- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi adsizbirprofil
-
Ben sosyal hesaplarımı kapatamam büyük ihtimal ama bakmamaya çalışacağım
Bakalım deneyecegimSu takintindan kurtulmak istiyorsan kapatacaksin. En azindan bi sureligine. Baska caren yok. Bu arada illa profil diyorsan benim profilime bak. En azindan sana zarar vermez.
3 sene mi bende oyle olmam umarımOooo stalk alirimm bir dall :)) Uzme gayet normal ben anasinifinda hoslandindigim cocuk vardi cismini yuzunu hatirlamam face de bulsam onu bile takip ederim mmerak bazen sıkılıyor insan suna buna bakim derken ki sen bisey yasamissin ben ole beni birakip giden herifi takip etmeyi ancak uc sene sonra biraktim ki acaba diyorum belli olmaz bi merak ani bakarim her yerden engelledim ama acarim filan emin olamiyorum ama uc sene psikopat sapik gibi takip ettim senin daha 6 7 ay bisey degil.
Bende bakıyomu diye düsünüyorumda pek sanmıyorum amaAcaba onlarda bizim gibi bakiyo mudur :)) ay biz nasıl kurtulucaz bu illetten.
Iste hayatıma biri girmesi olamaz da, baska ugraslar bulmaya calısacagım..Hayatına biri girdikten sonra duygusal acıdan olmaz o işte:)
Yeni birileriyle tanışmayı dene..
Başka uğraşlar bul kendıne.
Ya ahahahahhahahahahahYaptıgınız şey gayet doğal bence..
Hangimiz arada eski sevgilimizi stalklamıyoruz ki
Duygusal acıdan yapılmadıgı sürece gayet normal..
Ben arada girip dalga falan geçiyorum
Bosver haci ☺Merhaba
Bir erkek arkadaşım vardı ve ayrıldık. Canımın içi dediğim, çokça sevdiğim biriydi. Ayrılırkende çok kötü bir şekilde ayrıldık, hakaretler oldu karşımdaki kişi hakaret etti bir sürü şey söyledi. Ben saygımı bozmadım. Bir süre kabullenemedim sanırsam ayrılığı birine o kadar bağlanılmaması gerektiğini öğrenmiş oldum hiç gitmeyecekmiş gibi sevince böyle oluyormuş herhalde. Aradım mesajlar attım, engellendim tabi arayıp mesajlar atmadan öncede engelliydimde neyse. Başka yerlerden ulaşmaya çalıştım. Ayrılalı yaklaşık 6-7 ay oldu, hala da engelliyim
Neyse sorun engelli olup olmamam değil engeli açsada mesaj atmayacağım durdurabiliyorum kendimi, ilk ayrıldığımızda böyle değildim ama kendimi durduramıyordum. Ben bu kişinin uzun zamandır profillerine bakıyorum, resmen alışkanlık oldu günde 3 öğün belkide daha fazla bile profillerindeyim ne paylaşmış ne etmiş diyeAma bu durum artık canımı sıkıyor unuttum diyemem, bazen tamamen silesim geliyor ama sonra yine eski halime dönüyorum anılarıma hayallerime kıyamıyorum. Ümitsizliğede düşmek istemiyorum. Bazen oda beni benim yaptığım gibi takip ediyor mu diyede düşünüyorum Kafam karışık kendimi profillerine bakmaktan alıkoyamıyorum, ne yapacağımıda bilmiyorum Yeni bi arkadaşlık vs. de düşünmüyorum kendime söz verdim bazı nedenlerden dolayı kendim için böyle olmasını istiyorum. O kişiyi birden silemem zaten silmekte istemem ama böyle sürekli her hesabı kontrol ettikcede şunu benim için mi yazdı şu şarkıyı benim için mi paylaştı diye saçmalayarak buluyorum kendimi. Napıcam ben ya
Ya ahahahahhahahahahahsen de mi "bu ne ya. Allah aşkına bu ne? "
Hahaha
Hangimiz bakmıyor şimdi burada biz bizeyiz
Bakmıyorum diyen kendini kandırıyordur bence..
Hele biz kadın milleti zaten cok meraklıyızdır.
Arada bakıp dalga geçerim ben
Iradene sahip cik kendine bi hedef belirle mesela bi ay hic bakmiycam y da bi hafta seklinde. Aliskanlik olmus bunu kirman lazim. Bu arada hic bi paylasimi senun icin degil tabi ki. Seven adam yaninda olur boyle polyannacilik oynamayinMerhaba
Bir erkek arkadaşım vardı ve ayrıldık. Canımın içi dediğim, çokça sevdiğim biriydi. Ayrılırkende çok kötü bir şekilde ayrıldık, hakaretler oldu karşımdaki kişi hakaret etti bir sürü şey söyledi. Ben saygımı bozmadım. Bir süre kabullenemedim sanırsam ayrılığı birine o kadar bağlanılmaması gerektiğini öğrenmiş oldum hiç gitmeyecekmiş gibi sevince böyle oluyormuş herhalde. Aradım mesajlar attım, engellendim tabi arayıp mesajlar atmadan öncede engelliydimde neyse. Başka yerlerden ulaşmaya çalıştım. Ayrılalı yaklaşık 6-7 ay oldu, hala da engelliyim
Neyse sorun engelli olup olmamam değil engeli açsada mesaj atmayacağım durdurabiliyorum kendimi, ilk ayrıldığımızda böyle değildim ama kendimi durduramıyordum. Ben bu kişinin uzun zamandır profillerine bakıyorum, resmen alışkanlık oldu günde 3 öğün belkide daha fazla bile profillerindeyim ne paylaşmış ne etmiş diyeAma bu durum artık canımı sıkıyor unuttum diyemem, bazen tamamen silesim geliyor ama sonra yine eski halime dönüyorum anılarıma hayallerime kıyamıyorum. Ümitsizliğede düşmek istemiyorum. Bazen oda beni benim yaptığım gibi takip ediyor mu diyede düşünüyorum Kafam karışık kendimi profillerine bakmaktan alıkoyamıyorum, ne yapacağımıda bilmiyorum Yeni bi arkadaşlık vs. de düşünmüyorum kendime söz verdim bazı nedenlerden dolayı kendim için böyle olmasını istiyorum. O kişiyi birden silemem zaten silmekte istemem ama böyle sürekli her hesabı kontrol ettikcede şunu benim için mi yazdı şu şarkıyı benim için mi paylaştı diye saçmalayarak buluyorum kendimi. Napıcam ben ya
İşte takıntı gibi oldu, daha takip etmeyecegim..ayrılırken dostça seviyeli bile ayrılmamış bu adam için mi üzülüyorsun bu adamımı takip ediyorsun?
Deneyecegim, tesekkur ederimIradene sahip cik kendine bi hedef belirle mesela bi ay hic bakmiycam y da bi hafta seklinde. Aliskanlik olmus bunu kirman lazim. Bu arada hic bi paylasimi senun icin degil tabi ki. Seven adam yaninda olur boyle polyannacilik oynamayin
Stalklamak bizim işimiz
Dıdısının dıdısına kadar aratır bulurum.
İmza ;9 sene önceki ortaokul aşkını bile stalklayan kız
ben olsam tiksinir suratını bile görmek istemem sen daha iyilerini bulucaksın canım bırak peşini şununİşte takıntı gibi oldu, daha takip etmeyecegim..
Stalk ne gı ..bi aydınlatın beni gari. Cahal kaldımbakmayanı dövüyolar:) stalk, en sevdiğim.. çok iyi yaparımabartısız eğer dedektiflik yasal olsaydı kesinlikle çok iyi yerlere gelirdim.mutlu oluyorum. ama tabii hastalık değil. benim için çok eğlenceli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?