Eski sevgili sorunsalı...

Ben avukat olmalıymışım biri bişey dediginde haklıysam hemen savunmaya giriyorum huyum kurusun of

Neyse artık olan olmuş.Eşinizin siniri zamanla geçer zaten.Bence siz bir süreliğine sosyal medya hesaplarınızı dondurun.En son ona laf söylemişsiniz ve engellemişsiniz,bu yüzden tekrar farklı bir hesaptan yazabilir belki size.Hiç muhatap olmamak adına bence bir süre dondurun tüm hesaplarınızı,olayda kapansın gitsin.

Benim anlamadigim esiniz karısına böyle çirkin şeyler yazan bir erkeğe hiç tepki vermedi mi?..

Peki çok teşekkürler biraz ara vermek ii olabilir...

Benim anlamadigim esiniz karısına böyle çirkin şeyler yazan bir erkeğe hiç tepki vermedi mi?..

Arkadaşlar tabiki tepki verdi. diyorum ya ben çok engelledim kavga etmelerini. Yani kavga sırasında allah korusun herşey olabilir. O yüzden tepki verse bile ben onu sakinleştirdim. Siz eşinizin eski sevgilizle çok ciddi bir kavga etmesini istermiydiniz karşı tarafın kaybedecegi birşey yok ve kavgalarda ne kadar çirkinleşecegini ve kendini kaybedip çok farklı seyler yapacagını bildigim iiçin eşimden onu uzak tutacak herşeyi yaptım

Sizin esiniz iyi yine sakin kalmis Helal olsun adama valla,,benim esim olsa daha o ilk mesaj geldigi anda kiyamet kopardi birak devamindaki mesajlari okutmayi,, esiniz cok hakli hicbir erkek helede "siz es degisimide yapiyorsunuzdur" lafini asla kaldiramaz resmen isi sizin ve esinizin namusuna dil uzatana kadar getirmis seref yoksunu insan,, esiniz ne söylerse söylesin alttan alin gönlünü alin adamin bu laflari haketmemis o kendini bilmez simdi bisey diycem olmayacak neyse o sahislada birdaha hicbir sekilde muhattab olmayin

Keşke hiç cevap vermeseydiniz. Hiç bir erkek o cümleleri kaldıramaz. Geçer siniri hiç birşeyi saklamamışsınız sonuçta. Geçmişinizi sorgulayacak değil herhalde. Ondan öncesinin bir önemi olmamalı.

Öyle yapıcam.. Vurduyu kırdıyı seven birisi iyiki degil. yani öyleydi ama benle tanışınca bitti. Çok kavga etmiş ciddi anlamda bisürü kavga. bu hallerine şükrediyorum

Zaten geçmişimi bildigi ve herşeyi anlattgm için çok fazla tepki vermedi... Dürüst bir sevgili, nişanlı ve eş oldugumu biliyor çnkü ne varsa anlatmışımdır. İnşallah birdaha ona laf getirmem.

Esiniz aç dediğin de açsaydınız keşke eşiniz konuşsaydı o zaman rahatlardı

Keşke hiç muhattap olmasaydın ..
Meydan vermişsin eşin de rahatsız olmuş haklı olarak .

eşiniz tavrında çok ama çok haklı madem engelliyorsunuz sonra neden geriye engeli kaldırıyorsunuz ?
hem bana istediğini söyle aileme laf deme ne demek o kim oluyor ki evli barklı kadına istediğini söyleyebilsin,konuşması için siz prim vermişsiniz oda saydırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…