- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
Ayyy sakın. Hatta meslek kriteri bile koy. Üniversite kriteri koy. Haydırı höttük ünisi işletme mezunu birine de varma sakınTam öyle biri![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy sakın. Hatta meslek kriteri bile koy. Üniversite kriteri koy. Haydırı höttük ünisi işletme mezunu birine de varma sakınTam öyle biri![]()
İibf yaklaştınızAyyy sakın. Hatta meslek kriteri bile koy. Üniversite kriteri koy. Haydırı höttük ünisi işletme mezunu birine de varma sakın
Sanırım sorunum boş olmak br de atanamadım. Kafamı dağıtacak bir şeyim yok evet şu an bike olsak yine ilerde mutlu olamam bende buna eminim. Yeni birini de istiyorum ama bir türlü denk gelmiyor.2 yıllık ilişkim biteli bugün tam 3 ay oluyor.İlk 1 ay hep acı hep gözyaşıyla geçti.Ama sonra kalbimle değil mantığımla düşününce bu iş devam etseydi ilerde şu an üzüldüğümden daha çok üzülecektim.İlk başta kendime bunu kabul ettirdim.Bittiğini,bir daha başlamayacağını-başlamaması gerektiğini kabul ettim.Sonra tüm anıları,fotolarımızı,hediyeleri vs. yok ettim.Numarasını sildim.Hiçbir yerden bakmıyorumda ne yapıp ediyor diye.O sıra yeğenime bakıyordum fazla düşünecek,yas tutacak fırsatım olmadı bebek bakmaktan ev işi yapmaktan.Şu an da kendi evime geldim boş kalmayım diye çeşitli hobiler edindim.
O kişi benim için sadece bir tecrübeydi bana birçok tecrübe kattı.Olaya bu açıdan bakıyorum.Haa tabi ki bazen TV’de gezdiğimiz geçtiğimiz bir yer bir şarkı onu hatırlatıyor kalbim sızlıyor mesela.3 ay olmuş bunlar normal diyip o an o duyguyuda kabul edip yoluma bakıyorum.2 yıl çok ciddi bi süre...Belkide hayatınızın aşkını,ruh eşini kaçırıyorsunuz bu sürede.
Tekrar öyle aşık olduğum biri çıkar mı bilmiyorum evet bende denedim ama unutturmuyor. Belki doğru kişi ondan daha çok sevebileceğim biri çıkar. Nişanlanmılşsınız tebrik ederim. Mutluluklar dilerim şimdidenBen çok sevdiğim exten ayrıldıktan sonra başka biriyle görüşmeye başlamıştım o unutturamadi sonra nişanlımla tanıştım artık benim için geçmiş tümüyle bitti benim için bu yıl çok farklı oldu ben çivi çiviyi söker durumuna inanmıyorum
Pandemi de bi yere çıkabilsem o çiviyi çakıcam da yok olmuyo. İnt tanıştıklarım da manyak k çıkıyor. 1 yıldır internete de takılmıyorum. Kısmet bakalımÇivi çiviyi söker canım
Kitap okuyabilirsiniz mesela.Ya da evde uğraşılabilecek eğlenceli hobiler de var.Nasip kısmet işleri bunlar.Zamanı gelince bir anda oluveriyor:)Sanırım sorunum boş olmak br de atanamadım. Kafamı dağıtacak bir şeyim yok evet şu an bike olsak yine ilerde mutlu olamam bende buna eminim. Yeni birini de istiyorum ama bir türlü denk gelmiyor.![]()
Çok sağolun başarıcam inşallahKitap okuyabilirsiniz mesela.Ya da evde uğraşılabilecek eğlenceli hobiler de var.Nasip kısmet işleri bunlar.Zamanı gelince bir anda oluveriyor:)
Tekrar öyle aşık olduğum biri çıkar mı bilmiyorum evet bende denedim ama unutturmuyor. Belki doğru kişi ondan daha çok sevebileceğim biri çıkar. Nişanlanmılşsınız tebrik ederim. Mutluluklar dilerim şimdiden![]()
yedek klubesini kontrol etmis, sen de bunu yemissin, sakin donme geriBoşlukta var ama aslında iyi gidiyordum ta ki 10 gün öncesine kadar mesaj atıp seni özledim, görüşelim dedi. Ben de zannettim ki tekrar benimle olmak isityor. Sonra beni hala seviyor musun dedi evet deyince. 2 sene oldu ben bir şey hissetmiyorsundur öyle takılırız diye yazdım dedi.. Ben yine üzüldüm. Nasıl da heveslenmiştim ama...
Aynen sevilsek bu durumda olmazdık...Sevmediğini kabul ederek. En iyi unutma yoludur. Sevmeyen kişi zaten senin değerini sana hıc bir zaman veremez. Ha sen unuttun mu dersen silindi hıc yasanmamıs gibi arada pırtlıyo yırtık yerden cıkan et gibi ama olsun oda geçer. Sevmıyordu zaten bunu kabul edince her şey iyiye dönüyor
Haklısınız ondan sonra da biri denk gelmedi gelenleri de sevemedim... Çok da aramadım içimde hep bi umut vardı belki de ama şimdi kararım kesin ondan vazgeçtim.bende bu durumu anlamiyorum ya , 2 sene olmus ben coktan bir futbol takimi daha kurmustum üzerine gelen sevgililerden
kuzum zaten adam ise yaramaz biriymis ki eskide kalmis , sen kendini daha cok sevsene artik . bak bir mesaj atmasiyla basa sarmis yine hersey![]()
süpersin , unutma arkaya bakmak yokHaklısınız ondan sonra da biri denk gelmedi gelenleri de sevemedim... Çok da aramadım içimde hep bi umut vardı belki de ama şimdi kararım kesin ondan vazgeçtim.
2 yıl unutmak yeterli süre aslında . Arada iletişimin olması unutmamanıza sebep olmuş. İletişim olunca da hep acaba tekrar barışma umudu olmuştur ister istemez. Yapmanız gereken her yerden silmek sildim yine mesaj atıyor felan demişsiniz bu durumda engellemenin gerekiyor bu adam yoksa ara ara size mesaj atmaya devam eder keyfine göre hareket ediyor bence üzgünüm ama sizi sevmiyor. eğer böyle yapmazsanız bazen siz de merak edersiniz cevrim içi mi değil mi mesaj attığında cevap verirsiniz felan. O yüzden engellemek sart. Sallamayın da. Ve ilişkinizin neden bittiği konusunu olumsuz yönlerini düşünün. Böylece soğutursnuz kendinizi hatta bir zaman hiçbir şey bile hissetmezsiniz sıradan bir kişi olur sizin için. Ama önce kafanızda bitirmelisiniz.Düşünmemeye calışacaksınız. Emin olun bir süre sonra unutmaya başlayacaksınız yeni insanlar girdikçe hayatınıza iyi ki bitmiş diyeceksiniz zaten 2 yıl gecmiş. Ha bu arada yeni birisi felan olursa sans verin aklınız yeni kişiyle yoğunlaşacağı için eskisini unutmaya başlayacaksınızMerhaba kızlar eski sevgilimle ayrılalı 2 yıl olacak nerdeyse ve barışma ihtimalimiz hiç yok. Beni sevmediğini biliyorum ama bir türlü yoluma bakamıyorum. Herhangi bir irtibatımız ve bağımız yok şu an. Arada mesaj atardı ama numarasını da sildim. Pandemiden dolayı dışarı çıkıp yeni insanlarla tanışamıyorum. Siz nasıl unuttunuz ve yolunuza devam ettiniz?
Aslında silmemin sebebi engellenenler listesinde oluo tekrar engeli kaldırırım eklerim korkusuydu. O yüzden tmasmen gitsin zaten fotomu görmeyince yazmaz zaten beni de sevmiyor dedim ama öyle olmadı. Ara ara aklına geldikçe mesaj attı ve ben unutamadım bu şekilde. Üzgünüm demenize gerek yok 10 gün önce beni seviyor musun diye sorduğumda evet diyemedi zaten. Zahmet edip uzun uzun yazmışsınız. Allah razı olsun. Karşıma en kısa zamanda biri çıksa süper olur...2 yıl unutmak yeterli süre aslında . Arada iletişimin olması unutmamanıza sebep olmuş. İletişim olunca da hep acaba tekrar barışma umudu olmuştur ister istemez. Yapmanız gereken her yerden silmek sildim yine mesaj atıyor felan demişsiniz bu durumda engellemenin gerekiyor bu adam yoksa ara ara size mesaj atmaya devam eder keyfine göre hareket ediyor bence üzgünüm ama sizi sevmiyor. eğer böyle yapmazsanız bazen siz de merak edersiniz cevrim içi mi değil mi mesaj attığında cevap verirsiniz felan. O yüzden engellemek sart. Sallamayın da. Ve ilişkinizin neden bittiği konusunu olumsuz yönlerini düşünün. Böylece soğutursnuz kendinizi hatta bir zaman hiçbir şey bile hissetmezsiniz sıradan bir kişi olur sizin için. Ama önce kafanızda bitirmelisiniz.Düşünmemeye calışacaksınız. Emin olun bir süre sonra unutmaya başlayacaksınız yeni insanlar girdikçe hayatınıza iyi ki bitmiş diyeceksiniz zaten 2 yıl gecmiş. Ha bu arada yeni birisi felan olursa sans verin aklınız yeni kişiyle yoğunlaşacağı için eskisini unutmaya başlayacaksınız
Çıkıyor gençler kendinize zaman verin. Boş beleş insanlar için kendinizi üzmeyin. Bende daha gençken bir zamanlar çok üzülmüştüm birisi için. Sonra şunu düşünmüştüm. Seni sevmeyen bir insanı sevmek saçmalık değil mi? Bunu düşününce kendime geldim. Sizi sevmeyen normal bir arkadaşınızı , komşunuzu seviyor musunuz? Veya bir akrabanız sizi sevmiyorsa siz onu seviyor musunuz? Elbette hayır. Aslında bu kafayla bakmak lazım basit düşününce. Sonra zaten canım eşimi tanıdım , iyi ki ayrılmışız exle dedim. Sevgi de, aşk ta karşılıklı güzel şeylerTekrar öyle aşık olduğum biri çıkar mı bilmiyorum evet bende denedim ama unutturmuyor. Belki doğru kişi ondan daha çok sevebileceğim biri çıkar. Nişanlanmılşsınız tebrik ederim. Mutluluklar dilerim şimdiden![]()