Saçma bi duruma düştüm dimihmmmm :) olabilir tabii iyi ki iletişim kurmamışsın para atınca, bundan sonra da hiç iletişim kurma ve kendin için bakmamayı dene :)
olabilir insanlık hali dert etme, bundan daha dikkatli ol hatta tamamen bırak bakmayı da :)Saçma bi duruma düştüm dimi
Eğer sessiz kalıp iletişime geçmezsen durumu kurtarırsın bence. Ne münasebet sen neden bakasın ki onun hikayesine?Saçma bi duruma düştüm dimi
Yani dimiEğer sessiz kalıp iletişime geçmezsen durumu kurtarırsın bence. Ne münasebet sen neden bakasın ki onun hikayesine?
Offf basitBenim eski sevgilimde onu her yerden engellediğim için bankadan 10 kuruş atıp dekonta sevgiliyken harcadığımız paraları istediğini yazmıştı. Erkek beyni işte küçücük :)))))
Ne yaptın peki gönderdin miOfff basit
Yaa detaylara takılma. Sen onun profilinin açık olduğunu bile bilmiyorsunYani dimigeç bi saatte olsa uyumayabilirim herkese açık olmasın o da profil olarak hem baktım bişi yazmadım beğeni atmadım rahatsızlık vermedim bundan sonra her bakanı ben mi sanıcak ve böyle bi deneye ne gerek vardı basit
Öyle deme önemli o dabenim konuya lappssss diye miktar sorarak dalışım peki offff ahahahahahah
Ayyy deme ciddi görüyorlar mı?Hikayesine bakıp engellesen bile görünüyorsun o da ben seni gördüm mesajı vermiş. Şey konuyla alakasız ama ben eşimin ibanını bile bilmem siz nasıl sevgiliyken ibanlaştınız
Evet uzun bi zaman önce arkadaşımla yapmıştık çünkü nedenÖyle deme önemli o da
Ayyy deme ciddi görüyorlar mı?
Yapıyorm da çakma hesaptan yani ne gerek aslında işteEvet uzun bi zaman önce arkadaşımla yapmıştık çünkü neden
Fake hesapsa sorun yok kim olduğunu nerden bilicekYapıyorm da çakma hesaptan yani ne gerek aslında işte
Dekont görüntüle açıklamaya bakMerhaba kızlar eski sevgilim aylar önce bitmiş artık gecenin bi vakti banka hesabıma küçük bi miktar para atmış amacı nedir:/
Olsun ya dicek ay beni stalklıyorlar, haspamFake hesapsa sorun yok kim olduğunu nerden bilicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?