Eski sevgili nasıl unutulur?

Geçerli bi ayrılık nedeniniz varsa umudu kesip yolunuza bakın değer mi sizi sevmeyen biri için 2 yıldır acı çekmek😑

Engelleseydiniz? O zaman mesaj atıp kafa karıştıramaz. Mesaj atmasını istiyorsanız o ayrı.
Mesaj atmasını istemekten değil engellediğimde engellenenler listesinde numarası oluyor. Bi kere yapmıştım sınra kendimi tutamayıp engeli kaldırmıştım silince numarasını hiçbir yerden bulamıyorum diye öyle yapıyordum... O da sildiğimi anlayınca mesaj atmaz yüzü olmaz dye düşünmüştüm ama yüzsüzmüş... 😂

Mesaj atmasını istemekten değil engellediğimde engellenenler listesinde numarası oluyor. Bi kere yapmıştım sınra kendimi tutamayıp engeli kaldırmıştım silince numarasını hiçbir yerden bulamıyorum diye öyle yapıyordum... O da sildiğimi anlayınca mesaj atmaz yüzü olmaz dye düşünmüştüm ama yüzsüzmüş... 😂
Anladım. Ah biz kadınlar hep bir yol düşünmek zorunda kalıyoruz. Atanmadım dediniz, sınava girecek misiniz bu yıl? Belki atanırsanız yeni ortam sizi tazeler.

Anladım. Ah biz kadınlar hep bir yol düşünmek zorunda kalıyoruz. Atanmadım dediniz, sınava girecek misiniz bu yıl? Belki atanırsanız yeni ortam sizi tazeler.
Greceğim ama ataması çok az olan b bölüm okudum maalesef ama başvuracağım atanamsam da çalışmak kafamı dağıtır ama bu şansla okullaırn açılması da ertelendi... Bakalım mutlaka kafamı dağıtacak br şeyler bulacağım.

Kızlar konuya hakim olanınız bilir. Numarasını silmiş ve yazmıyordum. Bu sefer yasadığım yere gelip beni aradı. Beni ayda 1 rahatsız etmemesini, onu sevdiğimi düşünüp onla takılmayacağımı söylemek ve 2 yıl sonra hala nasıl hissetiğimi görmek için buluştum ve tek tek anlattım ama adamı anlamıyorum. Seni çok özlemişim, güzelleşmişsin, kokun hala aynı çok güzel dedi böyle konuşunca sevgli mi olmak istiyorsun tekrar dedim hayır dedi. Söylediklerinle yaptıkların çok fRklı diyorum bilmşyorum ama çok özlüyorum diyo sonra benle değil kimseyle yapamaycağını özgürlüğüne düşkün olduğunu ilerde direkt evlenmesi gerektiğini söyledi (beni kastetmedi) . Bu dengesizlikle çıldırcam artık. 😔. Başımı alıp gitmek istiyorum uzaklara hiçbir şeye anlam veremiyorum ve yoruldum.

Back
X