Eski sevgili nasil catlatilir?

kahvesevenkiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2018
308
88
103
Sevgili bal kaymak bayanlar güzel hanimlar!! Eski sevgili yani sizi birakip giden sevgiliyi nasil kiskancliktan catlatiriz ve geri dönmesini düsündürürüz? Hani gelmesi sart degil belki sadece düsünsün istiyorum ben ve ici kocamannnnn ciz etsin istiyorum cok sey iytiyorum biliyorum ama icim de yanmiyoe degil 25 yasimda kimse bana bahmiiiir

Herşeyden önce onu unutarak
Onsuz hayatınıza devam ederek
Yaralarınızı sarıp tekrar mutlu yaşayarak
Sanki o hayatınıza hiç girmemiş gibi günlük yaşamınıza devam ederek

İnsanoğlu en yakınının, kanı canı ailesinden birinin ölümüne bile alışıp normal hayatına dönüyor

El oğlu bize ne yapsın :)))
Mümkün tabi
Haklisin.. cok kotu bi duygu ya, hani o terkedilmislik istenmemezlik.. nasil olur diye sorup durursun.. sonradanda gulup gecersin o anki duygularina.. gene asik olursun sanki hic asik olmamis gibi..

işine yarar mı bilmiyorum ama ben nasıl çatlarım bunu söyleyebilirim sana. ama erkek değilim tabi,idare ediver :)
ben nasıl çatlarım biliyor musun? unutulduğumu, umursanmadığımı, bir zamanlar birlikte olduğum insanın bensiz de hayatına çoook güzel devam ediyor olduğunu gördüğüm zaman çatlarım.

Yaptimm orda burda foto cekinip instagrama attim bana misin demiyor zaten engelledi hahaha

Asiksindir seversin aci cekersinde ben bu intikam isini anlamiyorum. Birak gitsin ya, bu kadarmi degerli senin icin?
Aci ceksin istemek falan bunlar kucuk insanlarin isi.
Kaldiki en buyuk intikamda unutmaktir.
Bakin hayatiniza bosverin gitsin.
Oyle bir unutunki o bile kendi varligindan suphe etsin.

Yeni sevgiliyle :)

Ama çivi çiviyi söker mantığıyla hareket etmeyeceksin.
Bırakacaksın zamana içinden söküp atacaksın eskiye dair herşeyi.
Sonra karşına birgün deli divane aşık olduğun o kişi çıkacak.
Seveceksin sevileceksin .
İşte o zaman kuduruyor kıymetini bilmeyip gidenler.
1 sene de geçmiş olda 5 sene de geçmiş olsa dönüyorlar köpek gibi.. Yokluyorlar hala aklının kalbinin bir yerlerinde onlara karşı en ufak bir sevgi kırıntısı bile var mı merak ediyolar.
Sonrada avuçlarını yalayıp defolup gidiyolar :))

Bende terkedildim. Askere gitmeden 1 hafta önce. Gittiği gün tekrar onu sevdiğimi söyledim. Bana asker numarasını yazdı ama 1 gün öncede yolun açık olsun demişti. Bundan sonra nasıl davranmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…