Eski sevgili sıkıntısı

seymaa1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2022
19
4
1
26
Benim 1 yıllık ilişkim vardı ilk ayımızda telefonunda bir mesaj görmüştüm bir kızla benden önce o kıza açılmış ondan hoşlandığını söylemiş ve o kız reddetmiş istemediğini söylemiş daha sonra benimle olan fotoğrafımı atmış kıza bak kurtuldun benden sevgilim var benim yazmış ben daha ilk ayımız diye takmamıştım başları diye sonra o kızı engelleyip silmişti sonra ilişkimiz 1 yıl sürdü her şey çok güzeldi ailesiyle tanıştırdı instagrama fotoğraflarımızı attı çok ciddiydi askere gitmişti gelince adını koyacaktık askerden geldi 5 gün sonra soğuk konuşmaya başladı yapamıyorum artık daraldım içimde garip bir his var senlik bir sıkıntı yok ben başaramadım kendine iyi bak dedi ve gitti ve sonra kimi takip ettiğine baktım ve o kızla geri takipleşmişler di acaba o kızla mı geri birlikte oldular yara bandı olarak mı kullandı beni yani çok canım acıyor sınavıma iki hafta kala yıkıp gitti beni tüm hayallerimi ama hissediyorum o kızla beraber olduğuna ne yapacam bilmiyorum

Benim 1 yıllık ilişkim vardı ilk ayımızda telefonunda bir mesaj görmüştüm bir kızla benden önce o kıza açılmış ondan hoşlandığını söylemiş ve o kız reddetmiş istemediğini söylemiş daha sonra benimle olan fotoğrafımı atmış kıza bak kurtuldun benden sevgilim var benim yazmış ben daha ilk ayımız diye takmamıştım başları diye sonra o kızı engelleyip silmişti sonra ilişkimiz 1 yıl sürdü her şey çok güzeldi ailesiyle tanıştırdı instagrama fotoğraflarımızı attı çok ciddiydi askere gitmişti gelince adını koyacaktık askerden geldi 5 gün sonra soğuk konuşmaya başladı yapamıyorum artık daraldım içimde garip bir his var senlik bir sıkıntı yok ben başaramadım kendine iyi bak dedi ve gitti ve sonra kimi takip ettiğine baktım ve o kızla geri takipleşmişler di acaba o kızla mı geri birlikte oldular yara bandı olarak mı kullandı beni yani çok canım acıyor sınavıma iki hafta kala yıkıp gitti beni tüm hayallerimi ama hissediyorum o kızla beraber olduğuna ne yapacam bilmiyorum

Belli ki bitmemiş ona karşı duyguları
Şimdi olduğu şükredin, işler ciddiye bindiğinde çok daha zor olurdu

Belli ki bitmemiş ona karşı duyguları
Şimdi olduğu şükredin, işler ciddiye bindiğinde çok daha zor olurdu
Aynen bu yönden bakmaya çalışıyorum ama işte yanına kalmasın bana bu yaptığı
Sizin resminizi nispet icin birine attiginda bitirmeniz gerekirdi 🚩
o an hiç öyle düşünmemiştim kendime kızıyorum o an neden bitirmedim diye ama bu kadar ciddi olacağımızı düşünmemiştim bu kadar kapılacağımı

Bence sende hayatına bakmaya devam et. Büyük ihtimalle o kızla askerdeyken iletişim kurdular sonrada ona döndü

Ayyy bırak şunu gitsin kimi takip etmiş neyapmış hiç umursama bile o kendi kendine bir karma oluşturdu bile
Yahu böyle ilişkilerden kaçın senin için doğru bir insan olsaydı böyle patlak vermezdi. Böylesine bozuk karakterli bir insan için üzülmeyi geç düşünmeye dahi değmez

Ayyy bırak şunu gitsin kimi takip etmiş neyapmış hiç umursama bile o kendi kendine bir karma oluşturdu bile
Yahu böyle ilişkilerden kaçın senin için doğru bir insan olsaydı böyle patlak vermezdi. Böylesine bozuk karakterli bir insan için üzülmeyi geç düşünmeye dahi değmez
Çok paklısınız ama işte yaşanmışlıklar ve verilen sözler olduğu için insan üzülüyor ve giden o bir yılıma çok daha farklı olurdu hayatım eminim ona

Resminizi o kıza nispet için attığında bitirmeliydiniz, siz vaktinde bitirmediğiniz için şimdi bu haldesiniz. Ama şükredin kurtuldunuz sizi yara bandı yapanla az daha ciddi yola girecektiniz

Çok paklısınız ama işte yaşanmışlıklar ve verilen sözler olduğu için insan üzülüyor ve giden o bir yılıma çok daha farklı olurdu hayatım eminim ona
Şimdi değilse bile daha sonra çok daha iyi anlayacaksın. Olmaması olmasından daha iyiymiş diyeceksin İyileş ve yoluna devam et ;)

Evet kurtulduğuma şükrediyorum ama onun yanına da kalsın istemiyorum
Birini yara bandı olarak kullanmak haksızlık bence ve ilahi adalete inanırım
O kızla da mutlu olacağını sanmıyorum karakteri böyle olan birimin

Siz sınavınıza ve kendi hayatınıza odaklanın
Tüm ilişkiler geçici sadece aile kalıcı dert etmeyin

Resminizi o kıza nispet için attığında bitirmeliydiniz, siz vaktinde bitirmediğiniz için şimdi bu haldesiniz. Ama şükredin kurtuldunuz sizi yara bandı yapanla az daha ciddi yola girecektini
Şimdi değilse bile daha sonra çok daha iyi anlayacaksın. Olmaması olmasından daha iyiymiş diyeceksin İyileş ve yoluna devam et :KK66:
inşallah geçecek

Resminizi o kıza nispet için attığında bitirmeliydiniz, siz vaktinde bitirmediğiniz için şimdi bu haldesiniz. Ama şükredin kurtuldunuz sizi yara bandı yapanla az daha ciddi yola girecektini
Şimdi değilse bile daha sonra çok daha iyi anlayacaksın. Olmaması olmasından daha iyiymiş diyeceksin İyileş ve yoluna devam et :KK66:
inşallap
Birini yara bandı olarak kullanmak haksızlık bence ve ilahi adalete inanırım
O kızla da mutlu olacağını sanmıyorum karakteri böyle olan birimin

Siz sınavınıza ve kendi hayatınıza odaklanın
Tüm ilişkiler geçici sadece aile kalıcı dert etmeyin
bende sanmıyorum zaten o kızla mutlu olacağına çünkü kızın karakterini biliyorum allaha havale ediyorum yaşattığını yaşasın yeter
geçecek

Back
X