıl konu eski sevgilim evli bendende önce evlendi. Baya kötü günler geçirdim. Bende onu unuttum evlendim. İnstagramda soyadım felan yazmıyor profil fotoğrafında kendim varım. Eşim sosyal medya kullanmıyor. Eski sevgilim evli olmasına ragmen mesaj atmış. Baya pişmanmış her şeye yeniden baslıyalım seni unutmadım tarzı şeyler yazmış. Bende profil fotogramını değiştirip eşimle düğün fotografımı koydum cevap yazmadım. Zamanında beni birçok kez aldattı. Ona çok aşıktım. Hayatımı yoluna koydum. Kendimi toparladım. Şuanda içim içimi yiyor. Şöyle agır agız payı vermek istiyorum diğer yandanda eşime saygısızlık olur diye cevap yazmıyorum. Şeytan diyor agzına geleni yaz . Diğer yanımda değmez böyle biri için diyor. Çok kafam karışıyor.
cevap yazmıcam umrumda değil. Teşekkürler yorumunuz için.Ben bu şekilde içimi dökeyim diye cevap verdiğimde sonraki zamanlarda bana karşı kullanmaya kalkmıştı tabi evli değildim o zaman nişanlıydım. O yüzden boşver bence resim koyarak bir cevap vermişsin ex’den hayır gelmez :))))
Bence hiç karıştırma. Sonra eşin duyarsa inandıramazsın.Arkadaslar evlendim güzel giden bir evliliğim var Eşime mükemmel aşıgım diyemem ama iyi anlaşıyoruz aramızda saygı sevgi var. Her neyse asıl konu eski sevgilim evli bendende önce evlendi. Baya kötü günler geçirdim. Bende onu unuttum evlendim. İnstagramda soyadım felan yazmıyor profil fotoğrafında kendim varım. Eşim sosyal medya kullanmıyor. Eski sevgilim evli olmasına ragmen mesaj atmış. Baya pişmanmış her şeye yeniden baslıyalım seni unutmadım tarzı şeyler yazmış. Bende profil fotogramını değiştirip eşimle düğün fotografımı koydum cevap yazmadım. Zamanında beni birçok kez aldattı. Ona çok aşıktım. Hayatımı yoluna koydum. Kendimi toparladım. Şuanda içim içimi yiyor. Şöyle agır agız payı vermek istiyorum diğer yandanda eşime saygısızlık olur diye cevap yazmıyorum. Şeytan diyor agzına geleni yaz . Diğer yanımda değmez böyle biri için diyor. Çok kafam karışıyor.
Bende eşime aşık olarak evlenmedim. Çekim aldım birde bana çok aşıktı. Çok mutluyuz güleriz egleniriz gezeriz. Eşim iyi karakterli aldatma tarzı şüphem hiç olmadı. Eski sevgilim nadir aklıma geliyor yaptıgı kötü şeyleri bile umursamıyorum. İçimde aşk yok sevgi kalmadı ona karşı. Bende zamanında çok sevdim çok savaştım olsun diye çok ugraştım. Ne dualar ettim. Ama kaderde yokmuş.Geçmiş geçmişte kaldı mesaja cevap yazmadım. Dilerim herkes hakettiği kalplerde olurseni o kadar iyi anlıyorum ki arkadaşım.. ben 10 sene önce biriyle nisanlandim çok deli dolu biriydi çok iyi anlasirdik maddi durumları çok iyiydi bikac kez eski sevgilisine falan yazarken yakaladım zengin çocuğu tribindeydi yani. Nişanlandık nikah tarihi alınacak dendi ben düğün dedim onlar nikah atıyorum nişanı bitti dedim bi anlık öfke ile bitirdim. Oda ailesinin gazıyla aramadı sormadı bitti gitti. İçimden can çıktı sanki o kadar pişman oldum o laf için. Neyse 3 yıl sonra evlendim o da benden sonra evlenmiş. Şimdi 1 kızı var benim 1 oğlum. Geçti 10 sene ve son 2.3 yıldır yaziyo bana.merak ettim baktım Instagram'dan eşi de kendisi de birbirleri ile olan resimleri silmisler. Araları bozuk çocuk için bekliyorlar duyduğuma göre. Bende zaten çok aşık olarak evlenmedim eşimle sadece insanlığını sevdim düzgün biri beni onun gibi üzmez dedim evlendim. Ama o bana yazmadan önce bile ben hep yıllardır ruyalarimda onu görüyorum sürekli olarak rüyamda çok sevmiştim çok emek vermiştim. Hep onun gölgesinde bi hayat yaşadım değer mi asla tabiki beni çok üzdü ama insan geçmişi unutamiyo![]()