Eski sevgili sorunsalı

Hande-33gul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
2
0
1
28
Merhaba arkadaşlar ben sizlere bişey danışıcaktım.. Benim 1.5 yıllık bir ilişkim vardı. Ve bazı sorunlardan ayrıldık. Çok geçmeden eski sevgilim bi kızla çıkmaya başladı ve biz hepimiz aynı okuldaydık onlarda yaklaşık gözümün önünde bizim kadar çıkmaya başladılar. Sonra üniversitede biz eski sevgilimle yine aynı okula denk geldik kaderin işi. Geçenlerdede kızla ayrıldıklarını duydum. Ve ben hala onu seviyorum ama birbirimizi umursamıyor hareketleri sergiliyoruz ben ne yapmalıyım sizde vazgeçmeli miyim

BOSVERIN

Sunu gordum ki ayril baris iliskilerindeki lackalasmis hal o iliskiyi kokutuyor. Hatta cevreye dahi yansiyor.
Yeni asklara yelken acin:KK68:

Vazgecmeseniz bile sakin ilk adimi siz atmayin.siz bitirdikten kisa sure sonra baskasiyla olabilen adamin ilk firsatta vazgececeyi kisi yine siz olursunuz.notr davranin

Sonuçta gözünüzün önünde başkasıyla birlikte olduğunu görmüşsünüz. Bunu unutabilecek misiniz ? Bence çok sorun yaşarsınız.

Aynı başlıktan 2 farklı üye var siz ikincisiniz tipa tıp aynı başlık. . Belki konuda aynıdır bakmadim ama :)

Merhaba arkadaşlar ben sizlere bişey danışıcaktım.. Benim 1.5 yıllık bir ilişkim vardı. Ve bazı sorunlardan ayrıldık. Çok geçmeden eski sevgilim bi kızla çıkmaya başladı ve biz hepimiz aynı okuldaydık onlarda yaklaşık gözümün önünde bizim kadar çıkmaya başladılar. Sonra üniversitede biz eski sevgilimle yine aynı okula denk geldik kaderin işi. Geçenlerdede kızla ayrıldıklarını duydum. Ve ben hala onu seviyorum ama birbirimizi umursamıyor hareketleri sergiliyoruz ben ne yapmalıyım sizde vazgeçmeli miyim
Eğer devam edecek, seni üzmeyecek bir ilişki olsaydı zaten bitmezdi canım

Back
X