eski sevgili sendromu

SEVDE788

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
556
2
96
36
Yozgat
selam kızlar uzun zamandır işlerim yüzünden siteyi takip edemiyodum ama bu gün bu sıkıntıyı sadece sizlerle paylaşabiliyorum
lütfen bana bi akıl verin........
olay şöyle nişanlım ve ben 2 yıldır birlikteyiz benden önce 2 yıl çıktığı ailesiyle filan tanıştırdığı eski bi sevgilisi varmış ben en baştan sorun yaşamamamak adına ona herşeyimi anlattım oda bana anlatmıştı her neyse ... şimdi o kızın nişanlımın en yakın arkadaşıyla çıktığını öğrendik ikimizde tesadüfen öğrendik çünkü nişanlım o arkadaşının bulunduğu şehirde yaşamıyı artık iş nedeniyle istanbulda ... bunu öğrenince çok aşırı tepki verdi çok üzüldüm açıkçası tepki vermesi normal ama aşırısı sizce de fazla değil mi olan olamuş diyorum baktım ki daha çok gaza geliyo çok büyük kavga ettik bu olay yüzünden gözünü kırpmadan kırdı beni bana bi akıl verin nolur ya bu insanların yaptığı midesizliği ben çekiyorum resmen :sinifsinif:

haklısın canım.. ama sana Bişey söyleyim mi Nişanlının tepkisi kıza değil en yakın arkadaşınadır.. erkekler takar Böyle şeylere.. ama gene de sen kızı kıskanmış giBi algılayabilirsin.. haklısın

Ben de eski Nişanlımın Benden ayrıldıktan sonra kendi en yakın arkadaşıyla çıkınca, ki bu kız Bizim nişanımıza Bile gelmişti, çook Bozulmuş aşırı tepki göstermiştim.. Sevgilim de "Sana ne" Hayırdır unutamadın mı, kıskandın mı" demişti.. ama Benim kaldıramadığım Başka Birini bulamadı da kankası giBi gördüğü kızla çıktı demiştim.. Gene de sevgilim çok Bozulmuştu.. Ben ağlamıştım çünkü Bunu duyduğumda..

ona hak vermeye çalışıyorum yani elbetteki o arkadaşına bi çift lafı söyleyip kenara çekilir ve onu arkadaşlıktan siler ama okadar gözü döndü ki beni kırmaktan çekinmedi bile ne yapmam gerekiyo bi fikrim yok açıkçası teşekkürler canım güzel yorumun için

sen hiççç karışma, yorum Bile yapma Bu konuya.. Cidden midesiz insanlarmış, nişanlın nasıl olurda en yakın arkadasımı hiç tanıyamamışım diye en çok kendine kızıyordur.. sen bi tepki verme cnm tartısmaya girme Bence.. çünkü yanlıs algılamıssın onun derdi kız değil, kız ne yapiyosa yapsın kımle çıkarsa çıksın umrunda değildir ama dost dediği birinden Böyle bi kazık kolay hazmedilmez.. empati yap azıcık.. en yakın arkadasın dönse dünyada adam kalmamıs giBi eski sevgilinle çıksa nasıl zoruna gider.. ama eski sevgilinin yaptiği değil dostunun kaziği zoruna gider

hmm çok ters bir durum gerçekten.
erkek arkadaşın kızmakta haklı ama seni kırmasını gerektirmezdi.
madem bu kadar kızdı,gitsin arkadaşından alsın hıncını.
arkadaşı sonuçta biliyordur nişanlının böyle bir tepki vereceğini. ve bunu bile bile gidipte o kızla çıkıyorsa umursamamış demektir.
bence erkek arkadaşın da salim kafayla bir düşünsün bakalım.
eğer kankası ona değer veriyo olsaydı gidipte kendisinin eski sevgilisyle çıkar mıydı ?
bence sakin bir şekilde bunu anlatmaya çalış.
ortada senin sucun yok ; kırılan sensin.
çok sinir oldum.:oklava:

ya hiç tepki vermemiş gibi davranacaksın

ya da kırıldığını nişanlına söyleyeceksin

eski sevgilisi ile çıkması onu ne bağladı anlamadım amaşakkıdı

Canım bu tepkiler normal bence.
Eski sevgilimle ilişkimizi ben bitirmiştim, terk etmiştim hatta, sevmiyordum onu vs. Ama sevgilisi olduğunu öğrendiğimde ağlamıştım. Çok sinirlenmiştim. Nasıl bir psikoloji anı bu anlam veremiyorum.Sonuçta beraber olalım dese olmam ama ağlamıştım işte. Çok takılacak bir durum değil yani. Üzülme.

sanırım bende bozulurdum ama ama ona hissettirmesdim.. yani bozulmamak elde değil ki.. ama yine de ilişkini zedelemesine önem verme, kapatın gitsin canım.. yoksa devamlı ona bunu hatırlatıcaksın uzatma derim bende, 3.şahıslar için birbirinizi kırmayın derim ben :delphin:

eğer gerçekten "eski,bitmiş" olsaydı bağlamazdı.

ama hala içimde ona karşı kıpırtılar varsa bağlardı. senin nişanlını da bu yüzden bağlamış olabilir miiiiakannehir

sana cevap vermeye gerek bile duymuyorum aslında çünkü geçmişte yazdığın yorumlardan da anlaşılıyo ki bayağ ters bi insansın mümkünse bana yorum yazmassan sevinirim çünkü bu benim meselem ve senin gibi ters insanların yorumlarına ihtiyacım yok teşekkür ederim

sanırım bende bozulurdum ama ama ona hissettirmesdim.. yani bozulmamak elde değil ki.. ama yine de ilişkini zedelemesine önem verme, kapatın gitsin canım.. yoksa devamlı ona bunu hatırlatıcaksın uzatma derim bende, 3.şahıslar için birbirinizi kırmayın derim ben :delphin:

canım evet değmez çok haklısın zaten biz meseleyi hallettik ben çok üzüldüm açıkçası kıskançlık yaptım ama benim sevgilim en yakın arkadaşıyla çıkan bi kıza hala ilgi duyacak kadar midesiz değildir benim derdim zaten bu değildi beni kırmış olmasıydı ama konuştuk ve anladım ki bazı şeyleri ben kıskançlık yapmışım oda zaten ilk duyduğunda bi tepki verdi ama bugün umrunda bile değil teşekkür ederim yorumlarınız için

Back
X