Başlık özetliyor konuyu
2 yıl önce 6 aylık bir ilişkim olmuştu. Ben tüm samimiyetimle yaklaşmıştım bu arkadaşa ama o sürekli kendini geri çekiyordu yok benim sorumlarım var yok aşamadıgım şeyler var bla bla. Neyse sonra ayrılmak istedi ayrıldık. Ayrılık süresince ara ara yokladı beni o dönem seviyordum yada sevdiğimi düşünüyordum. Tekrar görüşmeye başladık. Sonuçta yine olmadı. Bir yıla yakındır arkadaşça konuşuyorduk. Yani ara sıra işle alakalı vs beş dakikayı geçmeyen sohbetler ediyorduk.
İki aydır hiç iletişimimiz olmadı. Dün bana mesaj attı. Arkadaş olarak konuştuğumuz günlerdeki gibi sempatik bir giriş yapmış. Ben cevap vermedim. Çünkü arkadaş olarak yazıyor olsa bile amacı bana kendini sürekli hatırlatmaktı bence. Bende bu tuzaga düşüyordum. Cevap vermeyince herşey için özür dilerim yazmış. Bende umursamadığımı göstermek için biz arkadaş değiliz gerekmedikçe konuşmak istemiyorum işle alakalı bir durum olursa yazabilirsin yazdım. (İşle ilgili ortak durumlar oluyor). Seninle arkadaş olamamak Ne demek şimdi anlıyorum yazmış.
Bu tip erkekleri anlayamıyorum. Hiçbir sorun engel yokken Sudan sebeplerle ayrılmıştı benden. Şimdi bu Ne perhiz bu Ne lahana turşusu yani?