eski sevgili sorunu

Cevap verirseniz zaten adam istediğinizi düşünür engelle geç

zamanında yani çok değil geçen sene bu zamanlar hakkında ne konular açtığım, görüşmek için öldüğüm, aradığımda açmayan ve hatta zaman zaman engelleyen bi öküz vardı. en az 4-5 konu açmışımdır hakkında burada bile. neyse bu şahısla en son geçen sene kasım ayında görüşmüştük ve yine bana değer vermediği için 2021 aralık ayında ayrıldık.
tabiki çok üzüldüm kahroldum ama karşıma şubat ayında başka bir kişi çıktı ve neyseki ben bu kişiyi unuttum ve hatta engellemiştim wp tan.
bu kişi ilk defa bana mart ayında mesaj atmıştı. ben cevap yazmadım. sonra işyerine gelip benim odama giden yerlerde turlar mı atmadı, hergün geçeceğim yerlerde mi bekledi. yani gelip yanıma konuşmadı ama hep gözümün önündeydi. neyse suratına bile bakmadım.
ve son 3 gündür de bana mesaj atıyor. ilkten " mesajdan da mı engelledin merak ettim yazmış" sonra cevap vermeyince kusura bakma rahatsız ettim yazmış vs bu tarz şeylerdi. gündüz de bu tarz bişey yazmıştı. ama artık ben cevap vermedikçe bu gece " iyi geceler tatlı rüyalar " yazmış.
ya gerçekten o kadar sinir oluyorum ki. sevgimden zerre kırıntı kalmadı. tam tersine böyle yaptıkça bana yaptığı eziyetler aklıma geliyor ve midemi bulandırıyor.
şimdi asıl sorum şu ki kızlar, bu adamı ben mesajdan da engellicem ama işyerinde yanıma gelecek eminim. ve beni rahatsız etmesinden korkuyorum.
acaba ben biriyle sözlendim beni rahatsız etme, numaramı sil yazsam diye düşündüm. ama herkes yazma öyle birşey, yazar yazar bırakır. sürünsün falan diyorlar. ama ben onun yazmasına tahammül edemiyorum. sinirlerim bozuluyor.
napsam ki?
Konuşmayın yazmayın bir şekilde pes edecek.

bilmiyorum bu onu keser mi. acaba lütfen bana yazma ve numaramı sil mi yazsam
Lütfen bana yazma demek gönlüm azıcık var ama sen yinede yazma gibi oluyor. Direk sert bir şekilde "Bir daha yazma devam eden güzel bir ilişkim var. Mesajlarınla beni rahatsız etmeyi bırak." yaz ve engelle.

engelle tabii ki açıklama yapmaya gerek yok. iş yerime geleceğinden eminim diye düşünme, bi garantisi yok sonuçta. ayrıca gelse bile seninle konuşmadığı sürece bişey yapamazsın. konuşmaya kalkarsa da sert biçimde konuşmak istemiyorum de, rahatsız etmeye devam ederse birilerinden yardım iste güvenliği çağır. ama gelmez iş yerine, o seni yoklamak için mesaj atıyor o nedenle iş yerine gelme zahmetine girmez.

Back
X