Eski sevgili sorunsalı. Çok sinirliyim.

Fridagibi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
288
158
53
kızlar merhaba benim uzun süreli bir ilişkim var gayet de ciddiyiz. Ama eski sevgilisi sürekli yanında şimdi en baştan anlatayım. Sevgilim Benimle tanışmadan önce bir ilişki yaşamış uzun süren sevdiği sevildiği dolu dizgin bir ilişki işte... sonra o kızdan bir darbe yemiş ve ayrılmışlar hala da o darbenin izlerini bana yansıtır. Yani anlatmak istediğim boş bir ilişki değildi. Bunlar aynı ortamda bulunuyorlar tabiki sürekli. Zorunluluk olarak okul arkadaşı gibi. Görüyorlar sürekli ama konuşuyorlar mı hiç bilmiyorum. Geçen günlerde mecburen konuşacakları kötü bir olay yaşadı kız ve konuşmak zorunda kaldılar tabi Benim de haberim oldu bundan daha sonra. Kıza bir şekilde yardım etmiş. Daha sonra esrarengiz bir hediye geliyor ve asla bir arkadaş hazırlamaz bu hediyeyi bir kız olduğu apaçık ortada. Ona sordum geçiştirdi. Ve bana soğuk davranıyor o ilk konuşmalarından itibaren. Kıskandığımı azıcık olsa bile belli etsem bana “ ya saçmalama çocukça davranma ne Alaka” gibi şeyler söylüyor sinirleniyor. Basite alıyor ama benim için basit bişey değil. Ben de çocukça davranma falan diyince bişey diyemiyorum :((( şimdi de kız yemeğe davet etmiş teşekkür mahiyetinde ve bu da gitmiş delirmek üzereyim lütfen yardım edin. Ve sevgilimle farklı şehirlerdeyiz ama o kız hep yanında :(

Not: bu bir arkadaşın sorunu lütfen yardım edin düşüncelerinize güveniyorum

kızlar merhaba benim uzun süreli bir ilişkim var gayet de ciddiyiz. Ama eski sevgilisi sürekli yanında şimdi en baştan anlatayım. Sevgilim Benimle tanışmadan önce bir ilişki yaşamış uzun süren sevdiği sevildiği dolu dizgin bir ilişki işte... sonra o kızdan bir darbe yemiş ve ayrılmışlar hala da o darbenin izlerini bana yansıtır. Yani anlatmak istediğim boş bir ilişki değildi. Bunlar aynı ortamda bulunuyorlar tabiki sürekli. Zorunluluk olarak okul arkadaşı gibi. Görüyorlar sürekli ama konuşuyorlar mı hiç bilmiyorum. Geçen günlerde mecburen konuşacakları kötü bir olay yaşadı kız ve konuşmak zorunda kaldılar tabi Benim de haberim oldu bundan daha sonra. Kıza bir şekilde yardım etmiş. Daha sonra esrarengiz bir hediye geliyor ve asla bir arkadaş hazırlamaz bu hediyeyi bir kız olduğu apaçık ortada. Ona sordum geçiştirdi. Ve bana soğuk davranıyor o ilk konuşmalarından itibaren. Kıskandığımı azıcık olsa bile belli etsem bana “ ya saçmalama çocukça davranma ne Alaka” gibi şeyler söylüyor sinirleniyor. Basite alıyor ama benim için basit bişey değil. Ben de çocukça davranma falan diyince bişey diyemiyorum :KK43:(( şimdi de kız yemeğe davet etmiş teşekkür mahiyetinde ve bu da gitmiş delirmek üzereyim lütfen yardım edin. Ve sevgilimle farklı şehirlerdeyiz ama o kız hep yanında :KK43:

Sevgiliniz sizi sanırım yara bandı gibi görmüş,yaralarıma derman olur diye daha fazla derdine derman olmayın ayrılın gitsin.

Senden ayrılır ayrılmaz tekrar görüşmeye başlayacak (halihazırda görüşüyordur da gerçi) sonra şok bir evlenme teklifi isteme söz nişan derken Allah mesut etsin. Ayrilmazsan da "seninle yapamıyorum" deyip tekrar üstte yazdığım süreç yaşanacak. En azından sen ayrıl da biraz olsun için sogusun.

kızlar merhaba benim uzun süreli bir ilişkim var gayet de ciddiyiz. Ama eski sevgilisi sürekli yanında şimdi en baştan anlatayım. Sevgilim Benimle tanışmadan önce bir ilişki yaşamış uzun süren sevdiği sevildiği dolu dizgin bir ilişki işte... sonra o kızdan bir darbe yemiş ve ayrılmışlar hala da o darbenin izlerini bana yansıtır. Yani anlatmak istediğim boş bir ilişki değildi. Bunlar aynı ortamda bulunuyorlar tabiki sürekli. Zorunluluk olarak okul arkadaşı gibi. Görüyorlar sürekli ama konuşuyorlar mı hiç bilmiyorum. Geçen günlerde mecburen konuşacakları kötü bir olay yaşadı kız ve konuşmak zorunda kaldılar tabi Benim de haberim oldu bundan daha sonra. Kıza bir şekilde yardım etmiş. Daha sonra esrarengiz bir hediye geliyor ve asla bir arkadaş hazırlamaz bu hediyeyi bir kız olduğu apaçık ortada. Ona sordum geçiştirdi. Ve bana soğuk davranıyor o ilk konuşmalarından itibaren. Kıskandığımı azıcık olsa bile belli etsem bana “ ya saçmalama çocukça davranma ne Alaka” gibi şeyler söylüyor sinirleniyor. Basite alıyor ama benim için basit bişey değil. Ben de çocukça davranma falan diyince bişey diyemiyorum :KK43:(( şimdi de kız yemeğe davet etmiş teşekkür mahiyetinde ve bu da gitmiş delirmek üzereyim lütfen yardım edin. Ve sevgilimle farklı şehirlerdeyiz ama o kız hep yanında :KK43:

Bu kadar mutsuz eden huzursuz eden bir adam için çabalamak neden? Ne demek eski kız arkadasiyla yemege gitmesi? Yani cevap cok basit. Bu kadar gurursuz olmaya gerek yok. Birakin ne hali varsa görsün. Erkek mi yok Allah askina. Şu takintili sevgi durumlarindan bir kurtulun. Böyle bir adam sevilmez.

Mecbur diye birşey yok istedi icin görüşüyor ikizide birbirini unutamamış kız ve nett siz sadece yara bantı olarak görev yapıyorsunuz başka birşey değil

Arkadaşınız kendini kötü duruma düşürüyor ...
Yazık kendini bu kadar düşürmesin.!!
Ayrıca eski sevgiliyle teşekkür yemeği yemesine göz yumacak bir kadın varsa , onu mumyalayın saklayın ,kesin son insandır o :)
Sevgilisi rahat bir özenti tip anladığım kadarıyla , ona söylesin o saçmalamasın .
Amerikayı yeni keşvediyor havaları ucuzladı ...

Kızlar hepiniz çok haklısınız. Ama ben seviyorum hep onunla bir gelecek kurmak istedim. Sadece bişey söylesem bişey yapsam da o kızdan uzak dursa o da seviyor beni biliyorum ama napabilirim hiç bilmiyorum. Şuan istese benden ayrılır yani tutan hiç bişey yok onunla başlar ama bitirmiyorda

Arkadaşınıza söyleyin boşuna sinirlenip de kendini harap etmesin işin sonu belli bunlar barışır yarın erer muradına siz çıkarsınız kerevetine. Yani arkadaşınız çıkar. Boşversin ayrılsın gitsin.

Öbür kıza gidecek, bayağı belli ediyor. Ben olsam ayrılırdım hemen.

Back
X