• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgili nasıl unutulur?

Çıkıyor gençler kendinize zaman verin. Boş beleş insanlar için kendinizi üzmeyin. Bende daha gençken bir zamanlar çok üzülmüştüm birisi için. Sonra şunu düşünmüştüm. Seni sevmeyen bir insanı sevmek saçmalık değil mi? Bunu düşününce kendime geldim. Sizi sevmeyen normal bir arkadaşınızı , komşunuzu seviyor musunuz? Veya bir akrabanız sizi sevmiyorsa siz onu seviyor musunuz? Elbette hayır. Aslında bu kafayla bakmak lazım basit düşününce. Sonra zaten canım eşimi tanıdım , iyi ki ayrılmışız exle dedim. Sevgi de, aşk ta karşılıklı güzel şeyler 😍
Çok sevindim sizin adınıza bende ilerde iyi ki onla olmamış demeyi iple çekiyorum 😂

Aslında silmemin sebebi engellenenler listesinde oluo tekrar engeli kaldırırım eklerim korkusuydu. O yüzden tmasmen gitsin zaten fotomu görmeyince yazmaz zaten beni de sevmiyor dedim ama öyle olmadı. Ara ara aklına geldikçe mesaj attı ve ben unutamadım bu şekilde. Üzgünüm demenize gerek yok 10 gün önce beni seviyor musun diye sorduğumda evet diyemedi zaten. Zahmet edip uzun uzun yazmışsınız. Allah razı olsun. Karşıma en kısa zamanda biri çıksa süper olur... 🥰
Engeli kaldırırım korkunuz olmasın insan bir engelleyince kolay kolay engeli kaldırmıyor. Yeter ki siz kararlı olun ve bu ilişkinize tecrübe diyip geçin ki bir sonraki de aynı hataları yapmayın. Ayrılık sürecini iyi bilirim en zor evre unutma evresidir ama onu atlatınca da hiç bir şey kalmıyor zaten. Kabul edin tabi yeni teklifleri ne olacak ne kaybedersiniz ki hoşunuza gitmez olmayacak dersiniz yolunuza bakarsınız. Bu arada evrene hep pozitif mesaj gönderin yeni bir kişi için gercekten işe yarıyor 😄

Her aklına geldiğinde adam olaydı eski olmazdı de kendi kendine.Bir de erkek ya işte küçümsemek istemiyorum ama erkek...

Engeli kaldırırım korkunuz olmasın insan bir engelleyince kolay kolay engeli kaldırmıyor. Yeter ki siz kararlı olun ve bu ilişkinize tecrübe diyip geçin ki bir sonraki de aynı hataları yapmayın. Ayrılık sürecini iyi bilirim en zor evre unutma evresidir ama onu atlatınca da hiç bir şey kalmıyor zaten. Kabul edin tabi yeni teklifleri ne olacak ne kaybedersiniz ki hoşunuza gitmez olmayacak dersiniz yolunuza bakarsınız. Bu arada evrene hep pozitif mesaj gönderin yeni bir kişi için gercekten işe yarıyor 😄
Haklısınız sürekli b daha sevemicem aşık olamıcam diyorum kendi kendime.. Bundan sonra pozitif dileklerde bulunacağım 😘

İibf yaklaştınız 😂😂 neyse o geride kaldı zaten.. Tavsiyelerinizi sonrakiler için göz önünde bulunduracağım çok teşekkürler 😁
İİBF'yi sürekli büyük harf ile yazan bir üye vardı onu hatırladım. O da küçük dağları ben yarattım modundaydı.

:KK45:

Çok basit
images (8).webp

Merhaba kızlar eski sevgilimle ayrılalı 2 yıl olacak nerdeyse ve barışma ihtimalimiz hiç yok. Beni sevmediğini biliyorum ama bir türlü yoluma bakamıyorum. Herhangi bir irtibatımız ve bağımız yok şu an. Arada mesaj atardı ama numarasını da sildim. Pandemiden dolayı dışarı çıkıp yeni insanlarla tanışamıyorum. Siz nasıl unuttunuz ve yolunuza devam ettiniz?
Yeni sevgili bulunca geçer. Bulunamıyorsa kendini meşgul edecek birşeyler bul. Kursa git vb

Hayatına sana değer veren, seven biri girse anında unutursun. Hatta sana yaşattıklarından dolayı tiksinmeye bile başlarsın.

Çünkü canınız acı cekmek istiyor su an. Unutmak istediginizde tamamen unutmak imkansiz tabi ama en azından baskalarına ilgi duymaya baslıyacaksınız. Hersey kendinize baglı..🤘🏻

Bende şöyle oldu unutamadım ama zamanla acım hafifledi o hisle yaşamaya alıştım. Sonra başkalarını da sevdim. Onların sevgisi ise daha farklı idi. Daha huzurlu insana iyi gelen dengeyi bozmayan cinsten idi. Sonra çok çok yıllar sonra yine aşık oldum. Ve o aşk diğer hepsinden çok üstte ve şiddetli idi. Bu son kişi ile ben yaşadığımı hissettim. Ben bu yaşamı diğer tüm sevgileri onda bu aşkı yaşamak için yaşamışım dedim. Tüm bunlara rağmen o ilk kişiyi hala unutmuş değilim. O hala kalbimin alt katmanlarinda saklı bir mezarda asırlardır bekleyen kapalı bir sandık, saklı bir hazine gibi... yüreğimin derinliklerinde. Orada duruyor ama ben o dehlizden geçip kapıları açmıyorum. İçimi deşmiyorum artık. Önüme bakıyorum.

Çünkü canınız acı cekmek istiyor su an. Unutmak istediginizde tamamen unutmak imkansiz tabi ama en azından baskalarına ilgi duymaya baslıyacaksınız. Hersey kendinize baglı..🤘🏻
Aslında acı çekmek istemiyorum 2 sene yeternce yıpratıcıydı. Pandeminin bitmesini iple çekiyorum. İnsaların arasına karışmak, yeni birini tanımak çok istiyorum gerçekten.

Bende şöyle oldu unutamadım ama zamanla acım hafifledi o hisle yaşamaya alıştım. Sonra başkalarını da sevdim. Onların sevgisi ise daha farklı idi. Daha huzurlu insana iyi gelen dengeyi bozmayan cinsten idi. Sonra çok çok yıllar sonra yine aşık oldum. Ve o aşk diğer hepsinden çok üstte ve şiddetli idi. Bu son kişi ile ben yaşadığımı hissettim. Ben bu yaşamı diğer tüm sevgileri onda bu aşkı yaşamak için yaşamışım dedim. Tüm bunlara rağmen o ilk kişiyi hala unutmuş değilim. O hala kalbimin alt katmanlarinda saklı bir mezarda asırlardır bekleyen kapalı bir sandık, saklı bir hazine gibi... yüreğimin derinliklerinde. Orada duruyor ama ben o dehlizden geçip kapıları açmıyorum. İçimi deşmiyorum artık. Önüme bakıyorum.
Evet tekrar aşık olurmuyum bilmşyorum ama unutur muyum sanırım imkansız. evlensem de 10 yıl geçse de bi şarkı çaldığında tekrar aklıma gelecek gibi hissediyor ve bu durumda kalkmaktan çok korkuyorum. O yüzden benım de ondan daha güçlü bir aşka ihtiyacım var. Bakalım yıllar ne gösterecek...

Merhaba kızlar eski sevgilimle ayrılalı 2 yıl olacak nerdeyse ve barışma ihtimalimiz hiç yok. Beni sevmediğini biliyorum ama bir türlü yoluma bakamıyorum. Herhangi bir irtibatımız ve bağımız yok şu an. Arada mesaj atardı ama numarasını da sildim. Pandemiden dolayı dışarı çıkıp yeni insanlarla tanışamıyorum. Siz nasıl unuttunuz ve yolunuza devam ettiniz?
Yola ne olursa olsun hep devam etmeliyim anlayışıyla unuttum..

Çivi çiviyi söker derler, yeni biriyle tanışmadan unutmak zor oluyor. Yeni biriyle de tanışamıyorum diyorsan gününü hep dolu dolu yaşamalısın ki aklına daha az gelsin

Genelde başkasını sevince tamamen geçiyor.

Haklısınız numarasını sildim. 2 3 ayda bir yazdı napıyosun diye. Numarasını sildimde foto girmiş biri mi var falan yazdı. Uzun süre yazmayınc merak ettim falan yazmıştı sanırım o yüzden hep acaba mı oldu. En sın yukarıda yazdığım konuşmadan sonra tekrar sildim. Sanırım artık merak ettim ya da biri var mı diye soramaz. Belli ki kullanmak istiyor beni sadece....
Engelleseydiniz? O zaman mesaj atıp kafa karıştıramaz. Mesaj atmasını istiyorsanız o ayrı.

Back
X