Eski sevgili sorunu

babybrgn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2022
2
6
1
24
Merhaba herkese, 2 haftadır zihnimi bulandıran bir konuyu neden size danışmıyorum aydınlanması yaşadım az önce 😂
2 aydır görüştüğüm birisiyle ilişkiye başladık ve bunun farkına varan eski sevgili (ilişkilerinin 10 ay önce falan bittiğini düşünüyorum) bir anda ortaya çıktı hayatımdaki kişiyi sosyal medyadan takibe aldı. Aslında karşılık alamadı ama sinek küçük de olsa mide bulandırıyor, hala takip ediyor olmasına izin vermesi bile umut beslemesine neden olabilir, yaptığı paylaşımlar da kafa karışıklığı yaratabilir diye düşünüyorum. Hayatımdaki kişi bunun farkında olmadığımı düşünüyor bence. Flörtleştiğimiz zaman müzik uygulamasında takipleştik ve bu kişiyi de gördüm, oradan takipleşiyorlardı ben de diğer takipçin kim diye sormak istiyorum belki bir umut eski sevgilim der de rahatsızlığımı gideririm diye?? Ama korktuğum şey arkadaşım demesi, bu durumda nasıl bir tavır sergilemeliyim, ne söylemeliyim biraz hazırcevap olmak istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz

Açıkça konuşup sormayı denediniz mi?

Merhaba herkese, 2 haftadır zihnimi bulandıran bir konuyu neden size danışmıyorum aydınlanması yaşadım az önce 😂
2 aydır görüştüğüm birisiyle ilişkiye başladık ve bunun farkına varan eski sevgili (ilişkilerinin 10 ay önce falan bittiğini düşünüyorum) bir anda ortaya çıktı hayatımdaki kişiyi sosyal medyadan takibe aldı. Aslında karşılık alamadı ama sinek küçük de olsa mide bulandırıyor, hala takip ediyor olmasına izin vermesi bile umut beslemesine neden olabilir, yaptığı paylaşımlar da kafa karışıklığı yaratabilir diye düşünüyorum. Hayatımdaki kişi bunun farkında olmadığımı düşünüyor bence. Flörtleştiğimiz zaman müzik uygulamasında takipleştik ve bu kişiyi de gördüm, oradan takipleşiyorlardı ben de diğer takipçin kim diye sormak istiyorum belki bir umut eski sevgilim der de rahatsızlığımı gideririm diye?? Ama korktuğum şey arkadaşım demesi, bu durumda nasıl bir tavır sergilemeliyim, ne söylemeliyim biraz hazırcevap olmak istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz

Evet düşündüm ama çok yeni tanışıyoruz ve 1 yıl önceki ilişkisini stalklarımla çözmek iyi bir izlenim olmaz sanırım

Kendi içinizde sürekli bu konuyu düşünüp huzursuz olmak yerine açıkça konuşun. Aklınızdaki soru işaretleri giderilmeden sağlıklı bir ilişki yürütmeniz mümkün olmayacaktır.

Evet düşündüm ama çok yeni tanışıyoruz ve 1 yıl önceki ilişkisini stalklarımla çözmek iyi bir izlenim olmaz sanırım

Sen de bordo bereli çıkmışsın be konu sahibesi:halay:

Şaka bir yana haklısın konu sahibesi, yani zaman çok çok kötü birden fazla kızı idare eden erkek mi istersin , eski sevgiliye umut veren mi... yani bilemedim sana ilgisi alakası nasıl, eski ilişkisi hakkında ne demişti niye bitmiş?

Siz nereden biliyorsunuz bu kişinin eski sevgilisi olduğunu onu anlamadım. Dürüst olmakta yarar var yani arkadaşım derse de hayır değil çünkü şu şu sebeplerden dolayı eski sevgilin olduğunu biliyorum diye söylemek gerekir. Zaten yalan söylüyorsa size karşı o en büyük sıkıntı. Ha siz de emin değilseniz arkadaşı mı yoksa eski sevgilisi mi diye o zaman yine bunu sorarak öğreneceksiniz. Böyle durumlarda taktik yapmaya falan gerek yok.

Bence var ya üstü kapalı sor o uygulama neyse işte onu bahane ederek. Kim o diye. Eğer yalan söylersede yüzüne vur. Saklama amacı neymiş,neden yanlan söylemiş öğrenmiş olursun. Ona göre bitirirsin.

Back
X