- 2 Nisan 2018
- 288
- 158
- 53
kızlar merhaba benim uzun süreli bir ilişkim var gayet de ciddiyiz. Ama eski sevgilisi sürekli yanında şimdi en baştan anlatayım. Sevgilim Benimle tanışmadan önce bir ilişki yaşamış uzun süren sevdiği sevildiği dolu dizgin bir ilişki işte... sonra o kızdan bir darbe yemiş ve ayrılmışlar hala da o darbenin izlerini bana yansıtır. Yani anlatmak istediğim boş bir ilişki değildi. Bunlar aynı ortamda bulunuyorlar tabiki sürekli. Zorunluluk olarak okul arkadaşı gibi. Görüyorlar sürekli ama konuşuyorlar mı hiç bilmiyorum. Geçen günlerde mecburen konuşacakları kötü bir olay yaşadı kız ve konuşmak zorunda kaldılar tabi Benim de haberim oldu bundan daha sonra. Kıza bir şekilde yardım etmiş. Daha sonra esrarengiz bir hediye geliyor ve asla bir arkadaş hazırlamaz bu hediyeyi bir kız olduğu apaçık ortada. Ona sordum geçiştirdi. Ve bana soğuk davranıyor o ilk konuşmalarından itibaren. Kıskandığımı azıcık olsa bile belli etsem bana “ ya saçmalama çocukça davranma ne Alaka” gibi şeyler söylüyor sinirleniyor. Basite alıyor ama benim için basit bişey değil. Ben de çocukça davranma falan diyince bişey diyemiyorum
(( şimdi de kız yemeğe davet etmiş teşekkür mahiyetinde ve bu da gitmiş delirmek üzereyim lütfen yardım edin. Ve sevgilimle farklı şehirlerdeyiz ama o kız hep yanında
Not: bu bir arkadaşın sorunu lütfen yardım edin düşüncelerinize güveniyorum

Not: bu bir arkadaşın sorunu lütfen yardım edin düşüncelerinize güveniyorum