Eski sevgili sendromu

Eski sevgilimle ayrılmamıza rağmen konuşuyoduk birini bırakmıştı başka birini bulmuştu vs ben şok üstüne şok yaşıyorum tabi nasıl yaa falan diye bi gün konuşurken bana sen çok güzel seviyosun ama ben sevgine layık değilim seni seviyorum ama cinselliğe düşkünüm vs dedi ben hala beni seviyo kısmındayım tabi sonra sevgilisiyle profil fotosu yaptığını gördüm ki normalde yapmaz öyle şeyler güzelmiş foton dedim “kız verdi bana” dedi. Buz oldu içim o an nefret dahi etmedim mesajları döşedim benim sevdiğim insan sevgilisi hakkında böyle konuşmaz o kızı sevmesemde bu kadarına da sessiz kalamam iki gramlık et peşinde koşan biriymişsin vs vs yazdım ve engeli bastım. Benim için o an bitti daha da dönüşü olmicaktı tamamen soğumuştum zaten sevgilisi de vardı. İlk önce arkadaşlarımla takıldım gezdim tozdum eğlendim kimsenin karışmicağını bilince eğlenmek çok güzel :) sonra bir erkek arkadaşım olsa fena olmaz deyip sosyal medyadan biraz tarama yaptım baktım öyle biraz erkeklere sonra blue sky kendine gel napıyosun diyip vazgeçtim erkek profili gezmekten :)))) sonra erkek arkadaşımın profilini gördüm önerilerde ve ekledim (ayrıldıktan 7-8 ay sonra oldu bu). Kabul etti ama uzunca bi süre ne o yazdı ne ben. Bikaç ay sonra nasılsın yazdı öyle biraz sohbet ettik ilk başta gıcık oldum bazı söylediklerine ama tipi çok tatlıydı çok hoşuma gitmişti buluşmaya karar verdik, buluşma gününden 2-3 gün önce çıkmış gelmiş semtime görüştük sohbeti çok hoştu güzel zaman geçirdik baya sonra diğer buluştuğumuzda sevgilim olur musun dedi bende kabul ettim. Tabiki çok çok zorlandım başka bir insan yeni huylar farklı alışkanlıkları var damak tadı bile farklı benden yediğimi yemez sevmediğimi sever falan ama seviyorum ya :) bana çok iyi davranıyo mesela kendinden öteye koyuyo beni çok ilgili çok sevecen esprili güler yüzlü ne biliyim bunları gördükçe ve zaman geçirdikçe alışıyosun. Kısmetse yaza nişanımız olcak :) Eski sevgilimle evlenseydim beni düğün günü aldatırdı ya o kadar salak biriydi. Annemin karnından çıktığımda tanışmadım eski sevgilimle de sonuçta onunla da böyle bi süreçten geçip birbirimize alıştık. Bide en başta konuştum şimdiki sevgilimle ben aldatılmaktan terkedilmekten korkuyorum dedim, öyle bişey olcaksa hiç başlamayalım dedim o da aynını söyledi bana baya derin konulara inip açıkça konuştuk herşeyi kartlarımızı açık oynadık yani en başından. Valla o günlere dönesim geldi ne heyecanlıydım :))

çok acık ve anlaşılır yazmışsın çok teşekkür ederimi. Ben hala biri ile olmalıyım noktasına gelemedim ama bir gün inş gelirim aynı şekilde :) inş çokk mutlu olursun yaşadıklarından sonra hak ediyorsun zaten :)

Ay baya uzatmışım kusura bakma anlatasım varmış sanırım :)) onu düşünmeye devam ettikçe başkasına fırsat veremezsin veya fırsat vermek istemezsin. Önemli olan artık o yok hayatımda ben kendime başka bir hayat kuracağım düşüncesine inanmak şimdilik arkadaşlarınla görüş boş olduğun her ank değerlendir sonra zaten sıkılıyosun ve ve onu da unuttuysan erkek arkadaş istiyosun :) çok teşekkür ederim canım inşallah sende bir an önce seni hakeden birini bulur ve ‘gerçekten’ mutlu olursun :)

Hiç uzun olmadı gayet keyifle okudum. Çok teşekkr ederim iyi dileklerin için. Sevgiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…