Amin canim insallah. Hakaret varsa olmaz bunu iyi biliyorsun. Kendini uzme.o hakaretlerini dusun. Yapabilirmiydin?@Çok üzüldüm gerçekten allahından bulsun böyleleri
Umarım daha iyisini bulur bunlarıda unuturuzsizede allah kolaylık versin
Baskalarinin ne dedigini bosver. Bu senin hayatin. Evlilik de cok matah birsey degil.çevrem bu psikolojiye soktu galiba. evlen evlen diye. hiç aklımda yokken ama yalnız kalmaktan da korkuyorum. Umarım unuturum teşekkr ederim
sorun zamanla uzaklaşması. daha sonra çirkinleşmesi ve ayrılık ile sonuçlandı zatenOnunla istedigin gibi iletisiminiz olsaydi bu durumda olmazdin bence?! Sorun neydi?
yapamam cnm.büyük konuşmayayım ama olmaz artıkAmin canim insallah. Hakaret varsa olmaz bunu iyi biliyorsun. Kendini uzme.o hakaretlerini dusun. Yapabilirmiydin?@
Baska biri vardir..sorun zamanla uzaklaşması. daha sonra çirkinleşmesi ve ayrılık ile sonuçlandı zaten
ya böyle söyleyince çok korkuyorum. Hiç geçmeyecek gibi düşünüyorumBen 1 senedir bekliyorum unutamadim hala
deniyorum ama başarabilecek miyim blmyrumEvlenmek aşıkken güzel. Ama aşık olduğun adamında ömrünü birlikte geçirmeye değer biri olması gerekiyor. Bu şartlarda zaten birlikte olamayacaksınız. Sakince mutlu anılarınızı silin, düşünmeyi bırakın. Zamanla kaybolup gitsin eski sevgilinizde.
aynen cnm sabır heralde çözüm :/off sanki kendimi gördüm sende...bende benzer durumdayim, sabir sabir sabir baska diyecek bisey yok, cok aciyor ama napalim? beynimizda dügme yok ki basalim da unutalim
evet gerçekten hep böyle mi olacak diye çok korkuyorum bende.. Yalnız değilmişim.Umarım geriye dönp bunları okuduğumuda gülecek zamnlarımız olurYa bende bir sıkıntı var diye o kadar korkuyordum ki. Bizim de 4 ay oldu. Ayriligi kabullendim ama unutamıyorum. Kendimle basbasa kaldigim, duygusal bir sarki duydugum her an aklimda bir tek kişi var o da o. O bunu haketmiyor ama onune gecemiyorum.
Sanirim 4 -5 aylar bile cok erken. Atlatmak bir seneyi belki de daha fazlasini bulabilir. Artik boyle düşünmeye basladim. Ama insan cook tedirgin oluyor seni cok iyi anliyorum
yok dönsede affetmem. büyük konuşmayayım da olucak gibi değil yani. sadece unutmak çok zor oluyor bazen hiç unutamıycam sanıyorumbelli sure sonra hissizlesirsin ama kabul ederek...donecek diye umut ede ede unutulmaz...surekli takip edersin bir bakarsin o baska denizlere acilmis bile
yok dönsede affetmem. büyük konuşmayayım da olucak gibi değil yani. sadece unutmak çok zor oluyor bazen hiç unutamıycam sanıyorum
aynı şeyi kendim içinde temenni ediyorum :/unutamam dedigim kim varsa unuttum ..
aynı şeyi kendim içinde temenni ediyorum :/
aslında öyle biri de değilim inanın ki. kimseye bağlı yaşamayı sevmem ama hayatım bu aralar tepetaklak oldu. unutamam korkusu sardı beni. yorumunuz için teşekkr ederim grçktnbu kadar arabesk dusunme işte... kendinle vakir gecirmeyi sevmen gerekiyor..baskasi gidince bosluga dusuyorsun sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?