Eski sevgili yuzsüzlugu

• Konu Sahibi Konu Sahibi goles
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

goles

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
1.214
415
123
Ankara
Eski sevgilimin şuan sevgilisi var ve bu adam daha gecen hafta gece benim kapıma gelip disari cik seni görmem lazım diye kapıma dayanmıştı sarhoş halde.. Bi sonuc alamayınca msjlara aramalara basladi pişman oldugunu beni özlediğini iliskisinde mutlu olmadıgını v.s bi cok sey en son sustu sanıyorken görüşmek istedi konuşmak istedi ağzıma geleni soyledim ve simdi ise twitterda sevgilisini ne kadar cok özlediğini anlatmış.. Bana ise sakin kimseyle olma diye tehdit msjlari atıyor hic bi sekilde cvp vermiyorum ama canım yanıyor zamanında biseyler hissettim yasadım sonucta.. Sevgilisine yazık degil mı peki ve boyle bi adam gunünü gun ederken ben neden hala yalnız ve mutsuzum Arkadaslarım attıgı msjlari sevgilisine ulaştır gonder bi sekilde diyor ama bn boyle bisey bile yapmak istemiyorum kotu olmak istemiyorum Napmam gerek bilmiyorum ne kadar Yüzsüz insanlar ya Yüzsüz ve mutlular !!

en iyisi hiç umursama malesef erkeklere güven olmuyor böyleler işte ...doymak nedir bilmiyorlar istiyorlar ki bütün kızlar onlara köle olsun ...nefret ediyorum hepsinden...mutlu olmak için yapman gereken tek şey hiç bir erkeğe inanma anca bu şekilde mutlu olursun hayatının merkezine koymazsan tamamdır...yüz verdin mi kendilerini birşey zannediyorlar ulaşılmaz erişilmez kendilerini padişah zannediyorlar ...biz onlara bu değeri veriyoruz ,suçlu olan biziz aslında kızlar tek senin için söylemiyorum kendim içinde diyorum beni çok sevdiğini söyleyen biri vardı 5 sene koştu peşimden bende beni gerçekten seviyor zannettim kabul ettim 3 ay sonra değişti beni ne aradı ne sordu hala da aramıyor ...inşallah bir daha böyle hata yapmam keşke duygularıma yenik düşmeseydim sende sakın geçmişi düşünüp duygularına yenik düşme boşver umursama ...umursamazsan değerli olan sen olursun her zaman bunu bil...

Canım seni yeniden bulduğuma sevindim gecensene baya desteğin olmuştu bana eski üyeliğimde konularinida biliyorum sakin muhatap olma o adamın sevgilisine biseyleri soylemen o adamın tekrar üstüne gelmesine neden olacak huzurunu bozma sakin...insallah çok daha güzel bir ilişkin olur karşına çıkar sabret.buarada göğüs estetiği düşüniyordun oldun sanirim memnunmusun

ah canım çok iyi anlıyorum seni, benzer bir olayı ben yasadım aslına bakarsan hala da yasamaya devam ediyorum sadece rahatsız edici boyutta değil su an.

seninkinin sevgilisi var benim bahsettiğim şahıs ise evli. üstelik biz çıkarken de nişanlıymış 1-2 ay kadar bi dönem görüşmüştük sürekli sakin mekanlara gitmek istiyordu ben bundan süphelendim bi de bazı maco tavırları hosuma gitmedi bi sekilde ayrıldık. kısa bi süre sonra bana bir sey itiraf edeceğini, görüşmemiz gerektiğini söyledi tamam dedim, görüştük itiraf etti nişanlı olduğunu, şaşırdım ama üzülmedim ben zaten gözden çıkarmıştım. bunu itiraf ederken; sana aşık olmak planlarımın arasında yoktu diye de ekledi, o gün bugün peşimi bırakmadı neler yasadım Allah biliyor..

adam evlendiği gün bile evimin önüne geldi, balayından 2 günde dönmüş sürekli aramalar mesajlar tehditler. sonra hayatıma biri girince o tehditlerden filan kurtuldum ama şu an aradan neredeyse 3 sene geçti twitterından sürekli bana gönderme yapıyor, hala evimin önünde dolandığını öğreniyorum orada yazdıklarından ve ne cesaret ki bunu kendi ad ve soyadıyla açtığı hesaptan yapıyor.

sen de hiç üzülme o pislikten ayrıldığın için şükret, o üzüldüğün kızın yerinde bir zamanlar sen vardın.tehditlerinden kurtulmak için de hayatımda biri var de ya da kıza söylemekle tehdit et ben öyle yapmıstım

Son düzenleyen: Moderatör:
O islere girme, cikar hayatindan gitsin...
O onune gelene olur dedigi icin, sense kendine yakisani aradigin icin onun sevgilisi var, senin yok...
Uzme kendini...

Eski sevgilimin şuan sevgilisi var ve bu adam daha gecen hafta gece benim kapıma gelip disari cik seni görmem lazım diye kapıma dayanmıştı sarhoş halde.. Bi sonuc alamayınca msjlara aramalara basladi pişman oldugunu beni özlediğini iliskisinde mutlu olmadıgını v.s bi cok sey en son sustu sanıyorken görüşmek istedi konuşmak istedi ağzıma geleni soyledim ve simdi ise twitterda sevgilisini ne kadar cok özlediğini anlatmış.. Bana ise sakin kimseyle olma diye tehdit msjlari atıyor hic bi sekilde cvp vermiyorum ama canım yanıyor zamanında biseyler hissettim yasadım sonucta.. Sevgilisine yazık degil mı peki ve boyle bi adam gunünü gun ederken ben neden hala yalnız ve mutsuzum Arkadaslarım attıgı msjlari sevgilisine ulaştır gonder bi sekilde diyor ama bn boyle bisey bile yapmak istemiyorum kotu olmak istemiyorum Napmam gerek bilmiyorum ne kadar Yüzsüz insanlar ya Yüzsüz ve mutlular !!

Bende yaşadım bunu hemde 1 yıl boyunca. Ne hakaretler ettim, neler dedim ama yine aradı yine aradı. Birde fotoğrafları vardı onunda sevgilisiyle. Artık öyle bir noktaya gelmiştim ki "tamam ara, allah seni bildiği gibi yapsın ara beni tamam her dk ara" diye bağırmıştım kinayeli bir şekilde :ssz: Ama ben çok sevsemde asla tekrar güvenmedim, her fırsatta kızdım, beni sevdiğini de düşünmedim. Aksine psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum. Sana attığı msjları sevgilisine gönderme, eğer gerçekten hayatından çıkmasını istiyorsan hattını değiştir. Emin ol seninle birlikteyken de başka kızları arıyordur. Bunlar sürekli mutsuz, dikkat çekmeye çalışan, hiçbir şeyden zevk alamayan, hayatındaki kadının değerini ve sevginin ne olduğunu bilmeyen tipler. Ben böyle tanımlıyorum.

Son düzenleme:
Back
X