- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 248
- Konu Sahibi adsizbirprofil
-
Yani evet :)hani demişsin ya yazdığı şeyleri üzerime alınıyorum diye o yüzden sordum canım yani sizi hatırlatan şeylermi hüzünlü şarkılar, hüzünlü sözler falan..
işte benimki bazen duygusal açıdan olabiliyorYaptıgınız şey gayet doğal bence..
Hangimiz arada eski sevgilimizi stalklamıyoruz ki
Duygusal acıdan yapılmadıgı sürece gayet normal..
Ben arada girip dalga falan geçiyorum
bakmayanı dövüyolar:) stalk, en sevdiğim.. çok iyi yaparımabartısız eğer dedektiflik yasal olsaydı kesinlikle çok iyi yerlere gelirdim.mutlu oluyorum. ama tabii hastalık değil. benim için çok eğlenceli
Deneyeceğim..Takibe Söz nisan düğün balayı aaa bebek diye devam edenler biliyorum.. kimseye bi zararın yok ama bu kadar çok bakmak takılıp kaldığını göstermiyor mu günde 3 kez diyorsun. Nasıl yoluna devam edeceksin bağımlılık yaparsan. 3 gün bakma kendini hafiflemis hissedeceksin..
ya bence takıntı bu ben ne zaman bakmym tamam bugün kararlıyım dediysem bakmıştım o gün yine ...takıntı yapmışsın bundan kurtulman biraz zor açıkçası.
şuan rutine dönüşmüş bu durum senin için.
günde üç kez bakma sigara gibi yavaş yavaş azalt bence , hatta kendini meşgul et zamanın olmasın :)
Bende bazen tüm gün profilindeyimBende de aynı problem var yha 4 ay oldu ayrılalı hergun mutlaka bakıyorum çok yoğun işlerim olsa dahi. Hele bossam o gün full onun profilindeyim. Bazen ondan daha çok profiline girdigimi düşünüyorum. Unutmak istemiyorum aslında onu hala çok seviyorum. Mesela şuan twitter fotosu benim çektiğim resmi koymuş bu bile beni mutlu ediyorsen düşün artık durum ne kadar vahim
Bende bırakırım umarımben de öyleydim eski platoniği dakika dakika takip ettim
nolduuu şimdiki aşkumla başlamadan bi sene evvel sıkılmışım farkında bile değildim bırakmışım:))
sonra insan gerçekten hazır olunca da sevdiği karşısında bitiyor zaten
Bende öyle düşünüyorum, sevgilisi oldugunda bakmam, suan biraz benimle ilgili birsey yazdımı acaba düşüncesi var bende..Takip etmeyn yoktur emin ol ben eski sevgililerime aklima geldikce bakarim napmis ne etmisler diye ama hayatina biri girince emim ol aklina bile gelmez gelsede umrunda olmaz
Ben sosyal hesaplarımı kapatamam büyük ihtimal ama bakmamaya çalışacağımValla baka baka bir hal oldum ve cidden beni yerle bir etti. Yaklaşık 3 aydır tüm sosyal hesaplarımı kapattım. Hiçbir şekilde bakmıyorum bakmayacağım da. Onu artık cidden sevmediğimi hissediyorum ve biliyorum. Sadece nasıl yapar ın öfkesi var o da geçiyor. Çok şükür. Ama takip etmeyin kızlar. O zaman her şey daha güzel oluyor.
aynen bende takıntı oldugunu düsünüyorum bakmasam olmuyor çünkü diyelik bir hafta falan bırakıyoruk sonra tutamıyorum yine başlıyortakıntı yapmışsın bundan kurtulman biraz zor açıkçası.
şuan rutine dönüşmüş bu durum senin için.
günde üç kez bakma sigara gibi yavaş yavaş azalt bence , hatta kendini meşgul et zamanın olmasın :)
öyle yapayım o zamanya bence takıntı bu ben ne zaman bakmym tamam bugün kararlıyım dediysem bakmıştım o gün yine ...
böyle sanki olağan bişeymiş gibi akışına bırakmak lazım
bakıyor musun bak aynen devam
bir süre sonra zaten sıkılcak
bakmayayım dedikçe daha çok takıntı oluyor ..
Acaba onlarda bizim gibi bakiyo mudur :)) ay biz nasıl kurtulucaz bu illetten.Bende bazen tüm gün profilindeyim
Acaba onlarda bizim gibi bakiyo mudur :)) ay biz nasıl kurtulucaz bu illetten.
Hayatına biri girdikten sonra duygusal acıdan olmaz o işte:)işte benimki bazen duygusal açıdan olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?