Eski sevgili profillerini takip etme sorunsalı.

Oooo stalk alirimm bir dall :)) Uzme gayet normal ben anasinifinda hoslandindigim cocuk vardi cismini yuzunu hatirlamam face de bulsam onu bile takip ederim mmerak bazen sıkılıyor insan suna buna bakim derken ki sen bisey yasamissin ben ole beni birakip giden herifi takip etmeyi ancak uc sene sonra biraktim ki acaba diyorum belli olmaz bi merak ani bakarim her yerden engelledim ama acarim filan emin olamiyorum ama uc sene psikopat sapik gibi takip ettim senin daha 6 7 ay bisey degil.

3 sene mi bende oyle olmam umarım

Bosver haci ☺

Allah affetsin de ben de stalklıyorum deli gibi....
Sevdiğimden değil ama ''Bugün ne saçma şeyler yazmış'' diye...
Çekirdek çitlemek gibi

Hahaha

Hangimiz bakmıyor şimdi burada biz bizeyiz

Bakmıyorum diyen kendini kandırıyordur bence..

Hele biz kadın milleti zaten cok meraklıyızdır.
Arada bakıp dalga geçerim ben

Ya o değil de mesela neden kıskanılır hala? Baktım takipçi sayısı artmış instada. Bi hırslandım anlatamam.

Iradene sahip cik kendine bi hedef belirle mesela bi ay hic bakmiycam y da bi hafta seklinde. Aliskanlik olmus bunu kirman lazim. Bu arada hic bi paylasimi senun icin degil tabi ki. Seven adam yaninda olur boyle polyannacilik oynamayin

bakmayanı dövüyolar:) stalk, en sevdiğim.. çok iyi yaparım abartısız eğer dedektiflik yasal olsaydı kesinlikle çok iyi yerlere gelirdim.mutlu oluyorum. ama tabii hastalık değil. benim için çok eğlenceli
Stalk ne gı ..bi aydınlatın beni gari. Cahal kaldım

Bendede aynı durum vardı. Yok ne yazmış yok kimi begenmis yok kimi eklemiş. Kafami baska yerlere verdigimde 1 ay hic girip bakmadim sonra o bana yazmaya baslayinca tekrar didik didik ettim baktım kurtulamiyorum bende tüm hesaplarimi kapadim hiçbirini kullanmıyorum:)) kafam çok rahat şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…