Eski sevgili unutulmaz mı ?

0123654789

olmuyorsa zorlamayacaksın
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
55
0
36
Afyon
benim hikayemi bilen bilir aranızda.

sormak istediqim şu. Bir erkek eski sevgilisiyle yaşadıklarını (1 sene qeçmiş) unutmaz mı ? ya da unutturulamaz mı ?

yardım lütfen..

İlişkiye göre değişir o eski sevgiliyi gerçekten çok sevmişse çok zor olur unutturmak/unutmak insanların hayatına bir sürü insan girip çıkabilir ama biri unutulmaz olur ben hep buna inanmışımdır biri farklıdır tabi o "birinin" kim olacağı bilinmez.ben daha önce konunu okumamışım sanırım cnm hatırlamıyorum o yüzden derinlemesine bir yorum yapamayacağım ama bu sorunun cevabı bir sürü etmene bağlı olarak değişir.Mesela o ilişkinin niye bittiği de önemlidir bence.

eski sevgili elbette unutturulabilir. benim bir arkadaşım deli gibi aşıktı birine. kaç kişiyle çıktı ama onu unutamadı. en sonunda biriyle tanıştı ve evlendi. arkadaşım eski sevgiliyi hemen unuttu. bana dediği şey şu oldu: diğer çıktıklarım bana eski sevgilimi unutturamadı ama eşim unutturdu. sevgilisi olduğu halde hep eski sevgilisinden bahsederdi. ama şimdi hep eşinden bahsediyor. onun ne kadar mükemmel biri olduğundan onu ne kadar çok sevdiğinden falan. yani biraz da insanın elinde. sanırım böyle bir sorunun var. bence biraz gayretle eski sevgilisini ona unutturabilirsin :34:

ayni derecede sevicek bi baskasini buldugunda unutulur.
ama ilk askiysa, ilkler ozel olur orasi ayri.
Tabi bi de gecmise takili kalip yasayanlar var.. o da ayri bi hikaye.

herşey unutulur unutma herkes unutulur aşktan kalbi ağrıyanlar aşkla kurtulur :24:

teşekkür ederim hepinize.. içimi biraz da olsa rahatlattınız.

Eski sevqlisini ne zaman sorsam hep konuyu değiştiriyor olmuş bitmiş şeyler deyip hep muamma bırakıyor o konuyu. ben de şüpheleniyorum ister istemez hala seviyor mu diye..

Back
X