Eski sevgili profillerini takip etme sorunsalı.

Stalk ne gı ..bi aydınlatın beni gari. Cahal kaldım

Gözüne kestirdigin bir kisiyi twit.. face.. instag.. bilumum sosyal medya araclarindan gizlice takip etme bilgi toplama yani bizim Türkçesi çekirdek citleyip mahallede ne var ne yok uçan kaçan herseyden haberi olan hanife teyzenin yaptigi is oluyor :))
 
Peki ayrı bir program varmı telefonda stalk diye
Yoksa takip etmenin genel adı mı stalk
 
Peki ayrı bir program varmı telefonda stalk diye
Yoksa takip etmenin genel adı mı stalk

Ay kiz guldurdun vallahi Yok canim deyimlesmis bir soz ingilizcede yani mesela herun facebookuna,instagramina falan bakiyorsun nereye gitmis napmis arkadaslari kim falan diye didik didik etmek :)
 
hakaret etmek ne ya ?
kızgınlıkla birşeyler söylenir ama hakaret nedir ?
sende iyice abartmışsın gibime geldi . artık adamı nasıl bir msj yağmuruna tuttuysan adam çözümü engellmek te bulmuş . yada başka sevgilisi var eskisnin görmesini istemiyor . iki ihtimal vardır engellemek için yada üçüncüsü kadının aldattığını öğrenmiştir . başka bir ihtimal gelmiyor aklıma .
 
anne bende stalker oldum ya
eski sevgilimin facebookunda dolanıyorum kaç gündür . kimleri like lamış falan bkıyorum hep yalnız değilsin .
 
Ay kiz guldurdun vallahi Yok canim deyimlesmis bir soz ingilizcede yani mesela herun facebookuna,instagramina falan bakiyorsun nereye gitmis napmis arkadaslari kim falan diye didik didik etmek :)

Ticari açıdan baıyorum da programını yapsak çok tutar bence :)
 
Bende aynı dertten muzdaribim. Ama bizimki sizinki gibi olmadı ben saygılı şekilde bitirdim çektim gittim. Kendisine konuşma hakkıda vermedim. Hakaret, küfür, argo olmadı aramızda o çok kötü.
Bizim 1,5 ay oldu. 1,5 ay içinde swarm, twitter, instagram takip ettim.
Twitterdan neler yazmış öyle o kadar acı çekiyor ki bunu belli etmemek için hep komik capsler paylaşıyor. Dandik kezbanlara iltifat ediyor. Gece olunca damara bağlıyor. Ayrıca beni hala takip ediyor twitterda bildirimlerde alıyor ben bunun hesabına girip engellemedimde çocuk gibi.
Swarmda, gittiği yerlerdeki kim gelmiş gitmiş kızlara bakıyor. Kim güzelse ekliyor. Onların isimlerini birde instagramda aratıyor, takip ediyor. Çok güzel izledim zerresine kadar sayabilirim. Şunları görünce nasıl soğudum nasıl. Ama çok seviyorum ilk defa aşık olmuştum. Hastalandım 2 hafta yataktan kalkamadım haplar kullandım. Ben ise ona dair hiçbir şey yazmadım çizgimi bozmadım.
Bu bana bayramda mesaj attı ''Mesaj atmak için güzel bir bahane iyi bayramlar :)'' diye. Ben bozuntuya vermeden mutlu bayramlar dedim böyle konuşma başladı. Bu yaptıgı herşeyi ona bir bir anlattım.
İstersen kamera bile koy hep senin yüzünden oldu bunlar dedi. Herşeyde herkeste seni görüyorum demeler... İki dakika sonra adını bile hatırlayamadığım kızları bana konu etme hep senin yüzünden.. dedi.

Ama iş işten çoktn geçti ben vazgeçtim. Ama hala takip ediyor muyum? Evet.. ama sabah uyandıgımda bakacak takip edecek kadar değil hafifliyor artık sonra bakmak bile istemiyorsun.
 
Bende oyle olurum insaallah..
 
Stalklamak çağın hastalığı zaten.. Ama şöyle düşün o seni böyle merak ediyor mu, seni görmek istemeyen birine bakıyorsun da ne oluyor? İmalı bir laf görsen veya sevgilisi olduğunu görsen senin canın acıyacak. Hayatında bu kadar değersiz vaktin va rmı gerçekten, birini izlemeye ayıracağın vakti nelere harcarsın.
Onsuz öyle güzel yaşa ki o seni takip etsin..
 
bende eski seviglimden ayrıldıktan sonra hep bakıyordum bişi yazmışsa benim için mi fln idy emerak ederdim ama günde 3 kere değil tabii. kendine yeni bi ugrsş bul ayrıca hayatına biri girerse de eskisini zaten anında unutursun
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…