Eski sevgili sorunu

Benim eski sevgilimde onu her yerden engellediğim için bankadan 10 kuruş atıp dekonta sevgiliyken harcadığımız paraları istediğini yazmıştı. Erkek beyni işte küçücük :)))))

Eğer sessiz kalıp iletişime geçmezsen durumu kurtarırsın bence. Ne münasebet sen neden bakasın ki onun hikayesine?
Yani dimi geç bi saatte olsa uyumayabilirim herkese açık olmasın o da profil olarak hem baktım bişi yazmadım beğeni atmadım rahatsızlık vermedim bundan sonra her bakanı ben mi sanıcak ve böyle bi deneye ne gerek vardı basit

Bu hareketi ile iletişim kurma olasılığını artırmak istemiş. Ona karşı hisleriniz yoksa iletişim kurmayın.

Yaa detaylara takılma. Sen onun profilinin açık olduğunu bile bilmiyorsun
Erkek işte ya yüzü olsa açıkça sorar sen mi bakıyorsun diye ya da işte derdi neyse söyler

Evet doğru sadece iade ettim hiç bişey yazmadım bi de banka 6 tl mi kesti onun yüzünden :)) ama sen ne hakla beni denersin kafana göre istediğin saatte bunu yapabilme yüzünü nerden buluyorsun haddimi bildirmediğim için şu an çok sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…