• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgili sorunu halen bitmeyen sevgi :((

Bu adamla evli olsaydı dayak ,aldatma baskı ,zulüm görürdü aslında o da farkında ama tercihinin baştan beri yanlış olduğunu kabul etmek istemiyor. Mutlu olurduk yalanına inanmak daha kolay geliyor Gerçeklerle yüzleşmediği için orada takılı kalmış,mutlu olamıyor olamaz....
Şöyle de düşünüyor bence bana yazdı beni unutamadı hemde mutsuz benle olsaydı kimseye yazmazdı mutlu olurdu ama gerçek bu değil maalesef çok kör bakıyor

Genel bir cevap ve güncelleme yapmak istedim. ..
En son 2013te ben aramıştım Konyaya geleyim orda okula devam edetim diye gelme dedi bana ben de bi bu iş bitti dedim . O da beni bi daha hiç arayıp sormadı . 2015te evlendi . 2016da beni aradı kuzeninin nosundan o arıyor diye açtım sonra görüşelim mi ben senin şehirdeyim dedi , hayır dedim kapattım. Ağladım evli ve beni şimdi arıyor anca diye . Sonra 2018,2019 , 2020 ve 2022 de yazdı cevap ver diye vermedim sonra engelledim . En son da yani şimdi telegramdan yazmıştı hatta . Ben seni çok sevmiştim unutamadım senin yüzünden olmadı o zamanlar birbirimize söz vermiştik dedi. Senin yüzünden her gün içiyordum artık baskı yaptılar evlen unutursun dediler , dedi. Evet ama senin yüzünden olmadı dedim. Sen şimdi daha ılımlı olmuşsun dedi. O zamanlar ailem sizi istemez diyordun ben napayım dedi. Herneyse , benim de hayatımda sevdiğim tek erkekti ama o zamanlar burnum dikti. Ee şimdi o zaman boşan evlenelim dedim . Çocuklar , dedi . Onlar var onları bırakamam çok üzülürler aileler birbirine girer diyor . Dediğiniz gibi boşan o zaman dedim çocuklar dedi …
Cocuklar varken elin kadinina yazmaya utanmiyormus da bosanmaya mi utaniyormus. Cocuklu oldugu halde bosanan bir suru insan var. Bosanmayacaksa sizden ne istiyor peki, metresi olmanizi mi?

Back
X