Genel bir cevap ve güncelleme yapmak istedim. ..
En son 2013te ben aramıştım Konyaya geleyim orda okula devam edetim diye gelme dedi bana ben de bi bu iş bitti dedim . O da beni bi daha hiç arayıp sormadı . 2015te evlendi . 2016da beni aradı kuzeninin nosundan o arıyor diye açtım sonra görüşelim mi ben senin şehirdeyim dedi , hayır dedim kapattım. Ağladım evli ve beni şimdi arıyor anca diye . Sonra 2018,2019 , 2020 ve 2022 de yazdı cevap ver diye vermedim sonra engelledim . En son da yani şimdi telegramdan yazmıştı hatta . Ben seni çok sevmiştim unutamadım senin yüzünden olmadı o zamanlar birbirimize söz vermiştik dedi. Senin yüzünden her gün içiyordum artık baskı yaptılar evlen unutursun dediler , dedi. Evet ama senin yüzünden olmadı dedim. Sen şimdi daha ılımlı olmuşsun dedi. O zamanlar ailem sizi istemez diyordun ben napayım dedi. Herneyse , benim de hayatımda sevdiğim tek erkekti ama o zamanlar burnum dikti. Ee şimdi o zaman boşan evlenelim dedim . Çocuklar , dedi . Onlar var onları bırakamam çok üzülürler aileler birbirine girer diyor . Dediğiniz gibi boşan o zaman dedim çocuklar dedi …