Yorumunuz için teşekkür ederim. Söyledikleriniz çok iyi geldi. Belki de henüz çok erken. Bazıları için belki küçük olabilir ama ben çok etkilendim bu ayrılıktan. Belki uzunca bir süre kendimi iyileşmeye bırakmalıyım. Teşekkür ederim tekrar zaman ayırdığınız içinHerkeste onu araman normal.
Ben kişiliğini davranışlarını geçtim dış görünümünü bile arardim.
7 8 ay kısa bir süre ama önemli olan ondan daha iyisinin karşınıza çıkması yani bu 3 ayda da çıkabilirdi demek ki çıkmamış.
Bırakın yaraniz iyilessin iyice doğru kişi karşınıza çıkana kadar
Haklısınız kesinlikle şuan zamanı değil bunu daha iyi anlıyorum. Fakat korkum bunun çok uzun süre böyle olması veya hep böyle kalması. Yukarıda bir yerlerde bir arkadaş yorumunda 2 sene geçmesine rağmen hala eskiyi arayan tanıdıklarının olduğunu söyledi :/ İşte korkum bu okuyunca daha da korktum. Zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederimDemek ki henüz zamanı değil, azıcık zaman sonra tamamen geçecek. O yüzden kendinizi yeni birini tanımaya zorlamayın, iyice eskiyi özlersiniz ki özlemeye değecek biri de değilmiş
Biraz zaman sonra tamamen unutacaksınız, o zaman doğru insanı seçersiniz
Çok teşekkür ederim sizlerle konuşmak iyi geliyor sağ olun umarım geçer :)Sadece ona olan alışkanlığından kaynaklı. Geçecek güzelim,merak etme.
Ya kalıcı iz bırakanlardan olduysa o zaman ne yapacağım :) Kalıcı iz bırakanlar da unutuluyor mu acaba ilk tecrübem diye korkuyorum sanırımBazilari kalici iz birakir:) Bittiysede bitmistir herkesin yolu acik olsun:)
Unut once sonra baska denizlere yelken ac sende...
Çok teşekkür ederim. Son cumleniz ile de gülümsettiniz :) . Zaman ayırdığınız için de teşekkürler
Aslında pişman olduğunu filan da söyledi ama kabul etmedim. Bir daha güvenemem diye kendime engel oldum. O nedenle en büyük aşkım olarak görmüyorum esasen. Sadece sonunu düşünmezsek ilişki içinde gerçekten bulunmaz biriydi. Ve sanırım ben öyle birini hep aramaktan korkuyorum. En büyük korkum yıllar yıllar geçmesine rağmen herkeste onu aramaya devam etmek. Yorumunuz için de teşekkür ederim bu aradaTerk edeni sırf terk ettiği için en büyük aşkı ilan edenlerden olmayın. Bir insan zaten ırk/mezhep ayrımı yüzünden sizi terk etmişse karakteri yoktur. Bu nedenle üzüldüğünüze değmez.
Yeni tanıştığınız adamla olur ya da olmaz bilmem ama hayata şans verin derim.
Aslında acele etmiyorum hiç ama böyle biri karşıma çıkınca da başıma gelmesinden korktuğum şeyleri yaşadım bir an ve bunun için üzüldüm canım. Mezhep konusunu filan özelden yazayım burada yasak sanırımCanım zaman ver kendine acele etme aynı yaştayız , hemen hemen aynı şey oldu bana da , merak ettim mezhebi neydi ki garip
Siz ne kadar süre sonra iyileştiğinizi fark ettiniz ? Yani bunun bir kaç yılı bulması normal mi ? Yorumunuz çok iyi geldi bu arada teşekkür ederimBenimde benzer bi ilişkim oldu çok güveniyordum sözle ama elimde patladı güvenim. Her birine şans vermek istediğimde aynı şey oluyordu başta sonra önce kendimi iyileştirmem gerektiğini farkettim. Geçti sonra seninki de geçecek yani kendini kapatmaman ggüzel ama acele de etme kendine biraz zaman tanı. Hersey güzel olacak
Evet duygularıma tercüman oldunuz. Umarım 1-2 yıla bende atlatırım. Hiç geçmeyecek hep onu arayacağım diye korkuyorum çokInsan diş görünüşünü bile arıyor yaa.Ah ah biz de geçtik o yollardan.istiyorsun ki onun bir klonuyla karsilassan. O aralar oyle düşünüyorsun.Baska birini onerdiklerinde falan icin yanıyor o görüntüyü bile yadirgiyorsun..Ama geciyor..Bir iki yıl.Ayni düzeyde yada belki daha iyisi çıkabiliyor.Ozaman daha kolay oluyor yeni birini benimsenen.
Ya çok güzel ve iyi gelen bir yorum oldu bu çok teşekkür ederim. Tam olarak anlattığınız gibi oluyor. Onun elleri bakışı yüzü herşeyi gözümün önünde sanki Hatta başkası ile konuşunca kendimi suçlu hissediyorum. Bu durumun 2-3 yılı bulması normal mi sizce ? Siz ne kadar zaman da atlatıp yeniden sevdiniz ? Merak ettimNormal canım, şu an inanki çok çok yeni. Yıllar geçmişti hala arıyordum ben de onu başkalarında. Denemeye kalkınca resmen midem bulanıyordu kendimden, suç işlemiş gibi oluyordum. "Elleri böyle değildi onun" diyordum mesela. Ne bileyim bir sürü şey.
Sonra eşim çıktı karşıma ve her şey değişti. Sabır lazım. Zaman lazim.
Kimisi 1 ay da siler kimisi de 1 sene de..Bence henüz erken..birazcik daha toparlayın kendinizi..Merhaba arkadaşlar,
26 yaşındayım. Öncelikle size eski ilişkimden biraz bahsedip sonra asıl sorunuma değinmek istiyorum. 2 yıl süren çok güzel bir ilişkim vardı.İlişki içinde çok fedakar ,sevecen, her derdime yardımcı biri vardı hayatımda. Ona çok bağlıydım ve ilk ilişkimdi. Sonra bambaşka biri olmaya başladı. Evlenmeye yaklaştıkça her şey kötü gidiyordu. Derken terk edildim. Hemde 2 yıl boyunca bir yalana inandırıldığımı öğrenerek. Kendisi zaten benimle bir evlilik yaşayamayacakmış ( ırk ve mezhep farklılıkları gibi durumlarda dolayı ailesi karşıymış). Bunu öğrenmem ve terk edilmem ile tam anlamıyla dünya başıma yıkıldı. İlişkim biteli 7-8 ay oluyor. Toparlandım mı ? Evet daha iyiyim eskiye nazaran. Fakat onu hala unutamadım ve ne yazık ki yaptığı şeye rağmen seviyorum da sanırım.
Gelelim bugüne. Benimle tanışmak isteyen biri var. Kendimi izole etmek istemediğim için ona şansta vermeye kalktım. Ama kesinlikle olmuyor. Eski erkek arkadaşımı onda aradığımı fark ediyorum. Korkum şu ki bu hep böyle mi olacak ? 7-8 ay geçti ama ben hala onu başkalarında arıyorum ve bunun hep böyle olmasından çok korkuyorum. Kendimi ne kadar zorlasam da olmuyor aksine kötüye gidiyorum. Yıllarca onu başkalarında aramaktan, hep onun gibi olmalarını beklemekten çok korkuyorum. Sizce 7-8 ay için normal mi bu durum ? Belki bir kaç yıl bile alabilir mi? Tecrübelerinize çok ihtiyacım var. Teşekkür ediyorum okuyan herkese.
Evet sanırım kişiden kişiye değişiyor bu zaman. Teşekkür ederim yorumunuz içinKimisi 1 ay da siler kimisi de 1 sene de..Bence henüz erken..birazcik daha toparlayın kendinizi..
Ben de eski nişanlımı 2 sene de unuttumEvet sanırım kişiden kişiye değişiyor bu zaman. Teşekkür ederim yorumunuz için
Cok normal bence. Ben 4 yıllık sevgilimden ayrıldım bi kaç ay sonra başkasına evlenme teklif etti. Ben onu en az bi 3 yıl atlatamadim. Başkalarıyla konuştum falan ama olmadı içim çok yandı, elleri kokusu yüzü gözleri burnu davranışları esprileri yemek yiyişi aklına ne geliyorsa kiyasladim. Bu arada o evlendi.Ya çok güzel ve iyi gelen bir yorum oldu bu çok teşekkür ederim. Tam olarak anlattığınız gibi oluyor. Onun elleri bakışı yüzü herşeyi gözümün önünde sanki Hatta başkası ile konuşunca kendimi suçlu hissediyorum. Bu durumun 2-3 yılı bulması normal mi sizce ? Siz ne kadar zaman da atlatıp yeniden sevdiniz ? Merak ettim
Yorumunuz o kadar iyi geldi ki. Yaşadıklarınıza üzüldüm yanlış anlamayın. Sonunun güzel bitmesi mutlu etti beni. Ve en az 3 yıl demişsiniz. Bu kadar süre geçer de hala onu başkalarında ararsam aklıma gelir bu yorumunuz ve normal derim içimden :) Bu nedenle teşekkür ediyorum. Umarım mutluluğunuz daim olur :)Cok normal bence. Ben 4 yıllık sevgilimden ayrıldım bi kaç ay sonra başkasına evlenme teklif etti. Ben onu en az bi 3 yıl atlatamadim. Başkalarıyla konuştum falan ama olmadı içim çok yandı, elleri kokusu yüzü gözleri burnu davranışları esprileri yemek yiyişi aklına ne geliyorsa kiyasladim. Bu arada o evlendi.
Sonra eşim çıktı karşıma, önceleri onu da kiyaslamaya çalıştım ama bi baktım ki kiyaslayamiyorum çünkü kıyaslarsam eşim daha ağır basıyor. Eşimin gülüşü daha çok içime işliyor esimin kokusunu daha çok seviyor burnum. Şimdi de "iyi ki defolup gitmişsin de karşıma böyle bi adam çıktı, çok teşekkür ederim hayatımı kurtardın" notuyla bi çiçek göndermek istiyorum ona inanki
Üzüldüm yaşadığınıza umarım şuan atlatmış ve mutlusunuzdur.Ben de eski nişanlımı 2 sene de unuttum
Ne sevgi ne aşk vardı ayrıldıktan sonra ama yaşanmışlıkları da unutmak zor oldu.nen de kendime zaman
verdim
Görüşmeyi denediğim insanlar oldu elbet.baktim için almıyor bitirdim.birazcik da karai taraflara bagli.
Inan unutuluo :) guven bana.. yeterki unutmak iste.. az ya da cok surer ama unutursun sonrada ne salakmisim dersin :)Ya kalıcı iz bırakanlardan olduysa o zaman ne yapacağım :) Kalıcı iz bırakanlar da unutuluyor mu acaba ilk tecrübem diye korkuyorum sanırım
Yıllarca onu başkalarında aramaktan, hep onun gibi olmalarını beklemekten çok korkuyorum.
Kişiden kişiye değişir süresi lakin siz hiç ömür boyu bir kişinin acısını çeken birini duydunuz mu? Merak etmeyin geçecek tamamenHaklısınız kesinlikle şuan zamanı değil bunu daha iyi anlıyorum. Fakat korkum bunun çok uzun süre böyle olması veya hep böyle kalması. Yukarıda bir yerlerde bir arkadaş yorumunda 2 sene geçmesine rağmen hala eskiyi arayan tanıdıklarının olduğunu söyledi :/ İşte korkum bu okuyunca daha da korktum. Zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim
Tabi atlattim.Karsima henüz hayat arkadaşım çıkmadı ama görüştüğüm insanları reddetme sebebim en azından eskiye özlem değil artıkÜzüldüm yaşadığınıza umarım şuan atlatmış ve mutlusunuzdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?