Eski sevgili nasıl unutulur?

2 yıl cok uzun. Ben birini bıraktıktan ertesi günü başkasını buluyorum akdfmfkfkfk. Çivi çiviyi söker bence 😊
Öyle de işte havalar ısınsın çıkıcam gezicem tozucam artık birini bulma vkti geldi dedim. Pandemiye denk geldim. Bu konularda da şansıızımdır bİraz 40 yılda bir biri denk gelir. 😂 Nasıl hemen buluyorsun taktik alabilirim.

Öyle de işte havalar ısınsın çıkıcam gezicem tozucam artık birini bulma vkti geldi dedim. Pandemiye denk geldim. Bu konularda da şansıızımdır bİraz 40 yılda bir biri denk gelir. 😂 Nasıl hemen buluyorsun taktik alabilirim.
Ben cooook flörtözüm. Gittiğim cafenin sahibiyle bile flörtleşmişliğim vardır ayak üstü. He ama ben takılıyorum genel anlamda yani ciddi değilim, muhabbetim iyidir rahat konu bulurum. Havalimanında tanıstıgım assırı yakısıklı sevgilimle check in yaparken sistem ağır diye adama söylenip muhabbet açarak bulmuştum slfkfkflf cok yakısıklıydı 4 sene önce ayrıldık hala evlenme teklifi ediyor 🤣🤣🤣 cok yabancıysan internetten ciddi olmadan keyfe keder takıl agzın laf yapsın alış biraz pratiğe dökersin

ben şunu yaptım sen de yap geçer diye bir durum kesinlikle yok. şahsen ben dibine kadar ağladım bittim yoruldum bıraktım pes ettim sonra dedim ki ben ne yapıyorum? ben böyleyken kimler yanımdaydı? bi durdum sorguladım. ben ağlarken o kızlarla gününü gün ediyodu valla. ben niye ağlıyorum dedim kendi kendime. bu böyle oldu. yalnız sizinki zaten sen tanıdıksın, aradan zaman geçmiş sevgi yoktur ben nasıl olsa bikaç güne yine bırakırım kafasında. hiç yüz vermeyin, ben mutluyum dşye bas bas bağırmadan kendi halinde ama mutlu imajı verin, tersleyin, o zaten pişman olacak ama bence siz dönmeyin

Ben cooook flörtözüm. Gittiğim cafenin sahibiyle bile flörtleşmişliğim vardır ayak üstü. He ama ben takılıyorum genel anlamda yani ciddi değilim, muhabbetim iyidir rahat konu bulurum. Havalimanında tanıstıgım assırı yakısıklı sevgilimle check in yaparken sistem ağır diye adama söylenip muhabbet açarak bulmuştum slfkfkflf cok yakısıklıydı 4 sene önce ayrıldık hala evlenme teklifi ediyor 🤣🤣🤣 cok yabancıysan internetten ciddi olmadan keyfe keder takıl agzın laf yapsın alış biraz pratiğe dökersin
Benım de muhbabetim iyidir ama herkesle hemen konuşamam. Dışarıdan soğuk görünüyorum maalesef.😂 Senın giib olsaydım iyi olurdu şu an cafelere de gidemiyorum gerçi.. Ama tavsiyelrinizi yapmaya calışıcam teşekkür ederm.

ben şunu yaptım sen de yap geçer diye bir durum kesinlikle yok. şahsen ben dibine kadar ağladım bittim yoruldum bıraktım pes ettim sonra dedim ki ben ne yapıyorum? ben böyleyken kimler yanımdaydı? bi durdum sorguladım. ben ağlarken o kızlarla gününü gün ediyodu valla. ben niye ağlıyorum dedim kendi kendime. bu böyle oldu. yalnız sizinki zaten sen tanıdıksın, aradan zaman geçmiş sevgi yoktur ben nasıl olsa bikaç güne yine bırakırım kafasında. hiç yüz vermeyin, ben mutluyum dşye bas bas bağırmadan kendi halinde ama mutlu imajı verin, tersleyin, o zaten pişman olacak ama bence siz dönmeyin
Nasıl olsa sevgisi bitmiştir ama beni de çok seviyordu yazarsm görüşürüz kafasındaydı heralde. Bi de eve çağırıp kahvaltı yapalım falan dedi sevgliyken öyle bi ortam olmamıştı. Hayat işte böyle benim gelin olarak girmek istediğim eve adam benimle takılmak için çağırmış. Özledim görüşelim deyince ben de... Salağım işte. 😂 en iyisni yapmışsınız o da günü gün ediyor. Ben de yoluma bakıcam inşallah

Ya işte tam olmak istediğim kişisiniz süpersiniz. Neden kabul etmediniz evlilik teklifini?

Nasıl olsa sevgisi bitmiştir ama beni de çok seviyordu yazarsm görüşürüz kafasındaydı heralde. Bi de eve çağırıp kahvaltı yapalım falan dedi sevgliyken öyle bi ortam olmamıştı. Hayat işte böyle benim gelin olarak girmek istediğim eve adam benimle takılmak için çağırmış. Özledim görüşelim deyince ben de... Salağım işte. 😂 en iyisni yapmışsınız o da günü gün ediyor. Ben de yoluma bakıcam inşallah

En azından dürüstmüş bence silin artık bu adamı tamamen. Başka uğraşlar bulun pandemiden sonra

Ya işte tam olmak istediğim kişisiniz süpersiniz. Neden kabul etmediniz evlilik teklifini?
Kriter ve şartlarıma uymuyordu. Takılma amacıyla başladım öyle devam ettim. Şu anda da sözlüyüm, onunla da takılmak için görüştük ama iş başka yerlere geldi hala anlayamadım nasıl geldi :D

Kriter ve şartlarıma uymuyordu. Takılma amacıyla başladım öyle devam ettim. Şu anda da sözlüyüm, onunla da takılmak için görüştük ama iş başka yerlere geldi hala anlayamadım nasıl geldi :KK70:

Harikasınız ya valla ders verin bize😃😃

Harikasınız ya valla ders verin bize😃😃
Ya içten gelen karakterle alakalı birşey. Bir de ben öyle çok aşağı kesimden adamlarla fingirdeşmem ufku açık kültürel seviyesi yüksek seçerim ki daha sonradan canımı sıkmasın salak tavırları

Ahahaha çok tatlısın. Sen gibi olsam baş ağrısı nedir bilmezdim. 😀
Yok kız cok zor oluyor bir ara flörtleştiğim kişi başka sevgilimin arkadaşı çıktı bammmbaşka şehirlerde denk geldi bu olay. Cok korkuyom ya sözlümün arkadaşlarıyla da fingirdediysem diye :D

Yok kız cok zor oluyor bir ara flörtleştiğim kişi başka sevgilimin arkadaşı çıktı bammmbaşka şehirlerde denk geldi bu olay. Cok korkuyom ya sözlümün arkadaşlarıyla da fingirdediysem diye :KK70:
Ben ortaya fingirdiyom öyle, sizlik bir durum yok dersin. 😀 ne bilem, siz kimle çıkıyonuz onu mu takip ediyom dersin.

Yok kız cok zor oluyor bir ara flörtleştiğim kişi başka sevgilimin arkadaşı çıktı bammmbaşka şehirlerde denk geldi bu olay. Cok korkuyom ya sözlümün arkadaşlarıyla da fingirdediysem diye :KK70:

Helal olsun size hep erkekler mi yapacak ohh iyi ediyorsunuz

Ben ortaya fingirdiyom öyle, sizlik bir durum yok dersin. 😀 ne bilem, siz kimle çıkıyonuz onu mu takip ediyom dersin.
Aaaa ben seninle değil ötekiyle fingirdedim cnm yanlıslık olmuş:))) neyseki fingirdek oldugumdan haberi var benimkinin.... sükür... 🙏🙏🙏 aksjdkdkdkddk :D

çivi çiviyi söker ama mesleksiz evliliğe hazır olmayan birini seçrrsen yine acı çekersin

Merhaba kızlar eski sevgilimle ayrılalı 2 yıl olacak nerdeyse ve barışma ihtimalimiz hiç yok. Beni sevmediğini biliyorum ama bir türlü yoluma bakamıyorum. Herhangi bir irtibatımız ve bağımız yok şu an. Arada mesaj atardı ama numarasını da sildim. Pandemiden dolayı dışarı çıkıp yeni insanlarla tanışamıyorum. Siz nasıl unuttunuz ve yolunuza devam ettiniz?
2 yıllık ilişkim biteli bugün tam 3 ay oluyor.İlk 1 ay hep acı hep gözyaşıyla geçti.Ama sonra kalbimle değil mantığımla düşününce bu iş devam etseydi ilerde şu an üzüldüğümden daha çok üzülecektim.İlk başta kendime bunu kabul ettirdim.Bittiğini,bir daha başlamayacağını-başlamaması gerektiğini kabul ettim.Sonra tüm anıları,fotolarımızı,hediyeleri vs. yok ettim.Numarasını sildim.Hiçbir yerden bakmıyorumda ne yapıp ediyor diye.O sıra yeğenime bakıyordum fazla düşünecek,yas tutacak fırsatım olmadı bebek bakmaktan ev işi yapmaktan.Şu an da kendi evime geldim boş kalmayım diye çeşitli hobiler edindim.
O kişi benim için sadece bir tecrübeydi bana birçok tecrübe kattı.Olaya bu açıdan bakıyorum.Haa tabi ki bazen TV’de gezdiğimiz geçtiğimiz bir yer bir şarkı onu hatırlatıyor kalbim sızlıyor mesela.3 ay olmuş bunlar normal diyip o an o duyguyuda kabul edip yoluma bakıyorum.2 yıl çok ciddi bi süre...Belkide hayatınızın aşkını,ruh eşini kaçırıyorsunuz bu sürede.

Back
X