- 30 Aralık 2009
- 23.980
- 96.640
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba benim uzun süreli bir ilişkim var gayet de ciddiyiz. Ama eski sevgilisi sürekli yanında şimdi en baştan anlatayım. Sevgilim Benimle tanışmadan önce bir ilişki yaşamış uzun süren sevdiği sevildiği dolu dizgin bir ilişki işte... sonra o kızdan bir darbe yemiş ve ayrılmışlar hala da o darbenin izlerini bana yansıtır. Yani anlatmak istediğim boş bir ilişki değildi. Bunlar aynı ortamda bulunuyorlar tabiki sürekli. Zorunluluk olarak okul arkadaşı gibi. Görüyorlar sürekli ama konuşuyorlar mı hiç bilmiyorum. Geçen günlerde mecburen konuşacakları kötü bir olay yaşadı kız ve konuşmak zorunda kaldılar tabi Benim de haberim oldu bundan daha sonra. Kıza bir şekilde yardım etmiş. Daha sonra esrarengiz bir hediye geliyor ve asla bir arkadaş hazırlamaz bu hediyeyi bir kız olduğu apaçık ortada. Ona sordum geçiştirdi. Ve bana soğuk davranıyor o ilk konuşmalarından itibaren. Kıskandığımı azıcık olsa bile belli etsem bana “ ya saçmalama çocukça davranma ne Alaka” gibi şeyler söylüyor sinirleniyor. Basite alıyor ama benim için basit bişey değil. Ben de çocukça davranma falan diyince bişey diyemiyorum(( şimdi de kız yemeğe davet etmiş teşekkür mahiyetinde ve bu da gitmiş delirmek üzereyim lütfen yardım edin. Ve sevgilimle farklı şehirlerdeyiz ama o kız hep yanında
Not: bu bir arkadaşın sorunu lütfen yardım edin düşüncelerinize güveniyorum
Bundan 7 yıl önceydi .aynı olmasa da ; bir sevgilim vardı çok sevdim hem de çok . İlişkimizin devam ettiği bir dönemde eski sevgilisinin evine gittiğini öğrendim .ailesi ile kaldığı eve ( kuzeninin arkadaşı oluyordu Eski sevgilisi ) o getirmiş ne yapabilirim? demişti . Bende inandım . Aradan zaman geçti soğuk davrandı ,ilgisiz ağustosta Nişan yapicaz falan ailesi bizimkilere haber yolladı o derece ,sonra eski sevgilisi ile kaçmışlar ... O an ki hissi hiç unutmam . Güvenmek ve ben bir araya gelir mi ki hiç dedim sonra evlendim sevdim yine güvendim . Aynı son farklı hikaye ... Kısacası ateş olmayan yerden duman çıkmaz ! Hazırlıklı olsun herşeyekızlar merhaba benim uzun süreli bir ilişkim var gayet de ciddiyiz. Ama eski sevgilisi sürekli yanında şimdi en baştan anlatayım. Sevgilim Benimle tanışmadan önce bir ilişki yaşamış uzun süren sevdiği sevildiği dolu dizgin bir ilişki işte... sonra o kızdan bir darbe yemiş ve ayrılmışlar hala da o darbenin izlerini bana yansıtır. Yani anlatmak istediğim boş bir ilişki değildi. Bunlar aynı ortamda bulunuyorlar tabiki sürekli. Zorunluluk olarak okul arkadaşı gibi. Görüyorlar sürekli ama konuşuyorlar mı hiç bilmiyorum. Geçen günlerde mecburen konuşacakları kötü bir olay yaşadı kız ve konuşmak zorunda kaldılar tabi Benim de haberim oldu bundan daha sonra. Kıza bir şekilde yardım etmiş. Daha sonra esrarengiz bir hediye geliyor ve asla bir arkadaş hazırlamaz bu hediyeyi bir kız olduğu apaçık ortada. Ona sordum geçiştirdi. Ve bana soğuk davranıyor o ilk konuşmalarından itibaren. Kıskandığımı azıcık olsa bile belli etsem bana “ ya saçmalama çocukça davranma ne Alaka” gibi şeyler söylüyor sinirleniyor. Basite alıyor ama benim için basit bişey değil. Ben de çocukça davranma falan diyince bişey diyemiyorum(( şimdi de kız yemeğe davet etmiş teşekkür mahiyetinde ve bu da gitmiş delirmek üzereyim lütfen yardım edin. Ve sevgilimle farklı şehirlerdeyiz ama o kız hep yanında
Arkadasimin basina geldi. Sonra birinci kızla evlendilrr.kızlar merhaba benim uzun süreli bir ilişkim var gayet de ciddiyiz. Ama eski sevgilisi sürekli yanında şimdi en baştan anlatayım. Sevgilim Benimle tanışmadan önce bir ilişki yaşamış uzun süren sevdiği sevildiği dolu dizgin bir ilişki işte... sonra o kızdan bir darbe yemiş ve ayrılmışlar hala da o darbenin izlerini bana yansıtır. Yani anlatmak istediğim boş bir ilişki değildi. Bunlar aynı ortamda bulunuyorlar tabiki sürekli. Zorunluluk olarak okul arkadaşı gibi. Görüyorlar sürekli ama konuşuyorlar mı hiç bilmiyorum. Geçen günlerde mecburen konuşacakları kötü bir olay yaşadı kız ve konuşmak zorunda kaldılar tabi Benim de haberim oldu bundan daha sonra. Kıza bir şekilde yardım etmiş. Daha sonra esrarengiz bir hediye geliyor ve asla bir arkadaş hazırlamaz bu hediyeyi bir kız olduğu apaçık ortada. Ona sordum geçiştirdi. Ve bana soğuk davranıyor o ilk konuşmalarından itibaren. Kıskandığımı azıcık olsa bile belli etsem bana “ ya saçmalama çocukça davranma ne Alaka” gibi şeyler söylüyor sinirleniyor. Basite alıyor ama benim için basit bişey değil. Ben de çocukça davranma falan diyince bişey diyemiyorum(( şimdi de kız yemeğe davet etmiş teşekkür mahiyetinde ve bu da gitmiş delirmek üzereyim lütfen yardım edin. Ve sevgilimle farklı şehirlerdeyiz ama o kız hep yanında
Benzeri benim basima geldi, ne kadar dinlersin sozumu bilmiyorum ama anlatayim. Ben de en son ki erkek arkadasimi baya seviyordum, farkli sehirler de ayri kalmayi birak farkli ulkeler de iliskimi yurutmeye calisacak kadar, sen dusun. Sonra sevgilim uzunca bir sure aramadi beni tabii, sonra bir kizla takilmaya baslamis, kiz surekli sosyal medyada kalpli fotograf paylasmis, tabii benim bunlardan haberim yok ben sevgilimle arkadasim sosyal medyada kizla degil. Kizi taniyan arkadaslar gosterdi bana, bende sordum nedir bu kalp diye, bos bos cevaplar, tatmin edici degil ama inanmak istiyor insan. Sonra kiz nerde benim erkek arkadasim orda, sordugumda da "Arkadaslar getirdi ya haberim yok" falan. Kiz bir hikaye paylasiyor Instagramda, ayni hikaye sevgilimde de var, yine soruyorum "Ayri odalardayiz nerde bilmiyorum" Sonra kiza mesaj atmakla tehtid ettim onu "Kendini kucuk mu dusureceksin" vs vs. Nitekim yolladim kiza mesaj, neler neler yazildi bana bi bilsen, aylarca ayakta uyutulmusum, sevdim diye demek istemiyorum sevgi bu degil ya... Ne kadar salakmisim simdi dusununce, ayni seyleri simdi yasasam tepkim farkli olurdu. Neyse, bitti yani iliskim omuzlarimdan resmen bir fil indi diyebilirim :)
Hadi hizimi alamadim 2. yi anlatiyorum bak bu kisa, kiyagimi unutma, aklini da basina al diye... Bir erkek arkadasim daha vardi, cok seviliyordum ama sevmiyordum, hoslaniyordum sadece, onun duygusu daha "yogun"muş... Sözde... Neyse bir gun uyuyacagini soyledi, 10da uyusa adam 1 oldu yok 3 oldu yok 5 oldu yok dedim sanirim oldu :) Neyse o gun de Facebookta milleti stalklayasim geldi ya sevgilimin eski sevgilisinin profiline baktim, bi de ne goreyim??????? Bana "Uyuyorum" diyen adamla kiz gun boyu takilmislar, rakilar mezeler vs vs... Kiz tonla fotograf atmis, ev sevgilimin evi, birbirimize fotograf attigimiz zamandan biliyorum, ayni masa, ayni sandalye, ayni tv falan :)
Ateş olmayan yerden duman cikmaz sevgili konu sahibi, sakin arkana bakma. Kimse yesil isik almadan boyle birseye kalkismaz, eve hediye gondermeler, yemekler vs normal degil. Birak gitsin, uzulme sakin!!
Not: Simdi biriyle flort ediyorum ama inanir misin eski iliskilerimde gosterdigim caba da istek de yok. Olursa olur, olmazsa olmaz. Hicbir erkek icin degmez kisacasi. Eskiden begenmedigim suy, hareket oldugunda katlaniyordum, simdi ki flortume soyluyorum rahatsiz oldum biter vs diye. Daha 2 gun once agzina tiktim herseyi, dunden beri konusmuyoruz vallaha bak sana ornek vericem diye aklima geldi. Umrumda bile degil artik, erkeklerle ugrasmak zor, ugrasma, gelecegine bak. Gelisi guzel yasiyorum bende su an, cok rahatim
Canım çok zor şeylerdir eminim. İnsan sevdiği insana yakıştıramıyor bile. Kaldı ki görmek... bende de içimde hep bi sevgi var ona. Asla bitmez diyorum ama biter tabi ki o ayrı :) ama bu örnekler aklımda kalacak belki de o kadar yürek yok ayrılmak için benim ayrılmamı bekliyor bilemiyorum
Ayrılın gitsin.kızlar merhaba benim uzun süreli bir ilişkim var gayet de ciddiyiz. Ama eski sevgilisi sürekli yanında şimdi en baştan anlatayım. Sevgilim Benimle tanışmadan önce bir ilişki yaşamış uzun süren sevdiği sevildiği dolu dizgin bir ilişki işte... sonra o kızdan bir darbe yemiş ve ayrılmışlar hala da o darbenin izlerini bana yansıtır. Yani anlatmak istediğim boş bir ilişki değildi. Bunlar aynı ortamda bulunuyorlar tabiki sürekli. Zorunluluk olarak okul arkadaşı gibi. Görüyorlar sürekli ama konuşuyorlar mı hiç bilmiyorum. Geçen günlerde mecburen konuşacakları kötü bir olay yaşadı kız ve konuşmak zorunda kaldılar tabi Benim de haberim oldu bundan daha sonra. Kıza bir şekilde yardım etmiş. Daha sonra esrarengiz bir hediye geliyor ve asla bir arkadaş hazırlamaz bu hediyeyi bir kız olduğu apaçık ortada. Ona sordum geçiştirdi. Ve bana soğuk davranıyor o ilk konuşmalarından itibaren. Kıskandığımı azıcık olsa bile belli etsem bana “ ya saçmalama çocukça davranma ne Alaka” gibi şeyler söylüyor sinirleniyor. Basite alıyor ama benim için basit bişey değil. Ben de çocukça davranma falan diyince bişey diyemiyorum(( şimdi de kız yemeğe davet etmiş teşekkür mahiyetinde ve bu da gitmiş delirmek üzereyim lütfen yardım edin. Ve sevgilimle farklı şehirlerdeyiz ama o kız hep yanında