• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgili sorunu halen bitmeyen sevgi :((

Bu adamla evli olsaydı dayak ,aldatma baskı ,zulüm görürdü aslında o da farkında ama tercihinin baştan beri yanlış olduğunu kabul etmek istemiyor. Mutlu olurduk yalanına inanmak daha kolay geliyor Gerçeklerle yüzleşmediği için orada takılı kalmış,mutlu olamıyor olamaz....
Şöyle de düşünüyor bence bana yazdı beni unutamadı hemde mutsuz benle olsaydı kimseye yazmazdı mutlu olurdu ama gerçek bu değil maalesef çok kör bakıyor

Genel bir cevap ve güncelleme yapmak istedim. ..
En son 2013te ben aramıştım Konyaya geleyim orda okula devam edetim diye gelme dedi bana ben de bi bu iş bitti dedim . O da beni bi daha hiç arayıp sormadı . 2015te evlendi . 2016da beni aradı kuzeninin nosundan o arıyor diye açtım sonra görüşelim mi ben senin şehirdeyim dedi , hayır dedim kapattım. Ağladım evli ve beni şimdi arıyor anca diye . Sonra 2018,2019 , 2020 ve 2022 de yazdı cevap ver diye vermedim sonra engelledim . En son da yani şimdi telegramdan yazmıştı hatta . Ben seni çok sevmiştim unutamadım senin yüzünden olmadı o zamanlar birbirimize söz vermiştik dedi. Senin yüzünden her gün içiyordum artık baskı yaptılar evlen unutursun dediler , dedi. Evet ama senin yüzünden olmadı dedim. Sen şimdi daha ılımlı olmuşsun dedi. O zamanlar ailem sizi istemez diyordun ben napayım dedi. Herneyse , benim de hayatımda sevdiğim tek erkekti ama o zamanlar burnum dikti. Ee şimdi o zaman boşan evlenelim dedim . Çocuklar , dedi . Onlar var onları bırakamam çok üzülürler aileler birbirine girer diyor . Dediğiniz gibi boşan o zaman dedim çocuklar dedi …
Cocuklar varken elin kadinina yazmaya utanmiyormus da bosanmaya mi utaniyormus. Cocuklu oldugu halde bosanan bir suru insan var. Bosanmayacaksa sizden ne istiyor peki, metresi olmanizi mi?

Şöyle de düşünüyor bence bana yazdı beni unutamadı hemde mutsuz benle olsaydı kimseye yazmazdı mutlu olurdu ama gerçek bu değil maalesef çok kör bakıyor
Evet açıkçası böyle düşünüyorum. Çünkü biz birbirimizi çok seviyorduk o zamanlar ayrıyken bile yazdığında çok kere benden başkasıyla nasıl olacağını söylüyordu ama aileler konusunu ve birkaç dini vekıyafet konusunu maalesef ben o zamanlar aşamadığım için devam edemedik . O da sonra benden umudunu kestiğini söyledi . Ben açık biriyim o da ailesine uygun kapalı biriyle görücü usülü evlenmiş .

Evet açıkçası böyle düşünüyorum. Çünkü biz birbirimizi çok seviyorduk o zamanlar ayrıyken bile yazdığında çok kere benden başkasıyla nasıl olacağını söylüyordu ama aileler konusunu ve birkaç dini vekıyafet konusunu maalesef ben o zamanlar aşamadığım için devam edemedik . O da sonra benden umudunu kestiğini söyledi . Ben açık biriyim o da ailesine uygun kapalı biriyle görücü usülü evlenmiş .
Geç bunları geç!!!Ne kadar meraklısınız kandırılmaya ,zorla evlenmiş zorla mı sevişmiş?!? Adama empati,kendinize empati yapınca ne müthiş insan oldunuz Ama dönüp adamın eşine empati yapmak yok değil mi? O sulara girince yaşadığınız şeyin çirkinliği Tokat gibi yüzünüze çarpacak Kaç Çocuk yapmak kaç kere sevişmek adamı ikna etti size geri döndü sözde??Kadına dokunmaya bilirdi ama yok çatır çatır sevişmek erkekliğin şanından, kadına güven verip çocuk doğurtmak vay be ne düşünceli adammış.Tam size göre alın tepe tepe kullanın .....

Aileniz ne kadar öngörülüymüş; evlenseydiniz sizin koca ve çocuk derdinizle uğraşacaktı. Kaç yaşında insansınız sizden hala faydalanıp egosunu tatmin ediyor adam. O adam sizin sayenizde karısından hiç boşanmaz, her türlü giderim var diyor sizinle. Evdekiyle mutlu mesut yaşarken dışarıda da kendisini bekleyen, bu sebepten hiç evlenmemiş bir kadın bile var. Vayyy beee adama bak,anasının gözü işte🤣

Şu
Aileniz ne kadar öngörülüymüş; evlenseydiniz sizin koca ve çocuk derdinizle uğraşacaktı. Kaç yaşında insansınız sizden hala faydalanıp egosunu tatmin ediyor adam. O adam sizin sayenizde karısından hiç boşanmaz, her türlü giderim var diyor sizinle. Evdekiyle mutlu mesut yaşarken dışarıda da kendisini bekleyen, bu sebepten hiç evlenmemiş bir kadın bile var. Vayyy beee adama bak,anasının gözü işte🤣
Ailemin öngörüsünden evlilik düşünemedim onunla zaten! Tanımadan etmeden sadece Konyalılar farklılar diye laf ettiler . O zaman onların içine sinmediği bi şey yapmak istemedim açıkçası evliliği de hep otuza doğru düşünüyordum. Biz birbirimizin ilk aşkıydık benim zaten sonrasında sevdiğim biri olmadı . O da başkasıyla değil sürekli benimle irtibata geçmeye çalıştı.Biz evlensek başkasıyla olmazdı zaten . Ha evlenmeden önce beni arayıp sormadı o zaman onun aramasını sormasını bekledim, aramadı. sonradan benim bazı konulardaki katı düşüncelerimi değiştirmeye çalıştı ben de kabul etmedim huyuna gitmedim asi davrandım başka şehre okunaya gittim diye hep suçladı o da beni alttan almadı oyüzden olamamıştık.

Herkese merhabalar . Ben çok çaresiz hissettiğim için sizinle paylaşmak ve sizden sizden de fikir almak istiyorum. Şu amda 37 yaşındayım bekarım. Egeliyim ailem de orada. Ben 2008 tılında Konyaya üniversiteye gitmiştim orada Konyalı erkek arkdaşım oldu. Ben oaradayken askere gitti 15 ay bekledim döndüğünde ben iki yıllıktan mezun oluyordum ve sonra İzmirde 4 yıllık üni kazandım. O Konyadan gitmemi istemiyordu ileride evleniriz diyordu ama ben geleceğim için okumak istiyordum . 1 sene uzak mesafe ilişkisi devam etti . Ben de yaşım gereği evlilik düşünmüyordum okul ve iş önce diyordum aslında ne yapacağımı kendim de bilmiyordum 22 yaşındaydım. 25 te evleniriz diyordu benim okulum ben 26 yken bitiyordu 30a doğru evlenirim diyordum ama şüphelerim vardı . Biz çok iyi anlaşıyorduk . Alk*l alırdı ben de. Gezip tozmayı severdik. Benim ilk sevgilimdi. Ama benim o zamanlar kapalılara karşı da önyargım vardı aileden ve memleketimden gelen. Annesi ve ablası kapalıydı . Anneme bahsettiğimde Konyalıyla olmaz sen yapamazsın dedi. Tatilde şort filan giyerim bir şey demezken, evlenince şort giyemezsin diyordu. Ben kılık kıyafet ve rahatlık olmadığı için Konyada yaşamak istemiyordum ileride . Tamam dükkanı İzmire taşırım dedi ama üsizeeine basması borçları ödeyetim ilerde yaparım diyordu . Ama ben annesini arkadaşlarını bırakmayacağını biliyordum. Babası küçükken vefat etmiş.Abisi Konyada yaşıyordu ama bilemiyorum. Yanyanayken iyidik ama telefonda konuşurken beni sinir edecek şekilde konular açıyordu ben de sinirlenip ters konuşuyordum o zamanlar . Şimdi öyle konuşmuyorum mesela . Kurban kesiyorlar mesela bendenişim ki hayvan haklarına aykırı :) Halbuki benim ailem de kesiyor onun kesmesine engel olucam sanmış ki öyle bi şey ne derim ne yaparım. ileride farklımbiri olacak gibi konuşuyordu ben de korkuyordum beni değiştirecekmiş kapatacakmış gbibi gelşyordu. Öyle biri değil yapmaz diyordum ama korkuyordum yine de annem de onlar seni kapatır diyordu. 2 sene ara ara konuşarak sürdü çok seviyordu beni ben de onu ama emin olamıyorduk galiba . yazın bir kere tatile gittik aramız düzelsin diye ben başkasıyla bi uygulaöadan konuştuğunu gördüm ayrıyız zaten dedi bana ve çok alınmıştım . O yazdan sonra 25 yaşındayken ben okulu bitiremiceğimi anladım. Ben napcam şimdi diye psikolojik çöküntüye fgirdim . Aradım ben Konyaya kaydımı aldırayım burda yapamadım hata ettim dedim. Gelme sen Konyayı istemiyorsun ki gelme deedi. O kadar çok ağladım ki kapatınca. bitti bu iş dedim. Bir daha da ne ararım ne sorarım dedim . O da bundan önce kendince bitirmiş zaten en son ben aramış oldum yani. Bir sene sonra görücü usulü evlenmiş . Ondan da 2 sene sonra ben artık başka şehirde çalışmaya başladığımda beni aradı görüşmek için hayır dedim evli olmada görüşürdüm ama evliydi . Çocukları olmuş . Şimdi yine görüşmek istiyor . Yaşım oldu 37 .Bu arada ben de kimseyle olmadım bir ilişkim oldu 8 aylık ama sevemedim . flörtler harici kimseyi beğenmedim hep onunla karşılaştırdım çünkü beni seven sahiplenen para konusunda cömert sevdiğim ve beni sevdiğini bildiğim mükemmel biriydi. Görüşmek istemiyorum ama şunu sormak istiyorum beni suçluyor senin yüzünden olamadık sen benim ailemi kabul edemedin kapalılar diye laf ettin diyor. Ben saygsızlık yapmazsım ama ailecek de içli dışlı olamazdık onunbiliyorum o yüzden İzmire al işini dedim, demiştim. Ben zaten sonrasında aldım İzmire işimi dedi. Sen sabretmedin dedi. Ama ben zaten ara ara da olsa onunla görüşürdüm ilişkiyi ben bitiremezdim bana gelme Konyaya dediği için bitirdim . O lafından bi sene sonra Konyaya da gittim ben ona haber vermeden. Bunu öğrendi nasıl haber vermezsin , o zaman başka olurdu diye beni suçluyor . Bir sene önce istemedin neden haber vereyim dedim vbenim gururum var , gururun batsın şimdi nolduk diyor . Ben büyük bir hata mı yaptım ? O zaman küçğk değildim 25 yaşında ama ben toydum ailesini kapalı diye beğenmiyordum . Şimdi öyle düşğnmüyorum tabii .onunla evlensek mutlu olur muyduk sizin yorumlarınızı merak ediyorum .
Benden 3 sene sonra gelmisiniz Konya'ya.kiyafetten dolayı Konya'da kalmak istememiniİ anlayamadım. Konya da öyle insanların giydigine karisani gormedim öğrenci şehri zaten .imkanım olsa kalırdım valla ayrıca adam evli artik

Benim anlamadığım kısım tamam velev ki suçlu sizsiniz. Senin yüzünden oldu diyor. Eee? Sonuçta olan olmuş. Kimin yüzünden olduğunun ne önemi var ki buna kafa yoruyorsunuz? Siz diyorsunuz zaten o zaman daha katı düşünüyordum. O yüzden olmamış işte. Adam bambaşka bir hayat yaşıyor. Siz boşansa kabul edeceksiniz ama o boşanmayacak. Lütfen yolunuza bakın.

Şu

Ailemin öngörüsünden evlilik düşünemedim onunla zaten! Tanımadan etmeden sadece Konyalılar farklılar diye laf ettiler . O zaman onların içine sinmediği bi şey yapmak istemedim açıkçası evliliği de hep otuza doğru düşünüyordum. Biz birbirimizin ilk aşkıydık benim zaten sonrasında sevdiğim biri olmadı . O da başkasıyla değil sürekli benimle irtibata geçmeye çalıştı.Biz evlensek başkasıyla olmazdı zaten . Ha evlenmeden önce beni arayıp sormadı o zaman onun aramasını sormasını bekledim, aramadı. sonradan benim bazı konulardaki katı düşüncelerimi değiştirmeye çalıştı ben de kabul etmedim huyuna gitmedim asi davrandım başka şehre okunaya gittim diye hep suçladı o da beni alttan almadı oyüzden olamamıştık.
Tabii siz evlenseniz başkasıyla olmazdı zaten doğru demişsiniz.
Ee şimdi başkasıyla evli olduğuna göre ikinci bir kişi var diye anlaşılıyor bu cümlenizden,kim ki o ikinci kişi.
Bence siz de ona kanıp üçüncü olmayın.
Evlilik hayatında karısı ile mi uyuyor çocukları ile mi uyuyor falan bunları öğrenecek kadar da evli adamla konuşmayın ama iğrenç bu tür konuşmalar çünkü takdir edersiniz.

Benden 3 sene sonra gelmisiniz Konya'ya.kiyafetten dolayı Konya'da kalmak istememiniİ anlayamadım. Konya da öyle insanların giydigine karisani gormedim öğrenci şehri zaten .imkanım olsa kalırdım valla ayrıca adam evli artik
Kapalı giyiniyorlardı o zamanlar. Ben dizüstü etek , askılı badi filan giyemiyordum kimse giymiyordu. Rahat olamıyordum giymiyordum. İzmire taşı işini dediğimde önce borçlarım bitsin 2-3 yıla yaparım dedi . Sonra annemi bırakamam dedi . Şimdi de , o zaman bna ısrar etsen yapardım giderdik diyor . Bi öyle dedi bi böyle güvenedim ordan ayrılmayacağını da biliyordum annesine çok düşkündü arkadaşlarına da düşkündü bırakmazdı .

Benim anlamadığım kısım tamam velev ki suçlu sizsiniz. Senin yüzünden oldu diyor. Eee? Sonuçta olan olmuş. Kimin yüzünden olduğunun ne önemi var ki buna kafa yoruyorsunuz? Siz diyorsunuz zaten o zaman daha katı düşünüyordum. O yüzden olmamış işte. Adam bambaşka bir hayat yaşıyor. Siz boşansa kabul edeceksiniz ama o boşanmayacak. Lütfen yolunuza bakın.
Onun da katı olduğu konular zamanla esnemiş benim de öyle . Şimdi konuşunca daha iyi anladık her şeyi. Evlenince şort giymezsin , faiz haram sana gelen parayı faize yatırma dinimizce şöyle bak filan demişti , sana ne benim paramdan demiştim . O zamanlar ona alındığını filan söyledi. Dini hassaiyetlerim azdır şimdi bunları anlayışla karşılıyor o zamanlar benim dediklerimi dinleyeceksin havasındaydı . Beni kapatacak mı acaba diyordum. (Böyle hasssiyetleri vardı ama alkol alırdı ben açıktım ama kapalı biriyle evlenmiş hala da alkol alıyormuş.) Bu iş olmayacak galiba demiştim sonra birbirimizi aramadık bitti gitti . Tekrar o arayıp böyle ılımlı konuşunca haliyle bende de hata yaptım fikri oluştu ve pişman oldum . O da pişman olduğunu söylüyor ama benim kadar olamaz . Yoluma bakacağım zaten ama bu sefer ‘ olmazdı onunla’ ile değil , aklımın kenarında ‘ olurmuşuz ‘ düşüncesiyle .. ve bu beni çok yıpratacak .

Ailem öngörülü değil önyargılıydılar ne kendisini ne ailesini tanıdılar . Bende de önyargı oluşturdular o aileyle sen yapamazsın vs diye . Önüme o kadar sevdiğim ve beni seven biri çıkmadı maalesef .

O bana takılı kalmış , unutamadım seni diyip durdu. Ben hayatıma iyi kötü bakıyordum. Tüm suçu üzerime atması ‘gerçekten sadece benim hatam mı bu olanlar’ diye sorgulamama neden oldu çok üzüldüm
takılı kaldığı için ilk fırsatta evlenmiş birde üstüne iki çoçuk yapmış ya siz her söylenene ne güzel inanıyorsunuz böyle adam evli engelleyın heryerden kafanız hi boşuna karışmasın

Back
X