Eski sevgili ve düğün problemi

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Kızlar merhaba,
Erkek arkadaşımın başka bir şehirde ortak arkadaşlarıyla aldığı ufak bir evi var tatil beldelerinin meşhur olduğu bir il burası. Kendisi cok fazla isinin yogunlugundan dolayi gidip yazlığında pek tatil yapamıyor anca bayramda seyranda izinlerini birlestirirse oyle gidiyormuş. Orda bir arkadaş ortamı var ve bu ortam biraz rahat ve tabiki orda eski sevgilisi de var. 1 2 ay gorusmusler sonra arada ki mesafeden dolayı ayrılnak istemis erkek arkadasim. Ben de bu konulari arkadas olarak görüştüğümüzden dolayı biliyorum.
Asil sorun o gruptan bir arkadaşı evlenıyor erkek arkadasimin ve gitmek istiyor. Hani biz gidelim ki millette bizin dugunumuze gelsin kafa yapisinda bir adam. Düğüne seyrana cok onem veriyor. Ee bu eski sevgili kiz da orda olacak tabi ki ve ben bunu kendime stres yapiyorum. Bi sey olacağından degil tabi ama yuzyuze gelmelerini bile istemiyorum ne gerek var. Asla yapma etme gitme demem kisitlamalari sevmiyorum. Ama bu durumdan da acayip rahatsizim. Sizce bu durumu buyutmeden kafamda sonlandirmali miyim ? Yoksa erkek arkadaşımla durumdan rahatsiz olduğumu belirtmeli miyim ?
Fikirlerinizi bekliyorum zaman geldikçe kafama daha cok takmaya başladım. Ortamlarida bu ara alkollü müzikli eğlenceyi takilmayi seven insanlar. Belkide bu yuzden biraz rahatsizim bilemiyorum.

Sizde gidin hem arkadaşlarıyla tanışmış olursunuz. Eğer rahat edecekseniz.

O da gelmememi istiyor fakat imkansız hem çalışıyorum hemde aile faktoru
Sizin gelmenizi de istiyorsa bence konuyu kapatın. Çekinecek bir durumu olsaydı sizin gelmenizi istemezdi.
Bunu mevzu yaparak hem siz özgüvensiz durursunuz karşısında, hem de sağıra kulak açmış olursunuz.

sen de git..

Çok mu şüpheciyim bilmiyorum ama yeni işe girdiğinden gidemeyeceğini bildiği için formaliteden gel diyor olabilir.

Çok mu şüpheciyim bilmiyorum ama yeni işe girdiğinden gidemeyeceğini bildiği için formaliteden gel diyor olabilir.
Cok yeni degil ama yeni sayilir. 4 ay oldu ise gireli. Cumartesi gününe geliyor düğün ama sabahtan cikmak gerek ee bende cumartesileri çalışıyorum. Bi cumarteside izin al kessin olmazsa maaşından dedi. Ama sorun para degil cok yogunuz. Valla bende şüpheciyim azcik ve kiskancin belli etmemeye çalışıyorum ama catlamam yakındır gibi

Birşey uydur izin al git o düğüne bence.
Zıptı çıktı herkes ordadır göster kendini derim. :)

Valla bence sorun olmamalı

Yani insanlar akrabalar ile çıkıyor sonra yüzlerce düğünde onlarla takılıyor vs cs

Geçmiş gitmiş o kızı görünce Ada'mın tüm dengesi değişmez ki

Bu kırkunuzu asla Ada'ma hissettirmeyin

Güveniyorsanız kafanızı bulandırmanıza gerek yok. Aklı eski sevgilisinde olan adama zaten siz onunla gitseniz bile faydası olmaz yani.

Güveniyorsanız kafanızı bulandırmanıza gerek yok. Aklı eski sevgilisinde olan adama zaten siz onunla gitseniz bile faydası olmaz yani.
Genel olarak güvensizliğim var benim diger iliskilerimden dolayi erkek arkadaşıma guveniyorum ama sonsuz bir guvenim yok. Gozum kapali kimseyi direkt guvenemem ama bu düğüne gittim ya da kavgalar çıkartıp gondermedin diyelim, nereye kadar kontrol altinda tutucam ki ? Omrum boyunca gitme etme gorme istemiyorun diyemem ya da her gittigi yere pesinden gidemem. Belki bu düğün benim icin iyi olur bi folsosu olursa yol yakinken gercek yuzunu görmüş olurum

Iki alternatifiniz var bence: ya sizde sevgilinizin davetlisi olarak o dugune gideceksiniz.
Ya da bu dusuncelerinizi sevgilinizin aklina kotu seyler dusurmemek icin paylasmayacaksiniz.
Eski eskide kalmistir. Sevgiliniz de o iliskiyi hem kafasinda hem de kalbinde bitirmis ki bugun sizinle beraber. Kendinize guvenin ve rahat olun bence. Gercek sevgiler boyle zamanda imtihan edilir. Bence sevgilinizin sadakatligini ya da çapkinligini test etmek icin elinize gecmis bir firsat bunu iyi degerlendirin.

Yukarda da belirttigim gibi aslında benim icin iyi olacak belkide gercek yuzunu görmüş olucam

böyle bir durum için adama "gitme" demek çok saçma olur ki sen de farkındasın bunun… adamı kısıtlayacak halin yok ya.

ama ben senin yerinde olsam rahatsız olduğumu sevgilime söylerdim. belki doğru değil ama ben her zaman herşeyianlatherşeyisöyle'ci bir insan oldum. burda bazı konularda görüyorum "eşine anlatma, sevgiline söyleme ne gerek var?" diyorlar. ama benim için hiçbir mesele öyle değil. %100 şeffaf olmayı seviyorum.

bu yüzden senin yerinde olsam erkek arkadaşımla bu meseleyi konuşurdum, hiç düşünmezdim bile direkt söylerdim içimde kalacağına o da duysun, sonra en azından bana bi "saçmalama kız" desin işte ne olacak. "saçma biliyorum ama elimde değil, birbirinizi görecek olmanız hoşuma gitmiyor" derdim. o da iç rahatlatıcı 1-2 cümle söyler ve her şey tatlıya bağlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…