- 2 Ocak 2018
- 308
- 88
- 103
- Konu Sahibi kahvesevenkiz
-
Sevgili bal kaymak bayanlar güzel hanimlar!! Eski sevgili yani sizi birakip giden sevgiliyi nasil kiskancliktan catlatiriz ve geri dönmesini düsündürürüz? Hani gelmesi sart degil belki sadece düsünsün istiyorum ben ve ici kocamannnnn ciz etsin istiyorumcok sey iytiyorum biliyorum ama icim de yanmiyoe degil 25 yasimda kimse bana bahmiiiir
Ablam mumkun olabilir mi bu dedigin?Herşeyden önce onu unutarak
Onsuz hayatınıza devam ederek
Yaralarınızı sarıp tekrar mutlu yaşayarak
Sanki o hayatınıza hiç girmemiş gibi günlük yaşamınıza devam ederek
İnsanoğlu en yakınının, kanı canı ailesinden birinin ölümüne bile alışıp normal hayatına dönüyorAblam mumkun olabilir mi bu dedigin?
Daha eyiii bahsiiinBahiirde sen görmiiirsin kesin
Haklisin.. cok kotu bi duygu ya, hani o terkedilmislik istenmemezlik.. nasil olur diye sorup durursun.. sonradanda gulup gecersin o anki duygularina.. gene asik olursun sanki hic asik olmamis gibi..İnsanoğlu en yakınının, kanı canı ailesinden birinin ölümüne bile alışıp normal hayatına dönüyor
El oğlu bize ne yapsın :)))
Mümkün tabi
Ahahaha favoriiimGuzel elbiseleri giyip kusanacagim senin onunden gecip sana bakmayacagim :)))
Zaman gerekli maalesef kolay degil ama zamanla unutuluyorHaklisin.. cok kotu bi duygu ya, hani o terkedilmislik istenmemezlik.. nasil olur diye sorup durursun.. sonradanda gulup gecersin o anki duygularina.. gene asik olursun sanki hic asik olmamis gibi..
Bunu biliomda: ( ohff kalbimi agrittiniz la gece gece.. ne menen bi duygudur o.. ohff icten icten geberene kdr aglarsin yastigin islanir :))Zaman gerekli maalesef kolay degil ama zamanla unutuluyor
işine yarar mı bilmiyorum ama ben nasıl çatlarım bunu söyleyebilirim sana. ama erkek değilim tabi,idare ediver :)Sevgili bal kaymak bayanlar güzel hanimlar!! Eski sevgili yani sizi birakip giden sevgiliyi nasil kiskancliktan catlatiriz ve geri dönmesini düsündürürüz? Hani gelmesi sart degil belki sadece düsünsün istiyorum ben ve ici kocamannnnn ciz etsin istiyorumcok sey iytiyorum biliyorum ama icim de yanmiyoe degil 25 yasimda kimse bana bahmiiiir
Yaptimm orda burda foto cekinip instagrama attim bana misin demiyor zaten engelledi hahahaişine yarar mı bilmiyorum ama ben nasıl çatlarım bunu söyleyebilirim sana. ama erkek değilim tabi,idare ediver :)
ben nasıl çatlarım biliyor musun? unutulduğumu, umursanmadığımı, bir zamanlar birlikte olduğum insanın bensiz de hayatına çoook güzel devam ediyor olduğunu gördüğüm zaman çatlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?